SharpNinja Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Don'tstand by my grave and weep, for I am not there, I do not sleep. I am athousand winds that blow, I am the diamond's glint on the snow, I amsunlight on ripened grain, I am the gentle autumn's rain. Don't standby my grave and cry, I am not there, I did not die. Don'tstand by my grave and weep, for I am not there, I do not sleep. I am athousand winds that blow, I am the diamond's glint on the snow, I amsunlight on ripened grain, I am the gentle autumn's rain. Don't standby my grave and cry, I am not there, I did not die. Tele sm se pa tud jz dons zjutri spomnla.......lepa.....) Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.......:yes: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domina Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 Tele sm se pa tud jz dons zjutri spomnla.......lepa.....) Nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše.......:yes: Men je tud ful všeč... sm hotla, da bi blo ful lepo napisan, mi je pa tole skropucalo vn vrglo... in sm šla popravljat in je blo še slabš, ker me pa urejevalnik neki heca, tko je zdj tko k je Ta se mi tud ful dopade. .) Dormit aliquando ius, moritur numquam. Pravica včasih spi, umre pa nikdar. TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 jebeš il ne jebeš, kurcu vreme prolazi (srbska narodna) upam, da to ni res :unsure: osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drmr1 Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 ŽENSKA JE DOBRO LEŽEČE PODJETJE, KI ČRPA IZ TRDO STOJEČEGA KAPITALA, TEKOČE OBRESTI. (definicijažernske po Marksu) LP Frankenstein 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertjur Objavljeno Avgust 28, 2009 Deli Objavljeno Avgust 28, 2009 Ma poznam različico! Ženska je ležeča investicija v katero moški vlaga svoj stoječi kapital s tekočimi obrestmi. Ko pa smo že pr definiciji pa je nekdo rekel preprosto "ženska je tkivo okrog vagine" Nagaya, domina, malakai in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 We all make mistakes, the difference is, how stupid they are..... TommyP, ImenitnaPriložnost in malakai 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ProdriveR Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 če hočeš, da punca ostane čez noč pri tebi, jo povabiš domov in ji čelno spustiš LOL good one To bom pa naprej prodaju Sam upam,da tega v praksi ne izvajas ImenitnaPriložnost in Frankenstein 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 mislim, torej sem... sicer ne zastopm ampk en modrec se je to spomnu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frankenstein Objavljeno Avgust 29, 2009 Deli Objavljeno Avgust 29, 2009 prah si in v prah se povrneš the only reason why someone hates you so much, is because it want's to be just like you Alla in ImenitnaPriložnost 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 GRENKA RESNICA - VZROK NIZKE RODNOSTI SLOVENCEV Preden povprečna slovenska mati izpusti svojega Kekca iz naročja, je sosedova Mojca že v menopavzi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Never say never :grrr TommyP in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno September 2, 2009 Deli Objavljeno September 2, 2009 Bolje enkrat s Sneguljčico, kot sedemkrat s palčki. T-boy in malakai 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 Impossible is just a word. TommyP in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 Impossible is just a word. with meaning... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 A simple mistake can start the hardest time..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 T-boy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 The hell on world can be other people Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 (popravljeno) Preden povprečna slovenska mati izpusti svojega Kekca iz naročja, je sosedova Mojca že v menopavzi. A je težko pogledat na prejšnjo stran, če je zadeva že objavljena? Popravljeno September 10, 2009. Popravil Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 10, 2009 Deli Objavljeno September 10, 2009 Preden povprečna slovenska mati izpusti svojega Kekca iz naročja, je sosedova Mojca že v menopavzi. A je težko pogledat na prejšnjo stran, če je zadeva že objavljena? domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno September 12, 2009 Deli Objavljeno September 12, 2009 Bodimo dobri do drugih, ker nikdar ne vemo, kdaj jih bomo potrebovali riderrgirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Če človeka nekaj sili leteti, se nikdar ne bo plazil!!! domina in urssa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Nekaj je v tebi, kar sem vedno rad imel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 Nekaj je v tebi, kar sem vedno rad imel... ....ostalo je samo navidezno..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno September 14, 2009 Deli Objavljeno September 14, 2009 They call it PMS because "Mad Cow Disease" was already taken. ImenitnaPriložnost in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se