vragica Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Sefinja me ganjaaaaaaaa... Nujno iscem (sluzbeno) cimvec izrazov za zenski spolni organ - VAGINO... od a do znj vse... Sej mi je full , samo sluzba je sluzba, ampak je treba tudi za druzbo poskrbet. I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Cesplja?! ---------------------------------- Cilj ni želja, temveč uresničitev! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Viragica, mi bi raj tvojo šefico spoznal, matr, more bit napredna ženska Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote: Viragica, mi bi raj tvojo šefico spoznal, matr, more bit napredna ženska Meni se itak mocno dozdeva, da gre tu za en stos -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 fengilija lp marijan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2002 Cyc... ne bod pametn Lojzi... a jo pripeljem kdaj s sabo? Plizzz say no!!! PIŠUKA(o lej lej eno sem ze sama najdla) tako resna ze dolgo nisem bila! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 pička, pizda, finka, pussy, pudenda, nožnica, pečica za moje poleno, garaža, .... če se še spomnim bom dodal. Upam, da ti je tole v pomoč ... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Sopomenka po novem pravopisu je lahko tudi razpočnica! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šusi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Še dve: pizdača,lukna pa še se bo kej najdl... lp, Šusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šusi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Evo še ena : vulva!!! lp, Šusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 vijolica (al je to kej druzga?) Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote: vijolica (al je to kej druzga?) Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy ej,kašna Vijolica ?he,he... je pa res da jo ima tudi ona... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 šiša, šiška, muca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 A samo v SLO??? PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 žemlca, fuflca, limonca, finka, muca, vaginovska... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 brazda, muca, mufna, vaginica/vagina/vagon beaver, cunt, canyon, prugna, figa, concha, bonne-bouche Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 potočka zijalka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 A na češpo pa fračo se pa ni še noben spomnu??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 cunt, crack, slit, Zarja Popravil/a - zarja dne 10/04/2002 ob 14:15:10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Hkm ... zmečkanka, frjola, zijalka, rana odprta ... ! Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Horjo, jaz sem češpo lepše omenil na prvi strani... češplja... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šusi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Smrdlivšna....hehehe lp, Šusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 mona, topa, passera, joni, kitolovka, ozonska luknja, vtičnica, puša Ma ne da se mi več, sem že preveč vulvaren PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Par odgovorov bi asociiral na bilo kaj drugega kot pa na žensko rodilo! Pa vseeno: lula, vaginalni tunel, zenske karavanke, ljubelj, ljubilo, lizika, ... dost mate Thundercat Popravil/a - thundercat dne 10/04/2002 ob 15:45:59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 šusi dobro si šusnu 'ta mala curka pimplana brizga rdeča bela (jak) brez zamere, to je narava objemka vnpanotka gorpadolka šepašeka moj prvi opus... "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se