zmilan Objavljeno Oktober 17, 2012 Deli Objavljeno Oktober 17, 2012 Pil sem, da bi vas pozabil, da bi me prenehala preganjati vaša slika . . . Toda, ko sem bil pijan, sem vas videl dvojno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2012 Deli Objavljeno Oktober 22, 2012 ne smem več bit u krevetu več kt 15ur k pol nisem za nikamor kot samo za nazaj u krevet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Oktober 22, 2012 Deli Objavljeno Oktober 22, 2012 Kdor dela, greši, reče petelin in zleze z race. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Oktober 22, 2012 Deli Objavljeno Oktober 22, 2012 res za boga svetga mi ni jasno kaj je tako zanimivega,..večkrat na dan vsak dan,...pa nikakor da se to konča... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Oktober 31, 2012 Deli Objavljeno Oktober 31, 2012 za bolesne- postoji bolnica za lude- postoji ludnica za budale nema ništa, zato ih ima svuda MARE 65 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 5, 2012 Deli Objavljeno November 5, 2012 Ljubezen brez ninđe je brezvezna kot nos brez šmrklja :glare: DAMI34 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno November 5, 2012 Deli Objavljeno November 5, 2012 25 stvari koje treba nauciti do srednje dobi 1.Ako ste previse otvorenog uma ispast ce vam mozak. 2.Ne brinite se oko toga sto ljudi misle, oni to rijetko rade. 3.dlazak u crkvu ne cini vas krscaninom. Isto kao sto stajanjem u garazi ne postajete auto. 4.Nisu traperice to sto vam guzu cini debelom. 5.Umjetna inteligencija se ne moze suprotstaviti prirodnoj gluposti. 6.Moja ideja pospremanja je prijeci sobu pogledom. 7.Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je zivot ozbiljan. 8.Lakse je dobiti oprost nego dopustenje. 9.Za svaku akciju postoji jednak i suprotan vladin program. 10.Ako licite na svoju sliku iz putovnice, vjerovatno vam treba putovanje. 11.Racuni putuju postom dva puta brze od doznaka. 12.Savjest je ono sto boli kad se svi ostali dijelovi osjecaju odlicno. 13.Jedi zdravo, budi cio, umri u svakom slucaju. 14.Muskarci su sa Zemlje. Zene su sa Zemlje. Pomirite se s time. 15.Nikoga nisu nikad ustrijelili dok je prao sudje. 16.Izbalansiranu dijetu cini po kolac u svakoj ruci. 17.Srednja dob je kad sirina uma i uskost struka zamijene mjesta. 18.Propustene prilike su uvijek bolje od onih ostvarenih. 19.Stara krama je ono sto ste godinama cuvali i bacili tri tjedna prije nego vam je zatrebalo. 20.Uvijek postoji jedna budala vise nego sto ste racunali. 21.Iskustvo je predivna stvar. Omogucava vam da prepoznate gresku kad ju ponovite. 22.Bas kad uspijete spojiti kraj s krajem, oni ih rasire. 23.Ne tezi vise od svog frizidera! 24.Netko tko razmislja logicno lijepi je kontrast stvarnom zivotu. 25.Ako morate birati izmedju dva zla, odaberite ono koje jos niste probali. Nobena stvar me ne prevzame tako kot delo: cele ure ga lahko opazujem." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno November 19, 2012 Deli Objavljeno November 19, 2012 Ne delam nič, zato pa to delam dobro in pošteno. Edina dilema, pri tem kadar nič ne delaš, je, da ne veš kdaj si gotov. SICER PA »Služba ni bife, da bi v njej visel cel dan«! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 19, 2012 Deli Objavljeno November 19, 2012 dns čutm daleč u sebi, da imam neko krizo,..pa ne to da je skor dva mesca kar ne kadim,to sploh ni kriza..krizo k sploh ne vem zakaj bi mogla bit,k je vse tko super drgač res top,tud dan sm začela odlično s sproščanjem,tekom,nardila sm si top kosilo k sploh se nism zavedala da tko rasturam,mogoč se je ta čudn filing povečal ker si danes tega ne morem delit z nekom,..ja to je to ..pogrešam nekoga da me gnjavi...mogoče jih pogrešam več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Deli Objavljeno November 19, 2012 dns čutm daleč u sebi, da imam neko krizo,..pa ne to da je skor dva mesca kar ne kadim,to sploh ni kriza..krizo k sploh ne vem zakaj bi mogla bit,k je vse tko super drgač res top,tud dan sm začela odlično s sproščanjem,tekom,nardila sm si top kosilo k sploh se nism zavedala da tko rasturam,mogoč se je ta čudn filing povečal ker si danes tega ne morem delit z nekom,..ja to je to ..pogrešam nekoga da me gnjavi...mogoče jih pogrešam več... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno November 27, 2012 Deli Objavljeno November 27, 2012 Hčera mi pravi : Vem kaj ti je . Imaš PMS - Parking Motorbike Syndrom RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno November 29, 2012 Deli Objavljeno November 29, 2012 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 30, 2012 Deli Objavljeno November 30, 2012 I'm 2 old 4 this šit!!! Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno December 1, 2012 Deli Objavljeno December 1, 2012 (popravljeno) letošnji prihod Miklavža.... s srede na petek tole je na mojem zelniku zraslo Popravljeno December 1, 2012. Popravil Ninč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 2, 2012 Deli Objavljeno December 2, 2012 letošnji prihod Miklavža.... s srede na petek tole je na mojem zelniku zraslo Kje pa raste ta tvoj zelnik,vrjetno globoko,globoko........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cufa Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Eni bi meli čisto ves čas, drugi samo takrat ko jim kdo drug svinja po vrtičku, ko to počnejo oni sami pa ne....prav nikomur ni všeč, da se kogarkoli kadarkoli opomni, da karkoli počne narobe. Lep šopek, res.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 pred mali petek..majkemi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Pa to je straaašnoooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Januar 2, 2013 Deli Objavljeno Januar 2, 2013 Bodi majhen da boš VELIK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 4, 2013 Deli Objavljeno Januar 4, 2013 狗叫是沒有熟的足夠 pes, ki laja, ni dovolj kuhan star kitajski pregovor DAMI34, Kmetica2 in zmilan 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Januar 4, 2013 Deli Objavljeno Januar 4, 2013 In želja za leto 2013 Dragi Bog, Vse kar si želim v letu 2013 je debel bančni račun in tanka postava. In prosim, ne pomešaj tega - tako kot si to storil lani. Kmetica2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2013 Deli Objavljeno Januar 4, 2013 (popravljeno) In želja za leto 2013 Dragi Bog, Vse kar si želim v letu 2013 je debel bančni račun in tanka postava. In prosim, ne pomešaj tega - tako kot si to storil lani. Lahko pa tudi.....Dragi Bog vse kar si v letu 2013 želim je da daš revežem pamet men pa gnar Popravljeno Januar 4, 2013. Popravil Kmet2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 6, 2013 Deli Objavljeno Januar 6, 2013 Težko paru, kjer gre njemu ljubezen skozi želodec, njej pa kuhanje na jetra DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 7, 2013 Deli Objavljeno Januar 7, 2013 .......dons sam boli,nč ne mislm :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 7, 2013 Deli Objavljeno Januar 7, 2013 če bi bil PETek DRUGek, bi bil yu3 PETek? Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se