Skoči na vsebino

Kačje ride

Ktm Supermoto

Priporočene objave

Se mi zdi, da takle olji madež ne pride slučajno na ovinek. Verjetno se zdaj, k se je tako tragično končalo, nekdo trese doma. Jaz bi na mestu policije malo pri sosedih povprašal. Verjetno vedo, kdo bi bil česa takega sposoben. Če je to res kdo polil, gre za naklepni umor.

ta oljni madež je bil gor že včeraj!!!! tragično je da se ni počistil !!!

stavim za bilo kaj da so vedeli in ga tudi policaji videli pa ni Žal nihče ukrepal pravočasno...??NAMERNO...?? ALI NENAMERNO

REKEL BI DA NAMERNO :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po tem ker sem glih naletu na to in vse vidu pmagal kolk se dalo mislim da čez ride samo še z autom.

Mislim da pa tuki je kriva malomarnost nekaterih ljudi kateri skrbijo za ceste zato ker če je bil tist madež tolk časa tam nekdo bi moral za to poskrbet. :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ta oljni madež je bil gor že včeraj!!!! tragično je da se ni počistil !!!

stavim za bilo kaj da so vedeli in ga tudi policaji videli pa ni Žal nihče ukrepal  pravočasno...??NAMERNO...?? ALI NENAMERNO

REKEL BI DA NAMERNO                        :SS

Se strinjam ker če je tolk časa tam a nobe nič :hmm: :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno ni bil namerno tam. A veste koliko je še takih madežev po SLO ? Sigurno tisoč.

Na RTV so izpostavili tudi tole: Trije vozniki motornih koles so z veliko hitrostjo eden za drugim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

drek :SS vse po spisku

Mitja: Izpostavljanje na medijih pa NE HVALA, nas ve večina kaj se govori okrog motoristu... tudi če so šli samo 50 so šli hitro... itak sej je motorist...

Kar se tiče predvidevanja... Tudi sam in še marsikdo ne bi predvidel mastnega madeža na cesti, pa tudi če ga bi, ga na temnem asvaltu, ki na ridah JE, ni videt žal, pa če z vrha gledaš ga ne vidiš, kaj šele pod kotom kukr si na motorju.... Enkrat je tudi meni zdrsnu motor na olnem madežu... nism padu, zakaj ne, zato k sm lih se ustavljal, in je bla moja hitrost blizu 20km/h, motor pa je dobesedno zaplužu po svoje.... Tudi če ni divjal je povleku ta kratko proti olju :cry:

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne bomo deležni nikakršne milosti domačinov, policije, nemotoristov. K temu smo pripomogli tudi nekateri motosvetovci.

Kaj pa lahko MAKSI naredi? Na golici sem videl neke table, ki opozarjajo motoriste na spolzko cestišče ali nekaj podobnega... kaj pa če bi postavili na planini table za tovornjakarje in avtomobiliste: "POZOR! Veliko motoristov... " Če smo že nezrele kamikaze, pol bi lahko vsaj tko kot otroc pred šolo dobil table z opozorili na našo prisotnost :P ...

... malo za šalo malo za res...

Popravljeno . Popravil GhostRR
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A je mogoče kdo od teh ki so dosti gor na ridah in že včeraj opazili oljni madež poklical na cestno službo ali policijo in jih obvestil o tem ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Definitivno ni bil namerno tam. A veste koliko je še takih madežev po SLO ? Sigurno tisoč.

Na RTV so izpostavili tudi tole: Trije vozniki motornih koles so z veliko hitrostjo eden za drugim

No jaz sem madež in posledice videl in lahko povem, da zgleda kot polito olje iz stoječega "vozila" ali česa podobnega,lahko tudi roke.

Madež je bil okrogle oblike in ni bil podolgovat, kar bi se zgodilo,če bi se objekt premikal.Tudi, če je iz vozila to vozilo ni moglo nadaljevati poti!!?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kiva naj bi bila neprilagojena hitrost dajte no lepo vas prosim če bi pa spet padel policaj ( saj jim ne privoščim ) bi bil pa sigurno kriv madež ker oni prilagajajo svojo hitrost ker oni so popolni ( nikoli krivi pri njih odpovedujejo kardani in druge stvari ) :SS :SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No jaz sem madež in posledice videl in lahko povem, da zgleda kot polito olje iz stoječega "vozila" ali česa podobnega,lahko tudi roke.

Madež je bil okrogle oblike in ni bil podolgovat, kar bi se zgodilo,če bi se objekt premikal.Tudi, če je iz vozila to vozilo ni moglo nadaljevati poti!!?

Ja sej piše v tej temi da je včeraj eden z TDMko padu in naredu ta madež.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Točno tam?

