zmilan Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 Što ne ubije, jača. Dokle ne ubije jako. Miklošič, pionir prvih kebabov in burekov v Ljubljani by Ibro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 ... kadar mislš, da se ti zelo mudi, se ustavi, in še enkrat pomisli, če se ti res tako hudo mudi .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
papez47 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 ... kadar mislš, da se ti zelo mudi, se ustavi, in še enkrat pomisli, če se ti res tako hudo mudi .... Ja ............. kam si pa spet prepozn .................... prišel? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Ja ............. kam si pa spet prepozn .................... prišel? ... ne, tokrat je bilo žal prehitr .... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 ... ne, tokrat je bilo žal prehitr .... :glare: ka si ti cel al ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 :glare: ka si ti cel al ne ... sem ... :yes: ... sam boli mal .... . ps. .... mal prsni koš, velik pa ego ... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Ja en prjatu mi je vedno govoril,da sem najbolj nevaren sam seb :closedeyes:........mogoče bi se pa mogel poslušat :lol: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 ... sem ... :yes: ... sam boli mal .... . ps. .... mal prsni koš, velik pa ego ... Ja en prjatu mi je vedno govoril,da sem najbolj nevaren sam seb :closedeyes:........mogoče bi se pa mogel poslušat :lol: s kom se jst družim :jezen pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Pravi prijatelj je oseba ,do katere se upaš biti takšen kot si DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Pravi prijatelj je oseba ,do katere se upaš biti takšen kot si ... ja, sej jest si že od nekdaj velik upam .... Kmet2 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 (popravljeno) včerajšnja globoka misel: krožišča ti zlo hitr lahko grejo na jetra rebra Popravljeno Februar 26, 2014. Popravil DAMI34 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Al pa na gleženj DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Februar 26, 2014 Deli Objavljeno Februar 26, 2014 Hitrost ubija . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Prav tako neumnost :grim DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Tole je še v miže težko gledat..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 - denar se ne porabi, denar se spička… Zivnorc in zmilan 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Ne pij, da ti bo lepše. Pij zato, da ti bo še lepše! pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmilan Objavljeno Februar 27, 2014 Deli Objavljeno Februar 27, 2014 Denar te zagotovo ne osreči. Jaz imam sedaj €50 milijonov, toda popolnoma enako sem srečen kot takrat, ko sem jih imel le €48 milijonov. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 4, 2014 Deli Objavljeno Marec 4, 2014 Od piva še nihče ni umrl, medtem ko so se v vodi že mnogi utopili. dondule 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Če električna cigareta služi za odvajanje od kajenja, čemu potem služi vibrator? zmilan, Zivnorc in kamionar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Naj se ti ne mudi tako zelo. Sicer boš prehitro prišel tja, kamor se ti ne mudi. suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Marec 5, 2014 Deli Objavljeno Marec 5, 2014 Če električna cigareta služi za odvajanje od kajenja, čemu potem služi vibrator? . ... za odvajanje od tresavice .... DAMI34 in dondule 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 11, 2014 Deli Objavljeno Marec 11, 2014 - nobena akcija mi ne more dat tolk popustakokr sm jast lohk brez dnarja … mira53, suzuki in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 hm... ne vem cw jw za to temo...pa vseeno za razmislek :closedeyes: 24 let star fant, je gledal skozi okno avtobusa ter zavpil: Oči poglej, drevesa kar tečejo v ozadju. Oče se je nasmehnil, in mlad par, ki je sedel v bližini, je pogledal fanta, misleč, da ima fant zelo otroško vedenje in da je že dost star, da bi se tako vedel, fant je pa zopet vzkliknil: Oči poglej! Oblaki kar tečejo z nami! Par ni več zdržal in je rekel očetu tistega fanta: Zakaj ne odpeljete svojega sina k dobremu zdravniku? Oče se je nasmehnil in je rekel: To sem že naredil, in zdaj se ravnokar peljeva iz bolnišnice. Moj sin je bil slep že od rojstva in danes lahko prvič vidi. Par je hotel kar vse kar je rekel, požreti.. Vsak človek na tem planetu, ima svojo zgodbo. NIKOLI ne obsojaj človeka, še preden ga sploh dobro spoznaš! Resnica vas lahko preseneti. - In nobenemu se nikoli ne smejte. Ker vse to, se vam lahko vrne, enako ali pa še huje. Kmet2, Zivnorc in Jetam 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se