twom Objavljeno Julij 25, 2019 Deli Objavljeno Julij 25, 2019 (popravljeno) ... Popravljeno Julij 25, 2019. Popravil twom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 25, 2019 Deli Objavljeno Julij 25, 2019 pred 6 urami, DAMI34 pravi: al pa hlače dol Nekdo mora nasmejati občinstvo. Akito, DAMI34 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 25, 2019 Deli Objavljeno Julij 25, 2019 Pravkar, Borutt pravi: Nekdo mora nasmejati občinstvo. pa scat tut moram it Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Akito Objavljeno Julij 26, 2019 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 26, 2019 Zok, Krfjola, C eagle in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 Odlično, zato pa jaz trdim, da je potrebno za božič in novo leto imeti prave jelke, ki vsaj deset let proizvajajo kisik, preden ga posekajo, prodajo in nasadijo nove jelke. Umetno drevo pa proizvedejo enkrat, pri tem pustijo precejšen ogljični odtis in mi ga kupimo enkrat in uporabljamo npr. dvajset let, pri čemer ne zasadijo dvajsetih novih drevesc, ker jih ne bodo imeli komu prodati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 Umetna inteligenca je pičkin dim proti naravni neumnosti.... maxxa, GoBobi, peterjanko in 5 others 1 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 pred 9 urami, DAMI34 pravi: Umetna inteligenca je pičkin dim proti naravni neumnosti.... Ker vemo, da nisi umetna inteligenca, ... Akito, sesir in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2019 Deli Objavljeno Julij 27, 2019 pred 8 urami, Borutt pravi: Ker vemo, da nisi umetna inteligenca, ... Ti pa deluješ včasih mal "umetno" GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Julij 28, 2019 Deli Objavljeno Julij 28, 2019 Let's save our criticisms for people who are doing true harm in the world, not for someone whose passions merely differ from our own. Akito in ligenjček 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Julij 28, 2019 Deli Objavljeno Julij 28, 2019 bajkr88, VS800 in Ninč. 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 29, 2019 Deli Objavljeno Julij 29, 2019 ČE JEŠ BIO HRANO, BOŠ ŽIVEL DO SMRTI ! ligenjček, VS800 in GoBobi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Julij 29, 2019 Deli Objavljeno Julij 29, 2019 pred 7 minutami, Bmflar pravi: ČE JEŠ BIO HRANO, BOŠ ŽIVEL DO SMRTI ! Jz sem pa mislu,da bodo zdravi umrli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Julij 29, 2019 Deli Objavljeno Julij 29, 2019 pred 19 minutami, sesir pravi: Jz sem pa mislu,da bodo zdravi umrli... ne ne...tist so eni drugi Bmflar in Ninč. 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 29, 2019 Deli Objavljeno Julij 29, 2019 pred 59 minutami, sesir pravi: Jz sem pa mislu,da bodo zdravi umrli... Ta je tudi globoka ja : "Šešir je mislu" C eagle, GoBobi, Alla in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 31, 2019 Deli Objavljeno Julij 31, 2019 Ravno zasledil tole. Sicer sem pred leti že prebral .. Všeč mi je Če je težavo mogoče rešiti, ne skrbite. Če je problem nerešljiv, je nesmiselno skrbeti zanj. Dalai Lama bajkr88, Zok, farang in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 1, 2019 Deli Objavljeno Avgust 1, 2019 Vsi problemi, ki so rešljivi z denarjem se reducirajo le na problem, kako dobiti denar. Akito in Bmflar 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 1, 2019 Deli Objavljeno Avgust 1, 2019 Ninč., ligenjček, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Avgust 1, 2019 Deli Objavljeno Avgust 1, 2019 Tolk neumnga folka, kot ga pa zadnje čase opazim, na cesti, na plesišču, vsepovsod, da je že prav neverjetno. Kot v vrtcu, ljudje se obnašajo kot da imajo 5 let, en bolj neumno kot tadrug. Bo res treba začet fejst na seb delat, drugače ne bo šlo tega sfolgat, zdela grem prec mal drevesa objemat v gozd, baje pomaga... Alla, Bmflar, Akito in 2 others 2 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 2, 2019 Deli Objavljeno Avgust 2, 2019 ligenjček, VS800, Ninč. in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Avgust 3, 2019 Deli Objavljeno Avgust 3, 2019 Ob 28. 7. 2019 ob 20:57, Akito pravi: kaj pa kdo je hitrejši Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 3, 2019 Deli Objavljeno Avgust 3, 2019 pred 4 urami, ligenjček pravi: kaj pa kdo je hitrejši ...hm ziher ni pomembno, če ne, bi bilo v omenjenem kontekstu ??... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
twom Objavljeno Avgust 4, 2019 Deli Objavljeno Avgust 4, 2019 The art of being wise is the art of knowing what to overlook. — William James ligenjček in Akito 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Avgust 4, 2019 Deli Objavljeno Avgust 4, 2019 pored ovolike vručine, hvala bogu pa me ljubav ne greje Bmflar, vandrovec, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Avgust 4, 2019 Deli Objavljeno Avgust 4, 2019 pred 11 minutami, Ninč. pravi: pored ovolike vručine, hvala bogu pa me ljubav ne greje "ne grije" bi bilo bolj v stilu...pozimi pa centralna ali "ljubav" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2019 Deli Objavljeno Avgust 5, 2019 DAMI34, Akito, Ninč. in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se