Fakin Objavljeno Januar 26, 2011 Deli Objavljeno Januar 26, 2011 (popravljeno) MISEL DNEVA: Kakšna je razlika med penisom in življenjem? Oba sta prekratka, ampak življenje je trdo do konca! Popravljeno Januar 26, 2011. Popravil Fakin Alla in krava 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 27, 2011 Deli Objavljeno Januar 27, 2011 Daleč od oči, daleč od srca. (sam to prakticiram in deluje) Robyy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Bog je ustvaril nebesa in zemljo. Ostalo je >>Made in China<<. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Umetna intelegenca se ne more kosati z naravno neumnostjo. dotem in Port Folio 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lojze Knapić Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 kako Mujo naredi DNK test očetovstva Da - Nije - Komšijino ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Minus in minus, dasta plus :lol: ... umetnica51, ninjaxx, mojamiska in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 " Dokler se bo moj šef delal, da jaz dosti zaslužim, se bom jaz delal, da dosti delam..." rdeci_vragec, Cofko Cof, Ursha in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 ♥ --Rekel si, glej tisto visoko drevo, kako veliko listja ima, no tako zelo te ljubim. --Rekla sem, glej kako prostrano je nebo in koliko je zvezd, no tako zelo te ljubim. --In ironija... --Listje je odpadlo jeseni, zvezde veš pa še vedno svetijo... umetnica51, wild69wave, Keiko in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Demontiorane tanke vedno položi na tla... (Že drugi mi je padu z stola ) aleksandergabriel in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 Dobra stvar pri alzheimerjevi je ta, da lahko sam sebi skriješ velikonočna jajčka. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 15, 2011 Deli Objavljeno Maj 15, 2011 Se opravičujem če je kdo tukaj že pripopal: -Just because I'm wrong Doesn't make you right! -"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present." - It was an era when car racing was still dangerous, and sex was safe. -"Welding...Knitting for men!!" -"It's easier to beg forgiveness than to ask permission" - Only dead fish go with the flow benny0104 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wewerca Objavljeno Junij 18, 2011 Deli Objavljeno Junij 18, 2011 NAJBOLJŠI AVTO JE TISTI, KI PELJE SREČNE LJUDI actarus16, Ninč, umetnica51 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 Življenje je kot Motosvet;) ninjaxx in umetnica51 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
invisible Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 bolš met parkinsonovo pa pol piva polit kot pa alzheimerjevo pa ga pozabit spit hondafann, DAMI34, dotem in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Mater ... čemu za hudiča enega živimo in se prerivamo po tem blaznem planetu? Rodimo se iz teme niča, malo sekiramo en drugega in potem vse skupaj spet izgine v črni črnini pozabe - vse: družina, prijatelji, naše izkušnje, vse kar smo se naučili, Butale s svojim črno-rdečim sranjem ... kompletno vesolje. VSE skupaj izgine z nami vred. Porkamadona ZAKAJ se nam je treba **bat tukile? A' ne bi bilo enostavneje, da nas sploh bilo ne bi? Nikoli? (avtorska fotka) dotem, lasagna, umetnica51 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Julij 1, 2011 Deli Objavljeno Julij 1, 2011 Čudeži so v majhnih stvareh; veliko majhnih čudežev tvori velik čudež. Pri majhnih vsakodnevnih čudežih človek pozabi da le-ti obstajajo, saj se zdijo kot nekaj samoumevnega; nima časa da bi se ustavil, se pohvalil, užival v opravljenem delu, užival ob dejstvu - da mu nekaj gre od rok; z leti postaja nezadovoljen, nezainteresiran, prazen, nobenih želja nima več, le "živi" iz dneva v dan in čaka, čaka... na smrt. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Avgust 1, 2011 Deli Objavljeno Avgust 1, 2011 zakaj sredi ceste miličnika ne zapiše policaj :unsure: anja37, dotem, wild69wave in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 1, 2011 Deli Objavljeno Avgust 1, 2011 zakaj sredi ceste miličnika ne zapiše policaj :unsure: Tle je verjetno modra samo uniforma policaja? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Avgust 1, 2011 Deli Objavljeno Avgust 1, 2011 Tle je verjetno modra samo uniforma policaja? :krneki: Na žalost ti moram povedat, da je to bila le igra z različnimi nazivi določenega poklica. Vzeta pa je bila iz teksta pesmi "modrega" in zelo dobrega tekstopisca g. Mojmira Sepeta in napisana za odličnega slovenskega pevca šansonov g. Lada Leskovarja. Ta vrstica se nahaja v pesmi "Zakaj?" in je po mojem mnenju prav prisrčna saj na čisto preprost način pripoveduje o odnosu sina, ki je strašansko radoveden in očeta, ki se po svojih močeh trudi mu odgovoriti na vse tiste njegove 'zakaje'. Nikoli zase ne bom trdila, da sem najbolj pametna oz. "modra", ne bom pa dovolila, da me brano seveda med vrsticami, nekdo označuje za ...., eh no pa še jaz ne bom napisala naravnost ZAKAJ? Komaj sinek skobaca se zjutraj k meni, že začne se ta njegov: zakaj? zakaj? no, zakaj, zakaj, zakaj? Ta tvoj zakaj pesem je nikdar izpeta, v njej se kot nitka prepleta življenja sla. Le daj, le daj, vprašaj me , sinek moj zlati, ampak veš, tale tvoj ati, tak malo ve. Le to vem, da tako je: življenje je na dvoje, na eno plat je sreča, na drugo stran gorje. Kaj vem, zakaj, kaj vem, zakaj to tako je, vendar živeti lepo je - kaj vem, zakaj. Sinek, Zemlja ni okrogla, Zemlja velik je vprašaj in zato nič ne zamudi, le sprašuj: zakaj? Zakaj ne umrje tudi žlica? Zakaj drevo cvete, zakaj? Zakaj miličnika sred' ceste ne zapiše policaj? Ta tvoj zakaj pesem je nikdar izpeta, v njej se kot nitka prepleta življenja sla. ninjaxx in wild69wave 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2011 Deli Objavljeno Avgust 2, 2011 najti človeka s katerim se ujameš v večini stvari, s katerim deliš večino želja, imaš precej podobne poglede na življenje, ob katerem se počutiš res dobro in ki te še privlači povrh vsega je redkost; spustiti takega človeka "iz rok" pa je kot bi zamudil trenutek, ki se nikoli več ne vrne. mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sirni Objavljeno Avgust 2, 2011 Deli Objavljeno Avgust 2, 2011 Tle je verjetno modra samo uniforma policaja? :krneki: Težko je biti moder v teh črno-belih časih (govorim iz lastnih izkušenj, miličniki seveda izvzeti - njim je malo laže ) mojamiska in wild69wave 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 2, 2011 Deli Objavljeno Avgust 2, 2011 najbrž misliš rdeče-belih časih, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Avgust 4, 2011 Deli Objavljeno Avgust 4, 2011 Opravljanje je kakor metla, ki vse do čistega pomete, sama pa ostane umazana. hajoktejn, wild69wave, maus in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 5, 2011 Deli Objavljeno Avgust 5, 2011 neumen kmet ima ponavadi debel krompir, kar pa ni rečeno, da ima neumen bančnik velik denarja :evilgrin: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Avgust 9, 2011 Deli Objavljeno Avgust 9, 2011 V svetu kjer živim je vse dobro; ni bolečine, ni strahu in ne žalosti; le sreča in radost ob slehernem trenutku in vsakem dnevu ki se rodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se