Skoči na vsebino

Globoke misli & misel dneva & stuff

Ice

Priporočene objave

pred 5 minutami, Spelca123 pravi:

Ma, tud jaz bi ze kopalke in uzela me magla :) 

kopalke omejujejo svobodo :huh:

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 14 minutami, Spelca123 pravi:

Ma, tud jaz bi ze kopalke in uzela me magla :) 

...jest pa zato, da me na šihtu ne bi več zeblo...

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 12 urami, Akito pravi:

Screenshot_20190319-082331_Samsung Internet.jpg

al pa lezbika.. glede na število "jane" ..:P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, maus pravi:

mau utopije :huh: ... je pa globoka, nimaš kaj :huh: 

Fotografija osebe Bedarije.

.... tocno to ..... utopija..... ga ni dedca k  bi zensko prostovoljno pelu u šoping..... :lol1:

Popravljeno . Popravil dr.looney
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

8 hours ago, dr.looney said:

.... tocno to ..... utopija..... ga ni dedca k  bi zensko prostovoljno pelu u šoping..... :lol1:

Pol pa mene ne poznaš....:blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 21 urami, dr.looney pravi:

Če bi dedci vedeli, kaj  sledi prostovoljnemu izletu v šoping s svojo drago, bi to večkrat prakticirali

Samo namig: :pos:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 1 uro, Kaldu pravi:

Če bi dedci vedeli, kaj  sledi prostovoljnemu izletu v šoping s svojo drago, bi to večkrat prakticirali

Samo namig: :pos:

V tvojih mokrih sanjah. V realnosti pa:

Rezultat iskanja slik za empty valet

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Rogerg pravi:

dost žalostn da dobiš jahat samo ko jo km peleš... s tako nou nč, menji

To je extra sladka nagrada poleg rednega:pos:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 20. 3. 2019 ob 11:11, dr.looney pravi:

ga ni dedca k  bi zensko prostovoljno pelu u šoping..... 

Jest sm jo...prostovolno...pa to u šoping motorja...kaj pa  je kupla...je pa druga zgodba...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da bomo vedeli kje živimo

Ameriški novinar je v New York Timesu o Sloveniji zapisal:
Obstaja država v Evropi pod Alpami, ki meji na Balkan in je omejena sama s seboj. Tam živijo najlepše ženske, vendar nataliteta upada. Tam nezaposleni največ delajo. Tam živijo ljudje na najbolj plodni zemlji, ki pa je neobdelana. Ker se obdelovanje plodne zemlje kmetom ne izplača. Tam večinoma prazni vlaki še vedno vozijo najpočasneje v Evropi, brez upoštevanja voznega reda, po avtocestah pa se vozijo noro hitro - s plačevanjem cestnine, ki je med najdražjimi v Evropi. V tej državi vsi igrajo košarko, smučarji dosegajo svetovne športne dosežke. Rekreacija jim je prioriteta, delo pa rekreacija. Vsi hitijo v službo, a vsi zamujajo. Osemurni delavnik traja deset ali več ur. In nihče se ne upira fevdalnemu izkoriščanju. Zdravstvo je tam brezplačno, zdravljenje pa morajo vsi plačevati. Tam so svobodni novinarji, ki svobodno pišejo in poročajo po ukazih svojih šefov, katerim objave narekujejo skorumpirani politiki in zakulisni veljaki, odvisno od njihovih potreb. Tam je svetovna kriza dobila državljanstvo. Tam so javna naročila skrivnost, državne skrivnosti pa javne. Tam še niso znani končni zmagovalci 2. svetovne vojne. Tam pišejo zgodovino nepismeni, najbogatejši so pa tisti, ki nikoli niso delali. Tam je Slovenija ..

No photo description available.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za pozitivno spremembo pa le preberite knjigo "Slovenologija: življenje v najboljši deželi na svetu in popotovanje po njej", ki jo je napisal v Sloveniji živeč ameriški novinar Noah Charney.

Drugi nam morajo povedati, kako lepo nam je.

Le en izsek iz te knjige. Slovenci ne maramo izstopanja in ambicioznih, kar najbolje predstavlja naslednji pregovor: Kdor gleda v zvezde, bo stopil v drek. Za Američane nepredstavljivo.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!