tom Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Jaz tudi pridem ziher malo pogledat na sejem. Če bo dobra hrana in lepo vreme bom mogoče kar vse tri dni gor :D
D.J. Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 Samo izpuščaje :P ← Za sigurno še povem, ker si rihtam menjavo .)
igi Objavljeno September 20, 2005 Opozori Objavljeno September 20, 2005 Je treba kr neki truda vložit , da se izogneš tej pizdariji.... :SS ← S čim se pa ti ukvarjaš???
Lobo Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Kaj je zaj? A primašira kdo v soboto na pasulj?
Špilferderber Objavljeno September 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2005 jaz grem danes po šihtu malce pogledat.. :photo:
stuhec Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Kaj je zaj? A primašira kdo v soboto na pasulj? ← kaj ?, a je sam v soboto pasulj
Rude Boy Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 jaz grem danes po šihtu malce pogledat.. :photo: ← to greš za predšolski ali šolski program ?! :P
Špilferderber Objavljeno September 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2005 to greš za predšolski ali šolski program ?! :P ← po nakupih :devil:
Thundercat Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 po nakupih :devil: ← enga kalaša s preklopnim kopitom zame prosim...založi mi.... :D
divja zver Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 normalno da pridem v soboto mal pogledat sejem, morm vidt kje bom zaposlena ko končam srednjo šolo in strojni faks :OK:
Rude Boy Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 jep ! Otroci na vojaški sejem Orožje in ubijanje v učnem načrtu novega ministrstva ! :SS
Thundercat Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 normalno da pridem v soboto mal pogledat sejem, morm vidt kje bom zaposlena ko končam srednjo šolo in strojni faks :OK: ← Sprejemni pogoji: ste telesno in duševno sposobni za poklicno opravljanje vojaške službe nč ne bo.... :)
SiR Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Kaj je zaj? A primašira kdo v soboto na pasulj? ← jaz grem v soboto žal najprej na drag-race, kjer bo en komplet ključev zamenjal lastnika (porše za 6 miljonov proti mercedesu za 14 miljonov), pol grem na Marijo reko, pol pa na jago zvečer ... tak da žal ne morem :(
divja zver Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Sprejemni pogoji: ste telesno in duševno sposobni za poklicno opravljanje vojaške službe nč ne bo.... :) ← pa še kako. Narjena sem da ubijam. :angry:
SiR Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 pa še kako. Narjena sem da ubijam. :angry: ← Maš narjen tečaj za strelanje kozlovi n peko tortic?
Zdrawc Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 ....končam.... strojni faks ← veliko uspeha :OK:
GorazdH Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 divja zver....ko boš znala streljat rafalno potem se bova lahko malo bojevala, kaj praviš? :afro1: ročne bombe zrihtam jst...ma une še s prve vojne, sej počijo glih tako :lol:
stuhec Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 pa danes ze to laufa ? ali ne ? mislim trenutno
Ganges Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 jaz grem v soboto žal najprej na drag-race, kjer bo en komplet ključev zamenjal lastnika (porše za 6 miljonov proti mercedesu za 14 miljonov), pol grem na Marijo reko, pol pa na jago zvečer ... tak da žal ne morem :( ← In kje bo ta drag race? Kakšen porše, kakšen mercedes? Od kdaj pa si ti jager :blink: ?
stuhec Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 In kje bo ta drag race? Kakšen porše, kakšen mercedes? Od kdaj pa si ti jager :blink: ? ← ni povedal koga gre jagat .)
Lobo Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 enga kalaša s preklopnim kopitom zame prosim...založi mi.... :D ← Kar se tiče teh igračk, maš na bolšjem sejmu v MB ob nedeljah boljšo izbiro. Pa še popust dajo. Pa še DDVja ne zakasirajo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se