Skoči na vsebino

Spanje, kaj je že to?

Brihta

Priporočene objave

brihta dej gor kar si narisu de vidma

Povrh sem mogu se 2 maketke narest :)

post-6413-1157040427_thumb.jpg

post-6413-1157040491_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Brihta
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vidim razloga, zakaj bi morala meriti koliko časa lahko zdržim brez spanca.... če pa že moram odgovoriti, potem pa samo toliko časa, dokler me spanec ne premaga.... navadno je to še v istih 24. urah.....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No takole :Iz nedelje na ponedeljek sem šel spat ob 1:00, jebeno spal ker sem bil mal nasekan, vstal ob 4:00, se odpeljal iz Ljubljane v Hannover, tja prišel ob 17:00, naložil Goldwing in se odpeljal do Masterhausenn plaz, nato v Köln, od tam v fucken Hannover nazaj ker sem nekaj pozabil, se vmes še izgubil in v torek zvečer sem se odpravil nazaj domov, mater se mi je spal, prišel v sredo zjutraj ob 7:00 v Ljubljano z in pokličem v službo, da bi dobil dopust, pa šef pravi: joj te rabim nujno, pošiljko za Rusijo in HongKong je treba spravit na pot, prosim pridi nujno, uuu mater sem bil kot mesečnik na speedu, seveda sem takoj zavil do službe, no pa je šlo vse, dokler nisem prišel popoldan ob 18:00, se zvalim na posteljo končno in ne zaspat, seveda ker sem vmes spil ducat kofetov in Red bullov, se premetavam in ko sem zadnjič pogledal na uro je blo 20:30 in še nisem zaspal, takrat pa moj mobitel začne zvonit DRIIINNNG,mater mater sem ga že mislu vršt ob okno, ko vidim da kliče žena in začne: pridi me iskat mi je crknu avto pred faksom, joj joj joj, bi ji kr najraje vrat zavil ko sem ugotovil da je pozabila luči ugasnit, domov sem se prvleku ob 22:00 in ob 1:00 me je zmanjkalo, zjutraj ob 6:00 v četrtek sem normalno vstal in šel v službo !No če na grobo računam nisem spal cca 70 ur in vmes naredil točno 3211 km, vem ker sem si zapisal cifro števca!!! NIKDAR VEČ, NIKDAR VEČ !!! No sem imel ob sebi na poti sopotnika, ki je vmes večkrat zaspal in nič vozil, ker jaz mona ne dam vozit mojega folcija nikomur, sem pa res n cepc ! Me je klical že v sredo ob cca 17:00, ker sem imel motor še vedno v kombiju in ni mogel verjet da sem res na šihtu, ha ha ha sem mu ga pripeljal šele v četrtek po šihtu, je komaj čakal revež !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe Dady, to se je meni pogosto dogajalo :P Kolega ki je sel kdaj polek mene je zaspal sredi belega dneva med tem ko sma se menla. Pa mi je blo sumljivo kak to da ni kar naenkrat nobenega odziva, ga pogledam, glava dol, usta odprta, nobene reakcije, niti na kričanje :grrr Zadeva je pa pet dni zapored potekala v tem stilu, no ja, vmes sem trikrat ZADREMAL na volanu za 15, 20 minut ko sem cakal na papirje. Tud jaz sem si reko: NIKOL VEČ, RAJŠI SEM KLOŠAR!

post-625-1157067111_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ti tut :D Čaprav ti predvidevam uporabljaš svinčnik :)

Dej kaži kaj delaš :photo:

Trenutno res svinčnik + barvice. B) Delam story board, 25-30 slikc do dons zjutraj. Začel sm ob 12 dopoldne.

No, mal bi rad kozlal, pa kar solidno plačajo, tko, da se vzdržim... :grim

Risanje krepa človeka, kenede, Brihta? B) Qrc pa še arhitekturni faksi, dobr si....Ker letnik?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Trenutno res svinčnik + barvice. B) Delam story board, 25-30 slikc do dons zjutraj. Začel sm ob 12 dopoldne.

