Pravokotar Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Ana Konda je pa ena veliiiika kača. PEPE
Gregs Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 quote: Ej, a nimate vi peskovnikov za tole vaše kurjenje. Sej pol je itaq vse kevkev, sam bere se pa tko lepo. Motoratorji, dejte mal reda narest! Lojzi, ni vedno vse kevkev... Druagce pa... kaj bomo delali red v ljubezni?! Ljubezen nima reda, nima glave, imamo samo srce... ki je neorganizirano, tako, kot teli topiki tukaj, v Ljubezni... ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev!
mayci Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 quote: UUUUUUUUUUUUUUUUUUU Hočko.....Majči se pali na žice!!!!!!!!!!! Majči.....a kakšni energetski kabli tut tvojo fantazijo stimulirajo????????? Ja seveda, sploh kakšni dvo- ali več-žilni, pa seveda pod visoko napetostjo (vsaj 220V)
mayci Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Aja, da ne bo kdo reku, da moji posti nimajo veze s to temo: Natalija Konda je fejst bejba.
Zarja Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Ce prav sklepam, je model zaljubljen v Natalijo Konda, ki naj bi vozila v supermotu??!! P.S. Ej Hotschko, se tebi kaj sanja zakaj me zabrise z mreze, ce grem v tvoj profil?? Zarja
lojzi Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 Zato, ker ne dovoli vsaki, da ga gleda Lojzi ma vas rad
hotschko Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 quote: Zato, ker ne dovoli vsaki, da ga gleda Lojzi ma vas rad Zarja: hotschko
D.J. Objavljeno April 10, 2002 Opozori Objavljeno April 10, 2002 zdej ko sem razbil začetno navdušenje nad temo ste se pa skor k psi pa muce spopadl seveda ne mislim resno, samo kaj ne mislim resno, še sam ne vem, no pa naj bo kar je živeli slovani p.s. če bo pa kje kaka iskrica skočila pa še bolje ane ho. in ma. in zopet sledi quote:seveda ne mislim resno, samo kaj ne mislim resno, še sam ne vem, no pa naj bo kar je Popravil/a - suzuki250 dne 10/04/2002 ob 16:49:15
RAF Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote:quote: -------------------------------------------------------------------------------- UUUUUUUUUUUUUUUUUUU Hočko.....Majči se pali na žice!!!!!!!!!!! Majči.....a kakšni energetski kabli tut tvojo fantazijo stimulirajo????????? -------------------------------------------------------------------------------- Ja seveda, sploh kakšni dvo- ali več-žilni, pa seveda pod visoko napetostjo (vsaj 220V) Mayci, a ti je daljnovod KK-MB ali KK-ZG dost močn. Drugač ti pa lahk še kaj bol močnga zrihtamo Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!!
Šusi Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Ej,pa kje je zej ta Natalija? Pr men na malci... lp, Šusi
mayci Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 @ RAF: Kaj močnejšega pa še obstaja? Si mogoče direktor slovenskega elektro gospodarstva? Ej Hočko, a si to ti zraven Pupe
hotschko Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: Ej Hočko, a si to ti zraven Pupe Ja sem. Matr, kje si pa to najdla ... briš hitr, da ne bo kdo vidu, da sva s Pupo bliži k en meter ... ... pol pa Pupa men ... P.S. Matr sem fotogeničen (not) hotschko
klimbra Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote: quote: Ej Hočko, a si to ti zraven Pupe Ja sem. Matr, kje si pa to najdla ... briš hitr, da ne bo kdo vidu, da sva s Pupo bliži k en meter ... ... pol pa Pupa men ... hotschko Jojjjjjjjjjjjjjj HOČKO....a nimaš ti sodno prepoved na približevanje k PUPI.....a ni bilo nekje objavljeno da radij 10m....senza PUPA???? Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo
RAF Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 quote:@ RAF: Kaj močnejšega pa še obstaja? Si mogoče direktor slovenskega elektro gospodarstva? To baš ne, ampak rečmo, da so mi ti daljnovodi kr blizu. Ampak mamo pa moč, v MW seveda Mobi krog....1:12:25 ure-PEŠ!!!!!
D.J. Objavljeno April 11, 2002 Opozori Objavljeno April 11, 2002 hočko dej si špegle nazaj gor bl zapali ps pa đitro v roke prim "byte" mi dust
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se