RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Ali si mogoče držala dežnik "Suzukiju", nekam znan ? obraz se mi zdi ??? Tudi res sedi na Suzukiju ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Ja Robi prav si uganil RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Dan danes je budalam res težko,imajo večjo konkurenco kot kdajkoli prej(sam poglejte parlament) in dokazovat se morajo večkrat na dan...... :grim Zok in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Nekatere napake so tako zabavne, da jih je škoda narediti samo enkrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Ja Robi prav si uganil Bravo Roberto & Umetnica ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Kadar nekomu nekaj prepoveduješ, se najprej vprašaj, če morda ne boš ravno ti sam to isto prepoved kršil! :yes: wild69wave in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Bravo Roberto & Umetnica ... Matr Robi si tole globoko napisal... :lol: ...si bo kdo še kaj mislil... :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 11, 2012 Deli Objavljeno Maj 11, 2012 Bravo Roberto = ker sem spoznal Suzukija, bravo Umetnica = ker si bila na Grobniku ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 13, 2012 Deli Objavljeno Maj 13, 2012 Če imaš nekoga rad, si zanj časa ni težko odmeriti. Pravzaprav ne merimo časa mi, meri ga ljubezen. (T. Kuntner) Kmet2 in zmilan 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 uzeli ste 5, uzmite još... kod naše kuće se ne broji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Babe so žleht!!! :grim TBoxer in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Labradorec Objavljeno Maj 16, 2012 Deli Objavljeno Maj 16, 2012 Neverjetno, koliko dnarja se porabi za pospešitev umetne inteligence ! Za odpravo naravne neumnosti, pa ni dnarja ... Maximus, umetnica51, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 joj ta moj šiht... vsak dan slišim eno brihtno moja mala nosi mini, a pod mini piše skini umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Izjava moje žene......idealen partner je tisti ki začuti in ujame tvoj utrip srca...... umetnica51, Zok in Ninč 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno Maj 17, 2012 Deli Objavljeno Maj 17, 2012 Najbližja pot do srca je skozi prsni koš! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 18, 2012 Deli Objavljeno Maj 18, 2012 KWAK :krneki: DAMI34 in Zok 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 KWAK :krneki: moja misel je globja GLOBOKI KWAK DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Maj 23, 2012 Deli Objavljeno Maj 23, 2012 če bi dobu cent za vsako neumnost k jo nardim bi bil že kot tinejdžer bogat ... največja ironija življenja: ko si najbolj pameten, umreš ... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Maj 25, 2012 Deli Objavljeno Maj 25, 2012 Izjava dneva Jožef Horvat (NSi) na seji DZ: "Stojimo na robu propada, toda mi bomo naredili korak naprej." Ati Aleš, Kmet2, Zok in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Maj 27, 2012 Deli Objavljeno Maj 27, 2012 (popravljeno) "Postoji bolje piće od mlijeka, ali ne postoji bolja ambalaža od sise" Popravljeno Maj 27, 2012. Popravil Ninč Ruf, Kmet2, Ati Aleš in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 ne bom več hodila na palačinke k pol zmeri neki druzga jem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2012 Deli Objavljeno Maj 28, 2012 kolk so eni ljudje obsedeni z drugmi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wanesska Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 predragi policisti: prosim, da v prihodnje več ne ustavljate, ali poskušate ustaviti motoristov brez izpita. ker: bodo bežali, zato, ker jih bo panika, ker so brez izpita in (zato) ne znajo dobro vozit in lahko padejo in se pri tem poškodujejo. vi pa s tem ogrožate druge udeležence v prometu. najbolje, da sploh nikogar ne ustavljate in kontrolirate, ker s tem ogrožate. Be wild, hajoktejn in Alla 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 ne moti polcajev, ker štrajkajo Kmet2 in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Maj 30, 2012 Deli Objavljeno Maj 30, 2012 Ko dobi superminister eno tako vzgojno okrog ušes na Twitterju: Žiga Turk: Če praznovanje Titovega rojstva ni vračanje v preteklost, potem ne vem, kaj je. Barbara Rajgelj: Praznovanje Kristusovega rojstva ... zverac 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se