Borutt Objavljeno Marec 18, 2014 Deli Objavljeno Marec 18, 2014 Ne morejo me tako malo plačati, kot lahko malo naredim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Kaj ma represivni organ takšno malo normo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fakin Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Svobodna metoda vzgoje otrok Stara mama stoji v vrsti pred blagajno v samopostrežbi. Za njo v vrsti stoji mlajša ženska z nagajivim devet do deset letnim mulcem. Mulec ves čas poriva svoj voziček tako, da le-ta tolče staro mamo po nogah. Naenkrat se ona obrne in reče mulcu, da naj neha. To njemu niti na misel ne pride in tako stara mama nagovori njegovo mamo. - "Ali mu ne morete reči, da naj me neha tolči z vozičkom po nogah?" Mamica odgovori: - "Ne. Moja metoda vzgoje mu dovoljuje svobodo in on dela, kar mu je volja, vse dokler v njegovo zavest ne pride spoznanje, da to, kar počne, ni v redu. Takšna metoda je zelo uspešna pri vzgoji otrok." V vrsti, za to mlajšo žensko, stoji mladenič, pazljivo posluša in opazuje dogajanje pred seboj, v rokah pa drži steklenico ribezove marmelade. Ko je mlajša ženska končala z obrazložitvijo svoje metode vzgajanja otroka, odpre pokrov steklenice in mirno strese njeno vsebino na glavo te ženske. Vsa rdeča v obraz se ženska obrne, on ji pa mirno reče: - "Veste, gospa, tudi jaz sem vzgajan po tej metodi. In poglejte, kakšen je rezultat." Stara mama se vesela obrne k blagajničarki in ji reče: - "Prosim, če meni zaračunate tisto steklenico z marmelado."-- Maximus, kamionar in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Ne morejo me tako malo plačati, kot lahko malo naredim . Ne morjo me tolko jebat, da bi zanosil Dokler se bo moj šef delal, da me dobro plačuje, se bom jaz delal, da dobro delam!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 19, 2014 Deli Objavljeno Marec 19, 2014 Ne morjo me tolko jebat, da bi zanosil Dokler se bo moj šef delal, da me dobro plačuje, se bom jaz delal, da dobro delam!!! Ne morem toliko zaslužiti, kot lahko zapravim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidmar j Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 Če želiš imeti , česar še nikoli nisi imel, moraš narediti nekaj ,česar še nikoli nisi naredil. :closedeyes: Zivnorc in mojamiska 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 25, 2014 Deli Objavljeno Marec 25, 2014 No šit. šerlock? Kmet2 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Swašta maus in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 :grrr sta pa res grozna, včasih človek sploh ostane brez besed :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 ...... DAMI34 in Pips 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Dobr si ji to povedu Maus DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Na svetu ni slabo zato, ker bi bili pametni tiho, temveč zato, ker so neumni preveč glasni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Bodi sama sprememba, ki si je želiš v svetu. (Mahatma Gandhi) mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TAJAA Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 “Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind” Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojamiska Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 zgodovina se nikoli ne ponavlja... ljudje so tisti, ki ponavljajo zgodovino :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 (popravljeno) Dobr si ji to povedu Maus ane ane kdor nima sto pik, jih nima sto js sm jih samo šest naredu Popravljeno Marec 26, 2014. Popravil maus DAMI34 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Raj eno piko dobro zadet, kot od "zgrešenga strela" otečenga imet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Če ni pike, poved ni končana. :krneki: DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Raje pika na konc stavka kot čreda krav na strehi (piika) maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Bolš ena pika premal na koncu stavka kot ena preveč pri policajih. DAMI34, gregorjanc, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 pika na piko je dvopičje :krneki: gregorjanc, DAMI34 in pikolo 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 pika na piko je dvopičje :krneki: pič...ka na pi...čko pa lejzbištvo Kmet2, DAMI34, gsxf750 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 Bolš ena pika premal na koncu stavka kot ena preveč pri policajih. :grim Bolš ena pika premal na koncu stavka kot pa Pika1 imet v zidanici. :grrr maus, pikolo, pik1 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 ...vi usi skupi nimate pet pik.... DAMI34, gsxf750 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 26, 2014 Deli Objavljeno Marec 26, 2014 kdor ima šest pik, jih ima več kot pet pik1 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se