Špilferderber Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 Dokazujejo podpovprečneži..........nadpovprečnežem ni potrebno dokazovati........zanje se ve!!!!!!!!! ← ni res. če bi bil Calvo res najboljši, potem ne bi rabil reklame.
klimbra Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 ni res. če bi bil Calvo res najboljši, potem ne bi rabil reklame. ← No saj si razumel...........nekomu nekaj dokazovati........je enako kot se raklamirati. Jaz pa vedno pišem samo DEJSTVA!!!!! .)
kađiva Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 ni res. če bi bil Calvo res najboljši, potem ne bi rabil reklame. ← ...a ni Safcol bolš :hmm: ....čeprov jz prisegam kr na Rio mare :OK: ... :lol1: :lol1: :lol1:
cvetoo Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 :hmm: Sem mislil, da boste ostali pri primerkih mojega kalibra, ampak vi ste pa že pri tunah :xx:
Roky Objavljeno September 6, 2005 Opozori Objavljeno September 6, 2005 (popravljeno) Ko ste že tune pa Dormeo obdelal...Poglejte še gozmodrisk :) http://www.mobisux.com/album/data/500/7575...drisk_oglas.wmv Popravljeno September 6, 2005. Popravil Roky
kađiva Objavljeno September 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2005 :hmm: Sem mislil, da boste ostali pri primerkih mojega kalibra, ampak vi ste pa že pri tunah :xx: ← ...kater kaliber pa si ti se vprašam :naughty: ... :P :P
Nata Objavljeno September 8, 2005 Opozori Objavljeno September 8, 2005 ...kater kaliber pa si ti se vprašam :naughty: ... :P :P ← :doze: buh ... :doze: :doze: :doze: ... najprej prosim na moje vprašanje odgovori !!! ... :doze: :doze: :doze: ... čakam odkar si temo odprl ... :doze: :doze: :doze:
hotschko Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 (popravljeno) odgovor na osnovno vprašanje je: ne vem največ, ampak vem vse :devil: :fredy: :lol: Popravljeno September 19, 2005. Popravil hotschko
pirrulz Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 odgovor na osnovno vprašanje je: ne vem največ, ampak vem vse :devil: :fredy: :lol: ← jaz pa vem tolko kot ti, +1 :grim :lol1:
Ice Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 kaksno je ze bilo vprasanje? :huh:
Nata Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 kaksno je ze bilo vprasanje? :huh: ← cagiva ti nanj ziher ne bo odgovoril ... :grrr ... pa lahko 100 krat sem noter postaš ... :grim .)
bubamara Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 cagiva ti nanj ziher ne bo odgovoril ... :grrr ... pa lahko 100 krat sem noter postaš ... :grim .) ← evo vprašanje : Vprašanje se glasi: ali se vam zdi,da je tukaj na forumu precej "nadpovprečno inteligentnih" osebkov, ki o vseh stvareh vejo vse in so oh in sploh nezmotljivi,...in bognedaj,da bi kar koli imel bolj prav od njih,ker bodo takoj našli nekaj, da bodo napisali proti Vam??.... :hmm:
Pervy Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 mislim da sem prejšnji vikend ubil nekaj milionov možganskih celic, ampak itak po naravnih zakonih propadajo najšibkejše, ki jih ne rabim. ta vikend sem relativno počival zato upam da je moj IQ še vedno nad 200 :hmm:
bubamara Objavljeno September 19, 2005 Opozori Objavljeno September 19, 2005 mislim da sem prejšnji vikend ubil nekaj milionov možganskih celic, ampak itak po naravnih zakonih propadajo najšibkejše, ki jih ne rabim. ta vikend sem relativno počival zato upam da je moj IQ še vedno nad 200 :hmm: ← evo, enga že imamo :D
HHV Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Jst bom pa v tej temi modro tih. :whistle: Ko se mi boste vsaj na daleeeeeč približal, bom pa že nakazal. No ja, Pervy po prekrokani noči je z 200 vsaj nekje na obzorju. Peesda, kje je un smajli, k'nos viha?!
HHV Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 ...Vprašanje se glasi: ali se vam zdi,da je tukaj na forumu precej "nadpovprečno inteligentnih" osebkov, ki o vseh stvareh vejo vse in so oh in sploh nezmotljivi Mi to vse že vemo!!! In da, res je!!
Ice Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Vprašanje se glasi: ali se vam zdi,da je tukaj na forumu precej "nadpovprečno inteligentnih" osebkov, ki o vseh stvareh vejo vse in so oh in sploh nezmotljivi,...in bognedaj,da bi kar koli imel bolj prav od njih,ker bodo takoj našli nekaj, da bodo napisali proti Vam??.... ne razumem vprasanja. lepo se imejte se naprej.. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se