Provokator Objavljeno September 15, 2006 Deli Objavljeno September 15, 2006 36 ur je moj rekord. Pijača, pa okoli letanje, pa v službo, potem pa...... 24 ur spanja nonstop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Vam bom povedala jutri kolko časa se da brez spanja zdržat :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 Vam bom povedala jutri kolko časa se da brez spanja zdržat :rolleyes: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ups......pardon........jaz sem tisti,ki niti polnih 10 ur ne zdržim :xx: :xx: :xx: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 16, 2006 Deli Objavljeno September 16, 2006 spanje je izguba cajta :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ćardak Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 spanje je izguba cajta :grim moraš bit u postlji ma ne spat :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Original-One Objavljeno September 17, 2006 Deli Objavljeno September 17, 2006 najdalj tm ene 2dni, pa še bi lahk :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 5, 2007 Deli Objavljeno Februar 5, 2007 2-3 dni. Samo potem so posledice. Škoda telesa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 7, 2007 Deli Objavljeno Februar 7, 2007 V sedmih dneh je blo 5 ur spanja :yawn: Si bo treba mal več časa najdit za to :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pesek na ovinku Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 ja fantje in dekleta, tko je. Policija spi bolj malo. Po navadi je tko, da se vstane ob 9h zjutraj, pol se gre v nočno, pol se pa še cel dan miga in gre spat nslednji dan okoli zjutraj. In to vsake 3 dni. In če slišim še eno o bioritmu in zdravem prehranjevanju ob urah in gibanju vsak dan in ... bom nekoga na ipon ob tla zabrisal! (predvsem ta brihtolne) :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Policijska ni nič :grrr probajte špeditersko :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 ja fantje in dekleta, tko je. Policija spi bolj malo. Po navadi je tko, da se vstane ob 9h zjutraj, pol se gre v nočno, pol se pa še cel dan miga in gre spat nslednji dan okoli zjutraj. In to vsake 3 dni. In če slišim še eno o bioritmu in zdravem prehranjevanju ob urah in gibanju vsak dan in ... bom nekoga na ipon ob tla zabrisal! (predvsem ta brihtolne) :krneki: sam čas za spanje ma tud policija, al se motm? :kva2: velik ljudi dela ponoč in podnev spi :grim tko da služba ravno ne more bit vzrok nespanja :grrr policaji bi pa ja mogl vedet kaj je disciplina :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 8, 2007 Deli Objavljeno Februar 8, 2007 Hmmmm, spanje :hmm: Mislim, da sem nekaj takšnega imel enkrat lani. Pa nisem čist ziher :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Februar 12, 2007 Deli Objavljeno Februar 12, 2007 Škoda je naslednjega dne. Tja do 01.00 zjutraj je O.K.Potem pa že "trpi" naslednji dan. Škoda časa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Mater sem zaspan. Sem šele ob pol desetih zvečer šel spat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se