nazo13 Objavljeno Oktober 21, 2014 Deli Objavljeno Oktober 21, 2014 Ni vse v denarju... .... nekaj je tudi v ljubezni . ....... do denarja Še posebej, če je ljubezen obojestranska. Hudič je, če si nesrečno zaljubljen. Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 6, 2014 Deli Objavljeno November 6, 2014 ... Zivnorc, DAMI34, Alla in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dondule Objavljeno November 7, 2014 Deli Objavljeno November 7, 2014 Moška menopavza je veliko zabavnejša od ženske. Pri ženski menopavzi se zrediš in te obliva vročina, pri moški pa hodiš za mladimi dekleti in voziš motor sayo, DAMI34 in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 – Od useh naprav na fitnesu najteže mi je na bankomatu. suzuki in Nearrain 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 – Od useh naprav na fitnesu najteže mi je na bankomatu. ... itak je prehrana je 80 % vsega ... ... rajš mal poglej kakšen jedilnik imaš ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 ... itak je prehrana je 80 % vsega ... ... rajš mal poglej kakšen jedilnik imaš ... primorsko suho sadje, hočeš sliko? dondule in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 primorsko suho sadje, hočeš sliko? ... ne ... :closedeyes: . sej vem kaj mi boš pokazu ... .... rajš bi kšne čewape zdele ... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 8, 2014 Deli Objavljeno November 8, 2014 globoka je tale tvoja izjava, jst tut...aja sj jih bom (zraun sadja) pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 10, 2014 Deli Objavljeno November 10, 2014 primorsko suho sadje, hočeš sliko? Kraško je boljše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Bog je najprej naredil moškega, potem pa žensko, zato ker vsak umetnik naredi najprej skico pol pa umetnico :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Bog je najprej naredil moškega, potem pa žensko, zato ker vsak umetnik naredi najprej skico pol pa umetnico :lol: Zdej pa ne vem aje tvoj fotr bog al umetnik? :lol1: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno November 11, 2014 Deli Objavljeno November 11, 2014 Bog je najprej naredil moškega, potem pa žensko, zato ker vsak umetnik naredi najprej skico pol pa umetnico :lol: Bog je ustvaril žensko iz moškega rebra, ker je to edina kost brez mozga. O:-) I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno November 12, 2014 Deli Objavljeno November 12, 2014 "Kdor s kolenom asfalt drsa po javnih cestiščih, ga bo najbrž slej ko prej tudi s komolci in še čem ..." by someone who now ... umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Prijateljstvo je kot cvet. Če ga ne neguješ oveni. aja gusar, moj fotr ni umetnik niti bog... moj fotr je po poklicu kmet Kmet2 in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 ... pol pa prid, da te enkrat zalijem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Prijateljstvo je kot cvet. Če ga ne neguješ oveni. aja gusar, moj fotr ni umetnik niti bog... moj fotr je po poklicu kmet Ja res je ! umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 @twitter by IBRO Eno onu konzervu smo parkirali na pola milijarde kilometrov oddaljen kamen, a ti ne moreš gurnut bemveja u jedan parking pred Leklerkom. umetnica51, I30, Scarlett in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Kdor nima ćustev, je brezćustven ćist :krneki: Popravljeno November 13, 2014. Popravil maus thumper, Zivnorc, dondule in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 A čustwen izliv, pomeni, da ti je prezgodaj prišlo? Zivnorc, thumper, dondule in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 ...ne ... čustva pridejo mčkn kasneje.... maus, thumper, I30 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 ćustwa so pol, ko si ćik pržgeš in se ti zlije kawa po grlu ... takrat je vrhunec ćustew :krneki: I30, thumper, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 ... I30, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 Če pa tale ni zajel vseh čustew v eni besedi...milm fuck no https://www.youtube.com/watch?v=zfm38dXfiY8 thumper, Nearrain, dondule in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno November 13, 2014 Deli Objavljeno November 13, 2014 ... pol pa prid, da te enkrat zalijem... tale misel me je spomnila nate zivnorc.... Bodite kot drevo, ki sprejema vsakogar v svojo blagodejno senco; podarja sladke plodove celo tistemu, ki meče kamenje vanj; se ne navezuje na tiste, ki ga zalivajo. In ne zameri tistemu, ki ga poseka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno November 14, 2014 Deli Objavljeno November 14, 2014 ... skratka... nakratko: ..a da se mi jebe za vse... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se