DAMI34 Objavljeno Julij 31 Deli Objavljeno Julij 31 Akito in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Julij 31 Deli Objavljeno Julij 31 . ... "Što je ubija, jača" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Julij 31 Deli Objavljeno Julij 31 Što NE ubija, jača. 🤔 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 1 Deli Objavljeno Avgust 1 raza, VS800, maxxa in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 DAMI34, Akito in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 Akito, DAMI34 in smasher 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Avgust 2 Deli Objavljeno Avgust 2 pred 5 urami, RobiRoberto pravi: Še lepše pa je, če se ob tebi zbudi nekdo, ki ga imaš rad. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 3 Deli Objavljeno Avgust 3 Akito, Buschi in RobiRoberto 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bankir Objavljeno Avgust 3 Deli Objavljeno Avgust 3 pred 22 urami, Darko3g pravi: Še lepše pa je, če se ob tebi zbudi nekdo, ki ga imaš rad. mislim, da se motiš. res je lepo se zbuditi z nekom , ki te in ga imaš rad, vendar brez ZDRAVJA ni nič.Občutil sem na lastni koži. zdravje , zdravje , vse ostalo je manj pomembno pa brez zamere RobiRoberto in Akito 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 4 Deli Objavljeno Avgust 4 (popravljeno) Jaz občutim prebujanje poleg moje drage, brez mojega zdravja (hardware in software po prometni nesreči z mopedom) že skoraj 15 let ... Popravljeno Avgust 4. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 5 Deli Objavljeno Avgust 5 Kolega modelar, a nisi nekaj časa nazaj pisal, kok te tvoja draga jebe na suho???????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 10 Deli Objavljeno Avgust 10 Akito in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 12 Deli Objavljeno Avgust 12 Če sam spiješ pivo in si zadovoljen...a je pol to samozadovoljevanje 😮 DAMI34, RobiRoberto, smasher in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 12 Deli Objavljeno Avgust 12 @pik1 sam to je pa res zate pik1, RobiRoberto, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 13 Deli Objavljeno Avgust 13 DAMI34, Buschi, Akito in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 15 Deli Objavljeno Avgust 15 Buschi, GoBobi in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 16 Deli Objavljeno Avgust 16 pik1, boki brm, GoBobi in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno Avgust 17 Deli Objavljeno Avgust 17 (popravljeno) Popravljeno Avgust 17. Popravil kaizer Akito, bajkr88, RobiRoberto in 4 others 5 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Avgust 18 Deli Objavljeno Avgust 18 Akito, Buschi, Alla in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Avgust 19 Deli Objavljeno Avgust 19 Misel današnjega dne bi bila: DOBROTA JE SIROTA ! Sem lih bil na odpadu, pa je en stari ata prpelu škrijo na odpad. Ajd, jebi ga, mu grem jaz kripl pomagat to v kontejner kipnat. V tistem ko je škrija padla u kontejner, mi je u faco špricnala vsa voda, ki je bla u škriji...se pravi ves 30 let star led pa 30 let stari konci mesa itd ! Zdej čakam kaj bo! Usnice me pečejo ko pr norcih, sam še sarmonelo fašem, al pa kako mesojedo bakterijo, pa sem zmagu... RobiRoberto, Frenk 67, maxxa in 2 others 1 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 20 Deli Objavljeno Avgust 20 RobiRoberto, DAMI34, Sam dePihlja in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Avgust 22 Deli Objavljeno Avgust 22 Kaldu, maxxa, GoBobi in 6 others 1 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno Avgust 24 Deli Objavljeno Avgust 24 VS800, Frenk 67, pik1 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Avgust 26 Deli Objavljeno Avgust 26 bajkr88, GoBobi, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 26 Deli Objavljeno Avgust 26 RobiRoberto, Akito, Mavti in 6 others 5 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se