dr.looney Objavljeno Januar 11 Deli Objavljeno Januar 11 Kawasaki_rider, Akito, Buschi in 6 others 4 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Januar 11 Deli Objavljeno Januar 11 pred 6 urami, dr.looney pravi: Če idiot postane vodja tropa, pomeni, da so drugi še večji idioti. RobiRoberto, dr.looney, Zivnorc in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 12 Deli Objavljeno Januar 12 Akito, kaizer, pik1 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Buschi Objavljeno Januar 12 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 12 (popravljeno) Zato sem pa jaz kot moj maček: črn, dolgodlak, krotek, veliko spim, veliko jem in stim se božat. Mogoče ma ma žena zato tak rada...ker on je včasih pasja... P.S.:Jajčka še mam...za razliko od mačka... Popravljeno Januar 12. Popravil Buschi pik1, bankir, Kaldu in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 DAMI34, VS800, MARE 65 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 15 Deli Objavljeno Januar 15 Sam povem....moj moped umira, ni sam sick Kawasaki_rider, pik1, kronik in 3 others 1 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 . DAMI34, Kawasaki_rider, MARE 65 in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 Alla, smasher, VS800 in 4 others 4 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 bankir, RobiRoberto, dr.looney in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Januar 19 Deli Objavljeno Januar 19 VS800, Akito, Frenk 67 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 21 Deli Objavljeno Januar 21 DAMI34, Buschi, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Januar 21 Deli Objavljeno Januar 21 RobiRoberto, Alla, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 pred 2 urami, RobiRoberto pravi: Moja je pred nekaj časa prebrala članek (ne vem v kteri reviji) da ženske bolje spijo s psom, kot z moškim v postelji in se tega načela drži (kr naj bo na kavču ). Mene pa tut nič ne moti, mam celo king size pojslo zame edin, ko zverina ob 6.00 pride k meni mi ostane cca 20% placa....aha...js tut bolje spim s psom...kljub placu. Sam ko on zadrnjoha, je to čista uspavanka pik1, Akito in RobiRoberto 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 pred 1 uro, DAMI34 pravi: Moja je pred nekaj časa prebrala članek (ne vem v kteri reviji) da ženske bolje spijo s psom, kot z moškim v postelji in se tega načela drži (kr naj bo na kavču ). Mene pa tut nič ne moti, mam celo king size pojslo zame edin, ko zverina ob 6.00 pride k meni mi ostane cca 20% placa....aha...js tut bolje spim s psom...kljub placu. Sam ko on zadrnjoha, je to čista uspavanka . ... teb je še vredu ... .. moja ima dva cucka Akito in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 pred 2 minutami, pik1 pravi: . ... teb je še vredu ... .. moja ima dva cucka en na levi drug na desni in jest umes tko je če se gremo mi zares pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: en na levi drug na desni in jest umes tko je če se gremo mi zares . ... ja, doug je že od tega ... k je bilo še ... "ena na levi, ena na desni, jest pa vmes" DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 pred 1 minuto, pik1 pravi: . ... ja, doug je že od tega ... k je bilo še ... "ena na levi, ena na desni, jest pa vmes" bejba: kok ste star vi guspod? dobro ohranjen starejši guspod: 62 let bejba: ne bi vam dala, kar dobro izgledate guspod: sej tut neb mogu (kjub izgledu) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23 Deli Objavljeno Januar 23 Japonci sprašujejo po velikosti naše države,slišali so namreč da z vlakom v 8 urah prepotuješ komaj polovico naše dežele RobiRoberto, bankir, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 23 Deli Objavljeno Januar 23 MARE 65, Buschi, Mavti in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23 Deli Objavljeno Januar 23 pred 6 minutami, RobiRoberto pravi: tacga sem mel jaz, + bele črte ob strani in odprta hauba zadi "abart" stile full mam dobrih spominov nanj, no v njemu je boljši izraz pik1 in RobiRoberto 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 23 Deli Objavljeno Januar 23 Marko P., GoBobi in Frenk 67 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Januar 23 Deli Objavljeno Januar 23 Edini dohtar, ki je danes na razpolago je DR. OETKER Frenk 67, RobiRoberto, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Januar 24 Deli Objavljeno Januar 24 MARE 65 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se