T Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ne še, morm najpre prodat Vfr... :headbang: Bremzer 1
RVT Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 (popravljeno) Eh a res noben nima kej za povedat o VTR? Če oziroma ko mi uspe prodat Vfr se bom lotil spodnje predelave. Narisal sem si motor čisto po mojih zeljah! :evilgrin: Agregat pa okvir od VTR F modela, Zadnjo nihajko pa kr od VTR SP-02 :naughty: Popravljeno Januar 24, 2009. Popravil RVT
T Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Agregat pa okvir od VTR F modela, Zadnjo nihajko pa kr od VTR SP-02 :naughty: Ja tm nek... Pa zadn konc in luč od Hornet 900... Bremzer 1
RVT Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Drgač mam pa jest prijatelja v Nemčiji, ki je nor na predelave in se je tut lotu VTR F modela drgač pa SP-1 in SP-2 predelalv nulo in še kr neki motorjev. Jest mam od njega kar nekaj stvari in Thorsten Durbahn je res pravi genij :worship: :worship: http://www.durbahn.de/
RVT Objavljeno Januar 24, 2009 Opozori Objavljeno Januar 24, 2009 Ewo Durbahnove predelave SP-2. Motor je predelan do zadnjega šravfa in raj ne pišem kaj vse je spremenjen in dugačno, ker je lažje napisat kaj je še original :naughty:
nk84 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Honda SP3 2009, 1200ccm, 170-180km ??? SP3
T Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Žal,zelo močno dvomim, da bo Honda razijala V2 agregat še naprej. Oziroma agregat še mogoče, SP-03 pa najbrž ne. ŽAL!! Bremzer 1
T Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Sm najdu eno 1000 F, kot iz škatlice. Z malo sreče mi bo ratal, jo že vidim doma v garazi :rolleyes: Bremzer 1
cb1300 Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Sm najdu eno 1000 F, kot iz škatlice. Z malo sreče mi bo ratal, jo že vidim doma v garazi :rolleyes: Raje ne dam prpelat, boš spet delo s predelavami mel :evilgrin:
Brihta Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 O svojo bivšo sm včeri srečal v Lj... A jo ma kakšen od tukej? Spucat jo bo treba spucat :grim Za ta moped mi je pa res žal da sm prodal. Moja, pred mojim fletom :blush:
Brihta Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Ne še, morm najpre prodat Vfr... :headbang: A vtr si zamenu za vfr???? Ajme... :rolleyes: Drugače pa, spucu jo bom enkrat aprila, pa enkrat avgusta...pol pa spet enkrat aprila, pa pol avgusta, pa pol spet enkrat...... Aja, pa membrana na fergazarju je počla :wacko:
Brihta Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Vsi cestaki z dvovaljnim agregatom se slabo prodajajo...Je pač več privržencov štirivaljnih motorjev... kar pa ne pomeni da dvovaljniki niso uredu. LP To pa zatom ker folk kupuje motorje po unie številkah namesto po občutkih vožnje....
motorist Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Aja, pa membrana na fergazarju je počla Verjetno zarad auspuha...
Salieri Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Sm najdu eno 1000 F, kot iz škatlice. Z malo sreče mi bo ratal, jo že vidim doma v garazi :rolleyes: Hmm, je na avtonetu? Slike?
Brihta Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Verjetno zarad auspuha... Razloži.... K me itak mika da bi dal ene razbijajoče rore gor.
EAST Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 To pa zatom ker folk kupuje motorje po unie številkah namesto po občutkih vožnje.... Jap, ampak eni tega ne bodo nikoli razumeli.
motorist Objavljeno Marec 12, 2009 Opozori Objavljeno Marec 12, 2009 Razloži.... K me itak mika da bi dal ene razbijajoče rore gor. Problem je recimo pri pokanju z auspuhom, kar pa se dogaja z odprtimi rori, ko recimo se pelješ in spustiš gas (sej za slišat je fajn, ko sika iz auspuha :)). To dost vpliva na poškodbe membrane.
T Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 (popravljeno) Evo pa sm spet dobil VTR 1000 F Tukej sta še obe na kupu... Pa sama... V glavnem, letnik 1999 od leta 2000 jo je imel dosedanji lastnik. Je izredno malo vozil in motor ima dejansko samo 32956 Km Diski, vilce, agregat, hladilniki, okvir :worship: Tud cevi od auspuha (spredaj) niso niti pošteno umazane. Enkrat je z motorjem padel ampak je lepo popravljen in B.P. Dans sm jo spoliral in pregledal, nakup je zelo zelo dober. Jutri ji naredim še servis (olje filter) pa bo dobra za neki časa. Aja edin žmigavci :grrr nujno menjat televizije... Popravljeno Marec 14, 2009. Popravil T Bremzer 1
biker77 Objavljeno Marec 14, 2009 Opozori Objavljeno Marec 14, 2009 vfr bolš zgleda.. tko da T...boš mogu tole vtr-ko mal spedenat..v kar sploh ne dvomim :whistle: btw.: uni crash padi so super..sam zmontirani še niso..ni cajta šraufe it iskat thx še enkrat ;) :beer2: ob prvi priliki
Brihta Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Problem je recimo pri pokanju z auspuhom, kar pa se dogaja z odprtimi rori, ko recimo se pelješ in spustiš gas (sej za slišat je fajn, ko sika iz auspuha :)). To dost vpliva na poškodbe membrane. A se zdej mam zaprte rore gor
Brihta Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Evo pa sm spet dobil VTR 1000 FTukej sta še obe na kupu... Pa sama... V glavnem, letnik 1999 od leta 2000 jo je imel dosedanji lastnik. Je izredno malo vozil in motor ima dejansko samo 32956 Km Diski, vilce, agregat, hladilniki, okvir :worship: Tud cevi od auspuha (spredaj) niso niti pošteno umazane. Enkrat je z motorjem padel ampak je lepo popravljen in B.P. Dans sm jo spoliral in pregledal, nakup je zelo zelo dober. Jutri ji naredim še servis (olje filter) pa bo dobra za neki časa. Aja edin žmigavci :grrr nujno menjat televizije... Jst odkupim originale, ker me moti to kar si dal na moj motor :)
T Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Jst odkupim originale, ker me moti to kar si dal na moj motor :) Prav... Ja se strinjam tam sm neki experimentiral z LEDicami ker se takrat sploh še ni dobilo kakšnih pametnih. No, sej to k je gor tud ni glih dobr :whistle: Bremzer 1
RVT Objavljeno Marec 15, 2009 Opozori Objavljeno Marec 15, 2009 Tle je mal tuninga za VTR 1000 F : http://www.cbr1000rr.org/HawkParts.htm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se