DAMI34 Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 ... posneti s srcem in veliko vsebine ... podnapise dobi pri Kmetu Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 6, 2014 Deli Objavljeno April 6, 2014 " Spoštovanje in HVALEŽNOST sta osnovni pogoj, če želite postati arhitekt vse večje sreče, in svoje lastne izpolnitve." Doe Childre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 Ga ni čez prjatla z gotovino!!! Pik1 pik1 in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 7, 2014 Deli Objavljeno April 7, 2014 ..globoko sem ga potegnu iz globine.... hrknu... pol sem pa mislu, da bom plunu, sem ga pa po nesereč požru.... :wacko: DAMI34 in Jetam 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ena moja misel VELIKO je ovčk na tem svetu.......... Vse tiste, ki pa NISO ovčke.... so pa moji prijatelji ps: bolj enostavno povedano.... so unikatni, imajo hrbtenico in ne znajo lezt v rit :grrr Kmet2 in Lubikaa Rozzica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Ena moja misel VELIKO je ovčk na tem svetu.......... Vse tiste, ki pa NISO ovčke.... so pa moji prijatelji ps: bolj enostavno povedano.... so unikatni, imajo hrbtenico in ne znajo lezt v rit :grrr A sm lohk tvoj prjatu umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 Globoko grlo, globoka misel umetnica51 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 11, 2014 Deli Objavljeno April 11, 2014 A sm lohk tvoj prjatu ... stari, prou z jezika si mi snel ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 A sm lohk tvoj prjatu Kmet2 in pik1 seveda lahko postaneta moja prijatelja..... če bosta znala imeti pokončno hrbtenico in bosta poleg tega še iskrena in poštena O:-) No ja, sj tud če smo sam kolegi je dost..... ker pol če bi bili prijatelji bi bila vsak dan tragikomedija :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 12, 2014 Deli Objavljeno April 12, 2014 Kmet2 in pik1 seveda lahko postaneta moja prijatelja..... če bosta znala imeti pokončno hrbtenico in bosta poleg tega še iskrena in poštena O:-) No ja, sj tud če smo sam kolegi je dost..... ker pol če bi bili prijatelji bi bila vsak dan tragikomedija :unsure: :lol: ... ja jest vse tvoje zahteve izpolnjujem za kolega .... ... k za prjatla pa nimam zadost dobre hrbtenice ... ... so mi jo že operiral, pa še zmer ni pokončna ... umetnica51 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 " GORO BO PREMAKNIL TISTI, KI JE SPRVA PREMIKAL KAMNČKE." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 " GORO BO PREMAKNIL TISTI, KI JE SPRVA PREMIKAL KAMNČKE." Jz sm še zdej pr kamenčkih umetnica51 in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 Jz sm še zdej pr kamenčkih Goro bo premaknil tisti, ki si bo kupil BAGER!!! Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 13, 2014 Deli Objavljeno April 13, 2014 . . ... tist, ki ima bager, nima cajt za globoke misli ... umetnica51, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 pik1 tale je zate.... je boljša k una tvoja v zvezi z bagarjem.... :unsure: :lol: " VINOGRADU NI POTREBNA MOLITEV, TEMVEČ MOTIKA." Bolgarski pregovor igorkr, SLVR in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 bolje mislitit da je globoko kot globoko misliti da je ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 . . ... tist, ki ima bager, nima cajt za globoke misli ... kdor ma bager ima cajt za GLOBOKE LUKNE Kmet2, zmilan in pik1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Ene punce so k juha iz vrečke.. V 5 minutah pripravljene za 4 osebe.. pik1, zmilan in SLVR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 pik1 tale je zate.... je boljša k una tvoja v zvezi z bagarjem.... :unsure: :lol: " VINOGRADU NI POTREBNA MOLITEV, TEMVEČ MOTIKA." Bolgarski pregovor ... ne, to ni zame.... ... jest rajš dve uri govorim, kot pol ure delam ... umetnica51 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 (popravljeno) ... ne, to ni zame.... ... jest rajš dve uri govorim, kot pol ure delam ... Ta tvoja izjava ne spada med globoke misli, ampak med "dejstva"!!! Popravljeno April 14, 2014. Popravil DAMI34 pik1 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Ljubezen je kot vožnja z motorjem... hitra, strastna in brez zaviranja... napisal neznani avtor igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 14, 2014 Deli Objavljeno April 14, 2014 Ljubezen je kot vožnja z motorjem... hitra, strastna in brez zaviranja... napisal neznani avtor No ja če to prakticiraš,dodaj še maline :grim Avtor: pik1, igorkr, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 najbolj globoke misli se mi utrnejo zjutraj ob kavi medtem ko čakam da me prime srat preden grem na šiht v taki državi... DAMI34, umetnica51, motoboyzz in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 (popravljeno) najbolj globoke misli se mi utrnejo zjutraj ob kavi medtem ko čakam da me prime srat preden grem na šiht v taki državi... se pravi, takoj ko izstisneš vso to modrost iz sebe si nekoliko rdeč v obraz? izvleček: Veliki misleci so vsi nekoliko zaripli v obraz Popravljeno April 16, 2014. Popravil DAMI34 thumper in motoboyzz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se