Ninč Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 čüj ti jose, müva va se tak bila, kak vrag... či mi neščeš povedati što si... vej mo že zvejdila, samo pazi kda jes dumou prijden z žabarije... pa ka si modrüval, ka si me v avti vido v Mostji, ka san bijla sopotnica... tou ziher, ka si me pa vido, pa glavo dan ka lažeš!!! ka či ti mene vijdiš z motora v avto, maš tuj superiorni vid!!! bok i narod ka ja! ajd, popravi se lp, nina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) čüj ti jose, müva va se tak bila, kak vrag... ← :OK: samo pujen kak je na dopusti samo pizdarje stvara :afro1: Nina ali jose ima sokole oči :eek: Popravljeno September 23, 2005. Popravil Ventil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Tomozuki našuga si nej glij trofo.....si tij tou malo fse sküp semliu :grrr ← Gje san iz Goričkuga, s kejc siš pa ti? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Gje san iz Goričkuga, s kejc siš pa ti? :hmm: ← jes san pa z markovskoga kunca :) ....san hodo gnes rabundijo mikat, zaj me pa tak krijž bolij, ka san biu cejli čas prignjeni :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 jes san pa z markovskoga kunca :) ....san hodo gnes rabundijo mikat, zaj me pa tak krijž bolij, ka san biu cejli čas prignjeni :rolleyes: ← Ve pa kozmodisk si küpi pa sje bolečine včasik vkrüaj ido... :yes: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 ga ži man pa nika ne pomaga :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 ga ži man pa nika ne pomaga :huh: ← tak mladi pa že tauv nücaš :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 ....san hodo gnes rabundijo mikat, zaj me pa tak krijž bolij, ka san biu cejli čas prignjeni :rolleyes: ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno September 26, 2005 Deli Objavljeno September 26, 2005 Priročno ... :) Slovar__tajerskih_besed.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Priročno ... :) ← :yes: Prleščina za fsakši den Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Prleščina za fsakši den LOL :lol1: Toti perleški Lujzek je pa vun z vraga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 LOL :lol1: Toti perleški Lujzek je pa vun z vraga! moj sošolec iz srednje, tan je bil še skriti talent Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 matkurba... s'kejto??! :o :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se