GHOST RIDER Objavljeno September 8, 2005 Deli Objavljeno September 8, 2005 (popravljeno) Js se opravicujem ce kaksna podoba tema ze obstaja pri skuterjih... sm isku po iskalniku pa nc najdu. Me pa zanima zaka se skuteristi ne pozdraulamo... k to prau kul zgleda :) . Use skup mi bol deluje kot da smo bol sovrazno nastrojeni en proti drugemo :hmm: Lep motoristicni pozdrau Popravljeno September 8, 2005. Popravil GHOST RIDER Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Sej sm že v prejšni temi povedal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 :slap: ...Me pa zanima zaka se skuteristi ne pozdraulamo... Si predstavljaš, da bi se v Trstu šli dan pozdravi svojega soskuterista? :slap: Zakaj se potem nebi še vsi avtomobilisti pozdravljali? Pa vsi mimoidoči pešci v ljubljani? p.s.: Če sem na motorju pa me pozdravi skuterist odzdravim, če me pozdravi navdušen froc ob cest pozdravm,... sam pričakovat de vam bodo ateji na mopedih in skuterih, ki vozilo jemljejo le kot prevozno sredstvo odzdravljali je pa mal preveč... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiMoN` Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Jaz pozdravim tiste katere poznam, če me pa kdo pozdravi, pa tudi odzdravim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoNgL Objavljeno September 9, 2005 Deli Objavljeno September 9, 2005 Sam bi blo res dobr če bi se skuteristi pozdravlal :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno September 10, 2005 Deli Objavljeno September 10, 2005 (popravljeno) Da bi se 50cc skuteristi po Ljubljani pozdravljal, ta je mal bosa. Jaz v mestu pozdravim le tiste maxi skuteriste, ki imajo enak skuter. Če pa me kdorkoli pozdravi, odzdravim nazaj. Popravljeno September 10, 2005. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 To bi ze blo mal cudno!Jst pozdravim motoriste(se zgodi da kdo ne odzravi al pa jst nimam cajta)drugace pa tud ko sm mel rs50 so me motoristi pozdravlal na skuterih pa pozdravim tiste ko jih poznam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 mene so pozdravljal ko sem se mel DNA50 :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Bah ne pozdravljam nikogar. Če pozdravljam motoriste se počutim "neumno" k itaq noben ne odzravi, sej se pa ne čudim ko mam pa scooterja. A scooteristev pa tud ne pozdravljam k mi grete na kurac (ja, vem sam sem skuterist sam vseeno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah blah A scooteristev pa tud ne pozdravljam k mi grete na kurac (ja, vem sam sem skuterist sam vseeno). ← no ja ta je bla pa v srce :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TiCkO Objavljeno September 11, 2005 Deli Objavljeno September 11, 2005 Bah ne pozdravljam nikogar. Če pozdravljam motoriste se počutim "neumno" k itaq noben ne odzravi, sej se pa ne čudim ko mam pa scooterja. A scooteristev pa tud ne pozdravljam k mi grete na kurac (ja, vem sam sem skuterist sam vseeno). ← Pol greš sam seb na kurac? Js pozdravlam vse motoriste, in oni mene.. Skuteristov pa ne ker, ko sem sam mel skuterja tud mene noben ni, tk da se mi bi bedno zdelo. Če me kakšen skuterist pozdravi pa seveda odzdravim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zrxin Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Mi tle v naši vasi pozdravljamo... Mamo pa čisto poseben pozdrav, ko se vidimo samo fakiča.... :OK: Kaj ne bi blo kul da si bi ljudje kazali fakiča med vožnjo....hahaha.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GHOST RIDER Objavljeno September 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 12, 2005 Mamo pa čisto poseben pozdrav, ko se vidimo samo fakiča.... :lol1: pravi ste peki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 (popravljeno) Ce me kdo pozdravi odzdravim nazaj... drugače pa pozdravlam tiste ko poznam. :topic: Kaj ne bi blo kul da si bi ljudje kazali fakiča med vožnjo....hahaha.... ← kaj toto ste od mr.Bean-a pobrali? :P :) drugače pa am.. kr nekaj ja :) Popravljeno September 12, 2005. Popravil norc4life Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ScootFreaK Objavljeno September 12, 2005 Deli Objavljeno September 12, 2005 Meni pa se bolj zdi, da je tak da ko skuterist vidi skuterista se zacnejo poze na skuterju keri bo vecji jack pred kom izpado...kje se je cas medtem za pozdrav :) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Februar 17, 2006 Deli Objavljeno Februar 17, 2006 jst pozdravim vsakega na scooterju včasih pa me pozdravi kdo tut z motociklom takrat pa še z večjim veseljem pozdravim nazaj, ampak to so izjeme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 19, 2006 Deli Objavljeno Februar 19, 2006 če me že kir pozdrav odzdravim če pa nben ne pozdrav pa tut ne maham usakem ko da sm tito .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FGboy Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 (popravljeno) No fanta ne mi zamerit pa vendarle to se je prijelo pri motoristih v težji klasi :? pa tudi mi na maxiscoterjih mamo malce težav z pozdravi da bi pa se pozdravlajalo vse bi dobili (še Muskenfiber v levo roko) .) PA BREZ ZAMERE :yea1: Popravljeno Februar 20, 2006. Popravil FGboy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Februar 20, 2006 Deli Objavljeno Februar 20, 2006 maš prau mal bedno zgleda .) :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Februar 21, 2006 Deli Objavljeno Februar 21, 2006 jst si ne predstavlam, da bi se ljudje na skuterjih po lublani pozdravlal, k vas je res velik... recimo pri nas to sploh ne bi bilo nič takega, k itak vsak tedn srečaš enga :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se