DAMI34 Objavljeno Julij 10 Opozori Objavljeno Julij 10 Ko sem videl, kakšno ceno imajo psihiatri, sem se odločil, da sprejmem sebe takšnega kot sem Frenk 67, pik1, RobiRoberto in 2 others 1 4
RobiRoberto Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 Sreca nije u tome da dobijes sve sto zelis-vec da uzivas u onome sto imas DAMI34 in pik1 2
pik1 Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 pred 20 urami, DAMI34 pravi: Ko sem videl, kakšno ceno imajo psihiatri, sem se odločil, da sprejmem sebe takšnega kot sem . ... pa sej konc mesca imaš terapijo DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 11 Opozori Objavljeno Julij 11 pred 28 minutami, pik1 pravi: . ... pa sej konc mesca imaš terapijo bemti, me stanejo teli obiski psihiatra 1x letno pik1 1
tomaz69 Objavljeno Julij 17 Opozori Objavljeno Julij 17 @DAMI34 ma čudno, da ti FB daje enake predloge ku meni..... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Julij 17 Opozori Objavljeno Julij 17 pred 23 minutami, tomaz69 pravi: @DAMI34 ma čudno, da ti FB daje enake predloge ku meni..... verjetno sva oba zabredla "pregloboko" RobiRoberto in tomaz69 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se