umetnica51 Objavljeno April 22, 2014 Deli Objavljeno April 22, 2014 Ta je pa lepa..... " NAJLEPŠI OKRAS ŽENSKE JE LJUBEZEN, NAJLEPŠA OBLAČILA NA ŽENSKI SO ROKE MOŠKEGA, KI GA LJUBI." DAMI34, pik1 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Ti moraš bit pa zelo globoka vsepovsod DAMI34, umetnica51, pikolo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Ona je tok globoka, da v nji odmeva umetnica51, Kmet2, pik1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Jest vem, da nič ne vem, sam ti ka pa nočeš to priznat si pa buksl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Jest vem, da nič ne vem, sam ti ka pa nočeš to priznat si pa buksl. a to si seb reku, ko si se zjutri u ogledalo gledu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 23, 2014 Deli Objavljeno April 23, 2014 Globoke misli ob plitvem žepu...? Bedna kombinacija!! SLVR in pikolo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 24, 2014 Deli Objavljeno April 24, 2014 še ena globoka..... za spremembo podkovana z eno lepo slovensko melodijo..... Pa ne se zgražat nad musko - naše je le naše " ČE HOČEMO KOGA ZADOSTI LJUBITI, GA MORAMO LJUBITI, KAKOR DA BO JUTRI UMRL." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 Tok mene moja ljubi vsakič preden grem na motor :grim umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 mene tud umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 (popravljeno) še ena globoka..... za spremembo podkovana z eno lepo slovensko melodijo..... Pa ne se zgražat nad musko - naše je le naše " ČE HOČEMO KOGA ZADOSTI LJUBITI, GA MORAMO LJUBITI, KAKOR DA BO JUTRI UMRL." isto velja za sex!! Sexaj tako, kot da ti je zadnjič p.s. slovenskega komada pa žal ni na to temo Popravljeno April 25, 2014. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 25, 2014 Deli Objavljeno April 25, 2014 isto velja za sex!! Sexaj tako, kot da ti je zadnjič p.s. slovenskega komada pa žal ni na to temo Hahhaaaa dami..... seveda obstajajo slovenski komadi tud na " TO TEMO" Sam še ta komad nalimam.... pol pa konec globokih misli - je treba počas mislit delat DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno April 27, 2014 Deli Objavljeno April 27, 2014 Tale je najboljša " DOMIŠLJIJA JE POMEMBNEJŠA OD ZNANJA." Albert Einstein Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno April 30, 2014 Deli Objavljeno April 30, 2014 Za prvi maj se v Sloveniji obračajo mešalci v Bosni pa jagnjeta ... ni dileme, kje bom Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Budnica v Ljubljani ni tako močna kot na vasi..... morda zato ker Prešernova Urška še vedno spi k prbita.... :unsure: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 Al pa zato ker ti policist napiše JRM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 1, 2014 Deli Objavljeno Maj 1, 2014 za javni red in mir je 280.... če je 30 muskontarjev, si kazen razdelijo....in pol lahko špilajo tako kot se za gre, da zbudiš vse :grrr Še ena delavska misel. " Delati in ljubiti. Vse drugo nima smisla." Miča Danjolič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Maj 2, 2014 Deli Objavljeno Maj 2, 2014 za javni red in mir je 280.... če je 30 muskontarjev, si kazen razdelijo....in pol lahko špilajo tako kot se za gre, da zbudiš vse :grrr Še ena delavska misel. " Delati in ljubiti. Vse drugo nima smisla." Miča Danjolič Delati čim manj , ljubiti se čim več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Maj 7, 2014 Deli Objavljeno Maj 7, 2014 V tej državi, če ne kradeš, ne morš pošteno živet :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 "Prinesi mi rože, ki divje cvetijo, odpelji me v goro, kjer škrati živijo. Pokaži mi zvezdo z mojim imenom, zloži mi pesem z bizarnim refrenom. Povabi me včasih v kraje neznane, mi zjutraj pripelji pod okno cigane. Povej mi o sanjah, četudi so grešne, zaupaj mi želje četudi so smešne. Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi; ljubezen ni reka, ki teče po strugi. Napravi to zopet, ne hodi po poti, saj sreča ni nekaj, kar pride naproti. Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo. Usoda je živa in mrtvi junaki, naj še hrepenijo postaje in vlaki." Feri Lainšček DAMI34 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 še ena romantična globoka misel: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 8, 2014 Deli Objavljeno Maj 8, 2014 Že dva dni serjem k vidra .... ampak js sploh ne vem, kako serje vidra DAMI34 in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 9, 2014 Deli Objavljeno Maj 9, 2014 BODI DOBER IN DELAJ DOBRO.... To je skrivnost zdravja in življenja. http://www.satyanandayoga.tara.si/download/bodi-dober_TYC.pdf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 13, 2014 Deli Objavljeno Maj 13, 2014 Če si Conchita Wurst obrije brado, ni vredna niti pol kurca od pičke gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 tale pa spada pod globoke misli.... ženske in motorji http://www.mojvideo.com/video-zenske-in-motorji/5de0ec2b86fe688662ac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 . .... še mal ... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se