nazo13 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 gaze me gaze , uf Znači, da si suviše malo govno. builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Najpopularnejši slovenski športi: - dviganje kreditov, - preskakovanje obrokov, - plavanje v dolgovih, - tek pred upniki. Zgleda, da nas je večina vrhunskih športnikov, pa to sploh nismo vedeli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Najpopularnejši slovenski športi: - dviganje kreditov, - preskakovanje obrokov, - plavanje v dolgovih, - tek pred upniki. Zgleda, da nas je večina vrhunskih športnikov, pa to sploh nismo vedeli Sva se že kje srečala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Sva se že kje srečala Ja na kakšnem vrhunskem tekmovanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alko1 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Ja na kakšnem vrhunskem tekmovanju Se ne spomnm k povsod zmagam. Ti je kakšna panoga še posebaj domača :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2015 Deli Objavljeno Januar 26, 2015 Se ne spomnm k povsod zmagam. Ti je kakšna panoga še posebaj domača :naughty: :xx: alko1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 Svatko ima pravo birati i biti biran, kretati se i biti kreten. DAMI34, thumper, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 27, 2015 Deli Objavljeno Januar 27, 2015 dobro jutro DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2015 Deli Objavljeno Januar 28, 2015 Verižna reakcija:· jabolka dajo vitamine· vitamini dajo moč· moč da slavo· slava prinese denar· denar pritegne ženske· ženske prinesejo sex· sex prinaša AIDS· AIDS prinaša smrtPA ZDAJ TI JEJ JABOLKA!!! dondule, thumper, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Nikoli se ne odreci sanjam samo zaradi časa, ki bi bil potreben, da jih uresničiš. Čas bo tako ali tako minil. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Če oseba, ki jo ljubiš, drhti, ko jo objameš ... Če so njena usta na tvojih vroča kot žar ... Če težko diha v tvojem objemu ... Če so njene oči solzne in imajo tako čuden sijaj ... Beži ... ima gripo !!! Zivnorc, DAMI34, builder in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 Koliko nedolžne zelenjave je končalo na krožnikih krutih vegetarijancev ?!Pridruži se humanitarni akciji: »Imej mehko srce - jej kamen !« Zivnorc, maus, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 TA PESEM JE BILA NOMINIRANA ZA PESEM LETA 2005 Napisal jo je nek afriški otrok Ko se rodim, sem črn, ko zrastem, sem črn, ko grem na sonce, sem črn, ko sem prestrašen, sem črn, ko mi je slabo, sem črn, in ko umrem...sem še vedno črn. In ti, beli kolega: ko se rodiš, si rožnat, ko zrasteš, si bel, ko greš na sonce, si rdeč, ko te zebe, si moder, ko te je strah, si rumen, ko ti je slabo, si zelen, in ko umreš, si siv..... In ti praviš, da sem jaz obarvan??? DAMI34, dondule, Zivnorc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 ....... in ko umreš, si siv..... ..... tole mi je mau zatrašujoče .... zih sm mrtu :krneki: Zivnorc, Kmet2, bajkr88 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 29, 2015 Deli Objavljeno Januar 29, 2015 sva že dva Zivnorc, maus in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 tole mi je mau zatrašujoče .... zih sm mrtu :krneki: ali pa vosu. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 ali pa vosu. a hočš bit duhovit in si pri tem zlo nespreten :krneki: Zivnorc, builder in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pikolo Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Sneg se bo stalil. Scarlett 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 a hočš bit duhovit in si pri tem zlo nespreten :krneki: Bom počakal, da zgine sneg. Danes si zlo nataknjen in ni dobro zobat češenj s tabo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Bom počakal, da zgine sneg. Danes si zlo nataknjen in ni dobro zobat češenj s tabo. nism glih veseu, če mi kdo reče da sm vosu :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 30, 2015 Deli Objavljeno Januar 30, 2015 Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe. jami65, builder, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 31, 2015 Deli Objavljeno Januar 31, 2015 Če želiš biti srečen le za trenutek, se maščuj. Če pa želiš biti srečen za vedno, ODPUŠČAJ. (Tertuliano) Zivnorc, dondule, jami65 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 1, 2015 Deli Objavljeno Februar 1, 2015 builder, Kmet2, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 2, 2015 Deli Objavljeno Februar 2, 2015 Ljudi osjećaju potrebu da uvijek nekoga okrivljuju zbog svoje nesreće ili štete. Kmet2, builder in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 2, 2015 Deli Objavljeno Februar 2, 2015 (popravljeno) še vedno mi je najboljša misel, ki jo imam v podpisu :krneki: Popravljeno Februar 2, 2015. Popravil maus Kmet2, builder, Bmflar in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se