RobiRoberto Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 kaizer, Akito in Kawasaki_rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 bajkr88, RobiRoberto, Zivnorc in 4 others 1 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 14 Deli Objavljeno September 14 . DAMI34, VS800, Zivnorc in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno September 15 Deli Objavljeno September 15 pred 9 urami, pik1 pravi: . Da ti pomagam: Premalo sexa kvari vid!!! VS800 in pik1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 15 Deli Objavljeno September 15 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: Da ti pomagam: Premalo sexa kvari vid!!! . ... hahaha ... a to si si nataknu tadebela očala gor, al si dal komu za prebrat, da poznaš vsebino ??? gusar, Quest in Zivnorc 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno September 15 Deli Objavljeno September 15 pred 12 minutami, pik1 pravi: . ... hahaha ... a to si si nataknu tadebela očala gor, al si dal komu za prebrat, da poznaš vsebino ??? Poden od pirovske flaše prov pride, 🍾 Quest, Zivnorc in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 17 Deli Objavljeno September 17 RobiRoberto, VS800, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno September 17 Deli Objavljeno September 17 kaizer, Zivnorc, bajkr88 in 5 others 1 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marko P. Objavljeno September 18 Deli Objavljeno September 18 Ob 15. 9. 2024 ob 7:49, pik1 pravi: . ... hahaha ... a to si si nataknu tadebela očala gor, al si dal komu za prebrat, da poznaš vsebino ??? Žena mu je prebrala.🤣 Zivnorc in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno September 19 Deli Objavljeno September 19 maxxa, DAMI34, Akito in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno September 19 Deli Objavljeno September 19 Odlična misel: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno September 19 Deli Objavljeno September 19 pik1, VS800, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 24 Deli Objavljeno September 24 Kawasaki_rider, corleone48, GoBobi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaizer Objavljeno September 28 Deli Objavljeno September 28 DAMI34, MARE 65, Kawasaki_rider in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno September 29 Deli Objavljeno September 29 Gricko, DAMI34, Akito in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 30 Deli Objavljeno September 30 VS800, Akito, Frenk 67 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Akito Objavljeno September 30 Deli Objavljeno September 30 Alla, Andrejcer, kronik in 6 others 2 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 VS800, DAMI34, GoBobi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 Frenk 67, RobiRoberto, Akito in 4 others 1 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred eno uro, Alla pravi: Jaz sem se losal vsaj religije, ko sem uradno izstopil iz cerkve in dobil potrdilo. 😜 Marko P., corleone48, pik1 in 6 others 3 1 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 28 minutami, Frenk 67 pravi: Jaz sem se losal vsaj religije, ko sem uradno izstopil iz cerkve in dobil potrdilo. 😜 . ... nevernik Frenk 67 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 (popravljeno) pred 3 minutami, pik1 pravi: . ... nevernik Ko sem bil v Avstriji mi je cerkev poslala račun za cca €1.500,00 Hitlerjevega letnega davka. Niso mi verjeli, da sem nevernik dokler nisem prinesel potrdila iz slovenske škofije. Popravljeno Oktober 1. Popravil Frenk 67 GoBobi, pik1, corleone48 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 pred 41 minutami, pik1 pravi: . ... nevernik še huj, heretik pred eno uro, Frenk 67 pravi: Jaz sem se losal vsaj religije, ko sem uradno izstopil iz cerkve in dobil potrdilo. 😜 a prov poptrdilo rabiš? Men niso dal nč corleone48, VS800 in pik1 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 DAMI34, GoBobi, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 1 Deli Objavljeno Oktober 1 VS800, GoBobi in corleone48 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se