simonsi Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Je lahko kaj večjega narobe ali gre tukaj za kako banalno stvar? Lahko je banalno, lahko pa doktoriraš in bankrotiraš zraven. Če ne znaš vijačit, se obrni stran.
Salieri Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 na nemškem forumu pravijo, da imajo eni uporabniki dokaj enake težave. Problem je v stikalih na konektorjih pod sedežem, kjer so tudi varovalke. Baje rado potegnejo vlago. Malo počistiš in je en čas mir..
simonsi Objavljeno Maj 10, 2009 Opozori Objavljeno Maj 10, 2009 Malo počistiš in je en čas mir.. baje
butko Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Sem včerja hodil gledat rdeče VTR-ke firestorme iz Dravograda. Motor super ohranjen, me pa moti sledeče. Motor drugače deluje ok, vendar mi je dvakrat na vožnji kar na lepem, ko sem obračal (in imel na štandgasu) in ko sem prispel na cilj in je motor laufal en čas, sam ugasnil. Če držiš gas, je vse v redu, tudi vedno ne crkne, zgodi pa se. Lastnik pravi, da mi naj bi neko stikalo imelo slabi kontakt, da se pa sam ni spuščal preveč v to, ker ga ni preveč motilo. Je lahko kaj večjega narobe ali gre tukaj za kako banalno stvar? Hvala! Jest prodajam eno, ki nima teh problemov. Paše nove gume ma gor. l.06, 26.000km, rdeča. Je na netu.
Salieri Objavljeno Maj 11, 2009 Opozori Objavljeno Maj 11, 2009 Jest prodajam eno, ki nima teh problemov. Paše nove gume ma gor. l.06, 26.000km, rdeča. Je na netu. Denarnica je žal preplitka za tak dober motorček...
Robertos664 Objavljeno Maj 17, 2009 Opozori Objavljeno Maj 17, 2009 lepa v tri krasne. Kdo ti je tak dobre slike delal?
Cartman Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 a ima kdo doma original prednje smerokaze viška? zanima me tud kak Givi nosilec in kaki pregorjeni rori :naughty: Hondologi pravijo, da je moj pretih. maco47 1
Salieri Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 nosilec mam neki doma, pa mi hodi viška...bom ti slikal pa ti pošljem...
CAPIROMZY Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 evo jo, pa je doma... Haha, moja bivša izpred let, še vedno lepa kot se šika (prepoznam jo pa po rdečih wingsih in mat utežeh na balanci) Srečno!!
Salieri Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) Maš osebno sporočilo... Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Salieri
T Objavljeno Junij 30, 2009 Opozori Objavljeno Junij 30, 2009 Moja revca pa res nima srece, že prejšnji lastnik se ni nič vozil, jest pa tud nimam časa... Ni je prav nerodno, mam letos več kilometrov z biciklom Cartman, žmigala imam mislim da čisto lepa, če rabiš mi javi... Rorčke prepihane sem prodal, morm tud jest neki nazaj naštimat, da zadiha. K&N filtr mam že doma sam ga bom menjal skupaj z rori. Za vozit je pa res lustna tale drvarnca... Mal old scul Se stabilizator si morm ustimat, pa nimam nobenga časa. Bremzer in maco47 2
T Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Leovince High up naročeni... Da jo vsaj opremim malo maco47 in Bremzer 2
LRR Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Leovince High up naročeni... Da jo vsaj opremim malo še za zvončka naročta
butko Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Me prov zanima, kako se z aftermarket izpuhi (Leo Vince, Akrapovič, itd...) motor pelje, ker predvidevam, da se težišče motorja bistveno spremeni. Jest mam pa originalne, ki so mal predelani. Zadaj ima dušilec kot Akrapovič, ampak je tukaj luknja večja za skor še enkrat. Ma hud zvok. :naughty:
RVT Objavljeno Julij 6, 2009 Opozori Objavljeno Julij 6, 2009 Me prov zanima, kako se z aftermarket izpuhi (Leo Vince, Akrapovič, itd...) motor pelje, ker predvidevam, da se težišče motorja bistveno spremeni. Pozna se v voznosti in moči, sam prou čudeža pa sam z auspuhi nikjer ni ...
T Objavljeno Julij 7, 2009 Opozori Objavljeno Julij 7, 2009 Cigosi italjanski so nehal delat za VTR auspuhe! Mrjasci Ja jih bom pa se zase sam naredu... Bremzer in maco47 2
T Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Malega je treba se na repsol al pa rdeco poštrihat maco47 in Bremzer 2
T Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 (popravljeno) Evo jih home made... Še speskam cevi pa je gotovo. Popravljeno Avgust 4, 2009. Popravil T Bremzer in maco47 2
cb1300 Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 Evo jih home made... Še speskam cevi pa je gotovo. pridem en dan pogledat oz poslušat, kako grmi
T Objavljeno Avgust 4, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2009 (popravljeno) grmi :grim :grim Popravljeno Avgust 4, 2009. Popravil T maco47 in Bremzer 2
T Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 A ma kdo kaksn nosilc kufra viska? maco47 in Bremzer 2
zv0n3 Objavljeno Avgust 6, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2009 A ma kdo kaksn nosilc kufra viska? Od Z-ja če rabiš
Cartman Objavljeno Avgust 11, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2009 (popravljeno) zdej mam VTR že skor 5000 km, začetk je bil zelo neobetaven in boleč, u 1000 km sm jo dvakrat zvrnil na mestu in enkrat vrgel potleh, v ridah. tako de. . ljubezn na prvi pogled to ni bla. Zdej pa sva se en na druzga navadla. mislil sem de je to manj motroja. preseneča me de v 75k km še zmer ne pije olja, in de pije dobrih osem litrov bencina, neglede na to kolk se trudim bit smooth. a ima kdo na njej touring šipo? jez sm krupan dečko, in me piha ko na nakedu. @T: jaz sem nosilce, samo palce, dobil od kappe mislim de sm zanje dal 60€ poklical sem na aures, TC jih ni mogu dobit. Popravljeno Avgust 11, 2009. Popravil Cartman maco47 in Bremzer 2
Salieri Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Včeraj je moja vtr-ka malo zatajila. Po 50 km poti sem se ustavil, vgasnil motor za 15 min in potem spet hotel peljati dalje. Motor ni hotel vžgati, obračal še je en čas, potem pa nič več, samo klikanje iz levega konca, kjer je glavna varovalke (30A) se je slišalo. Si mislim dobro, je pač šel akumulator, grem do prvega prodajalca akumulatorjev, zmerima napetost, pokaže 11,5...pravi da bi to moralo zadostovati. Grem nazaj zmontiram akumulator nazaj, nato ga priključim na kable iz avtomobila in motor vžge s prve. Sedaj zaenkrat vžiga dobro, akumulator se pri prižganem motorju polni (pokaže nekaj čez 14.9 napetosti pri konstantnih 4000 obratih) Akumulator je bil nov kupljen maja. Je možno, da je regler zatajil? Nekaj problemov z reglerjem so baje imeli na VTR-kah... Nebi rad ostal sred ničesar spet na cesti, tako da prosim s predlogi na plano...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se