DAMI34 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 to be or not to be ...z dekco u kofani? To je vprašanje pik1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 14, 2014 Deli Objavljeno Maj 14, 2014 to be or not to be ...z dekco u kofani? To je vprašanje ... tle ni vprašanja ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 ... tle ni vprašanja ... ajmemeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 ...pijan, al nepijan.... z dekco ali brez... je v pikovem avtu alora več hldno ponoči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 15, 2014 Deli Objavljeno Maj 15, 2014 ...pijan, al nepijan.... z dekco ali brez... je v pikovem avtu alora več hldno ponoči... ... PRIZNAM ... :blink: ..... zadnjih deset let .... . ps. .... odkar imam spalnico .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Pesimist vidi samo temo v predoru. Optimist vidi svetlobo na koncu predora. Realist opazi, da je svetlobo ustvaril vlak. Strojevodja pa zagleda 3 idiote na progi. reno99, TOMCAT, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Ena dobra... USMERITE SVOJ POGLED NAVZGOR. NA VRHU JE VEDNO PROSTOR. Pa še res je suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reno99 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Spodaj tud,sam luč je treba pržgat umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Junij 24, 2014 Deli Objavljeno Junij 24, 2014 Tale globoka misel pa izhaja iz mojega srca.... MOJE MISLI SO PRI TEBI! PROSIM VRNI MI JIH! :lol: avtor u51 RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 30, 2014 Deli Objavljeno Junij 30, 2014 čeprou j težko k se tk vleče ampak počasi se res daleč pride... pa lpooo bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorjanc Objavljeno Julij 4, 2014 Deli Objavljeno Julij 4, 2014 Če nag moški vstopi v žensko garderobo, začnejo ženske vpiti nanj in ga rinejo ven. Če pa naga ženska vstopi v moško garderobo, so vsi moški veseli in gostoljubni! To jasno kaže dobroto moškega srca !!! DAMI34, Kmet2, suzuki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Ena dobra... USMERITE SVOJ POGLED NAVZGOR. NA VRHU JE VEDNO PROSTOR. Pa še res je Pa ga ni. So samo riti, ki serejo po tebi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Pa ga ni. So samo riti, ki serejo po tebi. Jaz gledam skozi umetniške oči in v stanju v transu oz navdihu.... in tam gor, spodaj, rikverc, levo, desno.... je vedno neomejeno prostora Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Jaz gledam skozi umetniške oči in v stanju v transu oz navdihu.... in tam gor, spodaj, rikverc, levo, desno.... je vedno neomejeno prostora Ne tvoja, ne moja slika ne bo spremenila sveta. Je pa tvoja lepša. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Julij 14, 2014 Deli Objavljeno Julij 14, 2014 Pravijo, da eno jabolko na dan, odžene zdravnika stran. Seveda v primeru, da dobro ciljaš. umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 - mene denar ne more pokvariti…če imam 10 € ali če jih imam 30jaz sem vedno isti… umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Julij 15, 2014 Deli Objavljeno Julij 15, 2014 Modrost dneva: Sladoled se liže zaradi slasti, žensko zaradi strasti, riti pa zaradi oblasti .... bo že držalo umetnica51 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Julij 17, 2014 Deli Objavljeno Julij 17, 2014 "...ŽIVLJENJE NE ŽELI, DA BI POSTALI PRERAČUNLJIVI IN BI DELALI DOBRO LE ZATO, KER BI OD TEGA NEKAJ IMELI. ŽIVLJENJE NE IŠČE SLUŽABNIKOV IN TRGOVCEV, AMPAK PRAVO PLEMENITOST." Življenje nas vodi in usmerja skozi šolanje. Če delamo dobro in prav, se nam vse izteče tako,da smo srečni in nam je v življenju lahko. Če pa ne je ravno nasprotno." Iz knjige PSI pik1, Kmet2 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 Če kdo ne verjame, da črna mačka prinaša nesrečo,naj vpraša sivo miško.. Kmet2, umetnica51 in maus 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 "Ljudi se dijele u dvije vrste: jedni prvo misle, a zatim govore i rade, drugi prvo govore i rade, a tek zatim misle." ~ Lav Tolstoj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 Jemanje nam napolni roke, dajanje pa SRCE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Avgust 1, 2014 Deli Objavljeno Avgust 1, 2014 ZAHTEVAM USTAVNO PREPOVED STRANKI SDS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 BITI ILI NE BITI? JBG ena čvrga babi ne bo škodila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 Bolje se je poročit v sredo, da si ne zajebeš vikenda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 6, 2014 Deli Objavljeno Avgust 6, 2014 Obstajajo tri vrste ljudi: tisti ki znajo štet, in tisti ki ne znajo... DAMI34, Fantocci in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se