Mislim ,da bi bil do danes bolj razmazan, tako malo prometa od včeraj pa le ni bilo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa zaboga kaj pa če je ta s TDM ko padel prav prvi zarad madeža :hmm:

ok recimo da je nastal od nesreče te TDMke po vsaki nesreči se cestišče sankcionira (počist) ZAKAJ SE NI ŽE VČERAJ??? tu je treba poiskati krivca in ga spraviti na DOD za 15 let..verjemite da se bodo potem upravljalci cest ter policajčki drgač obnašali :grim

dokler pa nihče ne odgovarja za nobeno krivdo .bo pač tako sranje še naprej na teh cestah :SS

Popravljeno . Popravil advokat
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa zaboga kaj pa če je ta s TDM ko padel prav prvi zarad madeža :hmm:

ok recimo da je nastal od nesreče te TDMke po vsaki nesreči se cestišče sankcionira (počist) ZAKAJ SE NI ŽE VČERAJ??? tu je treba poiskati krivca in ga spraviti  na DOD za 15 let..verjemite da se bodo potem upravljalci cest ter policajčki drgač obnašali :grim 

dokler pa nihče ne odgovarja za nobeno krivdo .bo pač tako sranje še naprej na teh cestah :SS

a veš kdaj se bodo drugače obnašali........................takoj ko se mi tam ne bomo več tako obnašali...............................z mano vred

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj sm jest že reku, da se bo na Ridah enkat neki nardil... Že takat, ko je bla debata in se je clo se mi zdi da Maichy sesula. Cesta ni dirkališče...pa četudi so to ride, ki vabijo v adrenalinsko vožno prenekaterega voznika motorja.

Fantje in dekleta: dejmo raj na Grobnik no, da naumo bral takih vrstic.... :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ride niso več kar so bile! Ta cesta je preveč krvava ...... Krivci..... sem, smo, ste, so - vsi vse vemo, ravnamo pa drugače, kot bi bilo racionalno - hitrost ubija!!!

Svečke, ki so simbol človekovega življenja pa ugašajo druga za drugo, letos preveč, prehitro.... :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mislim da je po vsaki nesreči cestno podjetje dolžno očistiti cestišče... če so poškodbe tako hude da tega ne zmorejo v kratkem času pa mora biti nevarnost na cesti označena z ustreznimi znaki..... da udeležence v prometu opozori na razmere....

če tega niso storili.. je krivda na njih...

če je bila to nesreča in je iz kakšnega vozila stekla tekočina po cesti in tega ni obravnavala policija je krivec sam udeleženec v nesreči...

če je to storil kdo tretji namerno pa .. ni kaj debatirat...

nekateri omenjajo predvidevanje in prevelike hitrosti....

..vsak voznik pričakuje čist asfalt.. brez peska, olja, blata..... tako je stanje na 99,9% površine cest.. za take izjemne primere imamo službe ki urejajo vozišča.... ampak ob 2.30 uslužbenci končajo in v bifeju ob cesti polni udornih jam uživajo na pivi....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakor si jaz to predstavljam: za cestišče počistit po prometni nesreči se s strani policije pokliče ali komunalno podjetje ali pa cestno podjetje - odvisno pač, kdo je za dotični del ceste zadolžen glede vzrževanja; iz tega sledi, da je potrebno poklicati policijo, kar pa nekdo, ki je samo zdrsnil in pogrnil ne želi, saj je že v drugih temah napisano, kako in kaj je potem glede kazni ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..vsak voznik pričakuje čist asfalt.. brez peska, olja, blata.....  tako je stanje na 99,9% površine cest.. za take izjemne primere imamo službe ki urejajo vozišča....  ampak ob 2.30 uslužbenci končajo in v bifeju ob cesti polni udornih jam uživajo na pivi....

Žal, kolega se s tvojim mnenjem ne morem strinjati - to lahko pričakuješ le na dirlališču ne pa na cesti!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

... katastrofa ...

... ne vem čemu tako nabijanje brez vsake podlage ...

... naj napiše kdo, ki je bil tam in ima več podatkov od skopega poročanja medijev ...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdaj sm jest že reku, da se bo na Ridah enkat neki nardil... Že takat, ko je bla debata in se je clo se mi zdi da Maichy sesula.  Cesta ni dirkališče...pa četudi so to ride, ki vabijo v adrenalinsko vožno prenekaterega voznika motorja.

Fantje in dekleta: dejmo raj na Grobnik no, da naumo bral takih vrstic....  :cry:

V SLOVENIJI nujno rabimo dirkališče, mislim da bi bilo že v prvem letu pol manj takih nesreč s takimi posledicami

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Žal, kolega se s tvojim mnenjem ne morem strinjati - to lahko pričakuješ le na dirlališču ne pa na cesti!

Sem enakega mnenja. Cesta nikoli ni in ne bo 100% čista oz nikoli ne bomo vedeli na katerem zavoju nas lahko pričaka pesek, olje...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V SLOVENIJI nujno rabimo dirkališče, mislim da bi bilo že v prvem letu pol manj takih nesreč s takimi posledicami

Se strinjam.

Mislim da vsi skupaj premalo naredimo da bi se to uresničilo.

Vedno ostane na poskusih raznih "zanesenjakov" ,naši politiki pa jih vedno zatolčejo tako ali drugače.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam samo: pred dirkališčem je treba prej počistiti v svoji glavi. Nekaterim bo še vedno težko odštet neki dnarja za dirkališče, ker "na ridah je bolš pa še zastonj".... Res je, da bi dirkališče morda rešilo prenekatero življenje, le v glavi si moramo to razčistiti.

Bi blo pa fajn, da bi se res enkrat zbral prav vsi motoristi iz Slovenije pred parlamentom oz. pred ne vem kero bajto (morda zelenih Slovenije) in bi zahteval pojasnila na licu mesta zakaj pri nas ni prostora za stezo, ga je pa za miljon enih blokov, gostiln in podobno ki se na veliko gradi po vseh koncih slovenije.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tisti, ki si resnično želijo na stezo, se tja tudi odpravijo, saj ni tako preklemano daleč :hmm: :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!