No, mal bi rad kozlal, pa kar solidno plačajo, tko, da se vzdržim... :grim

Risanje krepa človeka, kenede, Brihta? B) Qrc pa še arhitekturni faksi, dobr si....Ker letnik?

Če pridem čez 4. september bom četrti :D Me pa čist tko zanima, kdaj si pa zvedu da moraš to zrisat. A si zvedu danes al si tudi bolj kampanjec :P

Drugače me trenutno delo bolj zabava. Delam vijolično-rumeno fasado. Me boli kurac za oceno-men je kul B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če pridem čez 4. september bom četrti :D Me pa čist tko zanima, kdaj si pa zvedu da moraš to zrisat. A si zvedu danes al si tudi bolj kampanjec :P

Drugače me trenutno delo bolj zabava. Delam vijolično-rumeno fasado. Me boli kurac za oceno-men je kul B)

Četrti že? Damn. :grim

Definitivno sem kampanjski, roke vedno zamujam, pol pa izkljapljam mobitel, da me ne dobijo. :rolleyes: :grim

No, za tale storyboard sem kar lepo zvedel danes zjutraj, so me prepričal z žlahtnimi soldi... B)

Ja, pa lepo, da te delo zabava. Mene tut občasno. Občasno, sem reku, heh... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja pa tej zgodbici malček dodaj svoj pečat :devil:

Pečat mam zdele u svojih podočnjakih in to iz težke kovine. :yes: :yes:

Mislm, da grem eno-dve oddrnjohat.... Pol pa spet nazaj krivit hrbtenico. B)

Dobr riš. Predvidevam, da ne delaš rumeno-vijolične fasade z rač. programom. Ali pač?! :huh:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dobr riš. Predvidevam, da ne delaš rumeno-vijolične fasade z rač. programom. Ali pač?! :huh:

Itak da :P

Kaj je že to svinčnik :hmm:

Drgače sem pa tko lepo spal do zdele :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V 48urah 4ure spanja, 1200 prevoženih km, zamnenjana tla v spalnici, obisk koncerta.

Doping...juhej... :)

Kaj si to laminate polagu. A so kej na krivo položeni :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A so kej na krivo položeni :D

Menda pa jih ja ni nedolžno polagal.

Spanje je pri meni hobi, ki se ga lotim, ko vsi drugi hobiji odpovejo. Ponavadi med polnočjo in 8. uro zjutraj, termin je gibljiv. Nekoč sem brez spanca drdral približno 36 ur skupaj, kljub tmeu ,da sem delal, pa so se mi očki konstantno zapirali.

Pa v študentskih letih sem kot DTP-jevc zdržal približno tri dni skupaj z 2-3 ure spanja na noč, ostalo pa vozil miško in poslušal novinarje in urednike, kako naj bi bil cajteng postavljen. Tisti zmazek še sedaj šparam, gledam ga pa ne prav rad.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj si to laminate polagu. A so kej na krivo položeni :D

Karkoli položim, je položeno s pridihom nadzemskega... :) Straight in pa hudo ok... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no problem. v zadnjih 10 dneg cca 4 ure spanja / dan povprečno... zadnja dva dni 1 uro in pol, 22 ur in pol pa za računalnikom, na skretu in za krožnikom futra

:xx: :wacko: :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes ponoč sem dokončal vaje še za en predmet :OK:

Tko da si zdele lahko privoščim izlet v Bovc. Grem letet z aviončkom.

Sam najboljš pr vsej stvari pa je, da bo vozila punca, tko da bom jst lahka zraven dremal :OK:

Obetajo se 2x2 uri prvovrstnega spanca :yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nazadnje spal 2. septembra dopoldne. Spat bom šel jutri nekje ob treh popoldne. Se pravi se bo nabralo nekje 50.

A se imel letos manj dela ali sem se brzinsko zverziral :hmm:

Sam najboljš pr vsej stvari pa je, da bo vozila punca, tko da bom jst lahka zraven dremal :OK:

Sem imel namen spat, sam so me ovinki Logatec-Idrija tako prevzeli, da sem šel jaz vozit :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!