Fritz Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 drugače pa sem mišljenja, da se splača it pogledat to zadevščino ... :) ... all over tha place nice young needy men in green uniforms ... Sem samo malo popravil. Polž, ja Podbregar in Šuligoj. Lobo, Tigra smo po kapitulaciji leta 1945. nehali uporabljati :D
Lobo Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 Lobo, Tigra smo po kapitulaciji leta 1945. nehali uporabljati :D ← Vem. Naštel sem po "starosti". Pa tudi tisti manj "vojaški" motosvetovci tako bolj vejo kaj sem mislil, kot če bi napisal recimo : Leclerc, Abrams, Mitsubishi type 90, ...
jose Objavljeno September 14, 2005 Opozori Objavljeno September 14, 2005 ...pridem....na pasulj :grim
GorazdH Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 edino kar bi svetoval organizatorjem je, da naredijo večjo stopničasto tribuno za gledat manevre s tanki ipd...ker vidi zadevo samo prva in druga vrsta za ograjo... <_< še dobro da nisem lih majhen... :afro1:
nejc Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Jebo vas vojska, stran vržen dnar (itak smo premajhni za karkoli), rajši bi pisto naredil namesto tega......
Špilferderber Objavljeno September 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2005 Pa tut fukat ne znajo (rekla njegova žena, ki se "dodatno izobražuje") ;) :OK: ← watch it.. :angry: mene bote najdli med zvezami, pa jedl se bo tut dobro, verjemte! ← a na uniformi boš imel motosvetovo nalepko..? (al kako hudiča te bomo prepoznali)
cyc Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Špil, če greva skupaj, prepoznavanje D.J.-a ne bo problem ;)
Špilferderber Objavljeno September 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2005 Špil, če greva skupaj, prepoznavanje D.J.-a ne bo problem ;) ← a dobi izpuščaje in se začne po tleh metat ter dret, ko te vidi? :devil:
vuk76 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 vojska, pa četudi slovenska - ne hvala....
GorazdH Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 dokler je svet poln vojsk in orožja jo potrebujemo tudi mi. :fredy: žalostno je edino to, da se poskuša vojsko politizirat (beri: PRIVATIZIRAT) in se zaradi tega porabi ogromno denarja za BEDARIJE. jst sm ponosen na to, da sem bil njen pripadnik...mogoče bom tudi prostovoljni rezervist, edino kar mi gre na živce je, da se opremlja samo tisti jebeni 10. bataljon za mednarodno podporo...ostali pa po starem... <_<
nejc Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 jest pa nisem bil v vojski in sem tudi ponosen na to.
GorazdH Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :grrr ne ne sym to je zadnje kar napišem.... :lol:
vuk76 Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Kdor je za vojsko in komur je všeč naj bo v vojski, na to sem ciljal...fajn je da so opustili naborništvo,ko si bil skoraj prisiljen služiti vojaški rok;sam sem služil civilno in sem naredil več koristi,kot če bi moral 'pravo'.
Rude Boy Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 u potiljak ! :fredy: ostav ! šta ima za jelo: PGM - pasulj gusti sa mesom PGS pasulj gusti sa slaninom PGBM pasulj gusti bez mesa KKM - kupus kiseli sa mesom KKS - kupus kiseli sa slaninom KKK - kupus kiseli sa kobasicom KKBI- kupus kiseli bez ičega SB - sok i blok Gušteru, klaso decembarska, ideš kući kad procveta daska! ajte skupljat pikavce ! :ninja:
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 Frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Fazani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 jest pa nisem bil v vojski in sem tudi ponosen na to. ← zakaj pa te nisi bil ??
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 zakaj pa te nisi bil ?? ← Je nesposoben!!!!!! :P :P :P .)
Špilferderber Objavljeno September 15, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 15, 2005 :topic: za tovrstno predrabljanje imamo drugo temo.. :topic:
nejc Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Je nesposoben!!!!!! :P :P :P .) ← Je treba kr neki truda vložit , da se izogneš tej pizdariji.... :SS
Špilferderber Objavljeno September 16, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) here we go again ;) ← :doze: :glare: :grim Popravljeno September 16, 2005. Popravil Špilferderber
Rude Boy Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 i to sve zbog sira i vojne muzike ! :P
Funakoshi Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Boljši bi bil SDO. :SS :SS ← SDO=Smrt Dolazi Odmah Menjam mesni doručak za ribo al pa energijsko ploščico! :whistle:
Funakoshi Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 danes za kosilo: "Piščanec po ptujsko" jutri za večerjo: "Piščanec po ptujsko" Vprašanje: v kateri kasarni služim vojsko? :lol1: ← V Šentvidu? Kdor je za vojsko in komur je všeč naj bo v vojski, na to sem ciljal...fajn je da so opustili naborništvo,ko si bil skoraj prisiljen služiti vojaški rok;sam sem služil civilno in sem naredil več koristi,kot če bi moral 'pravo'. ← Si prepričan?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se