jose Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Narjena sem da ubijam. :angry: ← .....in potem se zbudiš :)
Špilferderber Objavljeno September 22, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 22, 2005 pa še kako. Narjena sem da ubijam. :angry: ← a kakšna referenčna lista uspešnih projektov je že narejena? (20.09.2005 - komar, 3 kom., 21.09.2005 - komar, 2 kom., muha, 1 kom.)
gebre Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 normalno da pridem v soboto mal pogledat sejem, morm vidt kje bom zaposlena ko končam srednjo šolo in strojni faks :OK: ← Ne nucaš faxa, sploh pa ne strojnega.
Fritz Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 Žverca, glede na to, da v SV že nekaj časa niso nobenega fentali, tudi v samoobrambi ne (pustimo nesreče ob strani) ti priporočam, da se raje oglasiš pri kakšni organizaciji, ki je pogosto udeležena v spopadih in jemlje vsakogar npr. US Marine Corps. Pri večini ostalih bi te skenslali, ker si ženska ali zato ker nimaš potrebnih znanj in izkušenj. Pri USMC je vsaj še leto dve zagotovljena pot v Irak. Šole pa kar pusti ob strani, ker nobeden ne mara kanonfutra, ki preveč razmišlja. Ti pa garantiram, da nisi narejena samo za ubijanje. Bi se še najdla kakšna raba zate :devil:
Ervina Objavljeno September 22, 2005 Opozori Objavljeno September 22, 2005 enga za mojo lepoto k zele zihr kje laufa ene 20km z ruzakam pa s puško :cry: bogi :004 ← normalno da pridem v soboto mal pogledat sejem, morm vidt kje bom zaposlena ko končam srednjo šolo in strojni faks :OK: ← pa še kako. Narjena sem da ubijam. :angry: ← :topic: :hmm: :grrr
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 prišel, videl, pojedel, odšel po mojem mnenju boljši sejem kot lani in definitivno boljši kot drugo leto, ko ga verjetno ne bo (govorice se širijo o bienalnem sejmu). Hummer, družina Mercedes (tega dvojca se ravno ne bi branil) in Patria AMV
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 zamudil predstavitev mopedistov VP, potolažil me je ričet.. grüberjev litl tenk in unimog (tudi kandidat za garažo in teren) :)
GorazdH Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 ehehe, kaki lepi tovornjaček....le kako bi ga sredi ljubljane pajek odstranil? :afro1:
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 ehehe, kaki lepi tovornjaček....le kako bi ga sredi ljubljane pajek odstranil? :afro1: ← hja.. so pa tile vojaški mobili šolski primer za spucana vozila.. ergo: vojaki=pozerji :lol1:
jose Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Špilči a streljanje na trenažerjih si lahko probal :hmm:
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 Špilči a streljanje na trenažerjih si lahko probal :hmm: ← trenažerjev je letos precej več kot lani.. lahko probaš..
Funakoshi Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Tudi moja malenkot je bla na sejmu včeraj. Fotke še pridejo, se pa ne razlikujejo kej bolj od Špilovih. Mogoče so mal bl neostre. :D Ričet dober, predstavitve krasne, vreme v qurcu.
divja zver Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 a mi paše ane? :naughty: še ene par let morm počakat da pridem do tega ... ..pa še mal več let da pridem do tega :naughty:
Einherjar Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) a mi paše ane? :naughty: še ene par let morm počakat da pridem do tega ... ..pa še mal več let da pridem do tega :naughty: ← Zakaj pa tako zalostno gledas Popravljeno September 23, 2005. Popravil Einherjar
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 aaa, ne me jebat... :lol1:
divja zver Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 grrrrrrrrrrrr :angry: ne gledam žalostno ampak čist normalno :closedeyes:
SiR Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 In kje bo ta drag race? Kakšen porše, kakšen mercedes? Od kdaj pa si ti jager :blink: ? ← drag race jutri okoli 13h-14h v Šk. Loki. Jager nisem, grem pa na jago :P Zakaj pa tako zalostno gledas ← ni žalostno, samo face-lift bi lahko rabla pri dr. Glumičiću al kaj je že :P Baje se ti kotički očes tako povesijo, ko ti začne rit preveč okoli kolen gravitirat :P
horny twin Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 mogoce pa je kdo z armbrustom ciljal :devil:
divja zver Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 ni žalostno, samo face-lift bi lahko rabla pri dr. Glumičiću al kaj je že :P Baje se ti kotički očes tako povesijo, ko ti začne rit preveč okoli kolen gravitirat :P ← Kdor je lep je lep.
Einherjar Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Kdor je lep je lep. ← pa ti je kaj zal da ti nisi?
Špilferderber Objavljeno September 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 23, 2005 (popravljeno) :topic: marš v peskovnik :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Popravljeno September 23, 2005. Popravil Špilferderber
GorazdH Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 a ve kdo če se je vojska odločila za novo avtomatsko puško? mislim, da sta ble dve na tapeti, una belgijska mislim da FN 2000 (izmet nabojev naprej, plastikfantastik ) in nemško (da bo žverca vesela .) ) H&K pa ne vem oznake?
CPU Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 a ve kdo če se je vojska odločila za novo avtomatsko puško? mislim, da sta ble dve na tapeti, una belgijska mislim da FN 2000 (izmet nabojev naprej, plastikfantastik ) in nemško (da bo žverca vesela .) ) H&K pa ne vem oznake? ← A si tole mislu mogoče? To je G36KV. Za vojsko ne vem, jo pa majo menda v specialni enote policije in je menda hudo dobra zadeva. Bo treba kolega mal nahecat, da gremo mal strelat :rolleyes:
Ganges Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 Ne nucaš faxa, sploh pa ne strojnega. ← :nono: Kdo pa ti je to rekel? Ja res ne rabiš faksa če bi celo življenje (dokler je pač možno) rad bil navadni prašinar! Kako, da ne strojnega? Seveda prav pride. V SLO obstaja študij obramboslovja, ki je nekako tudi namenjen za vojsko (vendar ne samo za njo). Na koncu pa vojska ne vzame nič več diplomiranih obramboslovcev v službo kot diplomiranih: fakulteta za šport, ekonomistov, strojnikov, električarjev,... V vojski ne moreš biti častnik, če nimaš končane fakultete!!! Ne na pamet prosim. CPU ravno si me prehitel. :D V igri je FN 2000 vesoljskega izgleda in H&K G36. Vendar ne vem natančno kera verzija, ker jih kar nekaj obstaja. Koliko sem seznanjen izbira še ni bila opravljena. Nekje pa sem slišal, da bi prednost naj imel H&K. lp Ta prva mislim, da je! http://world.guns.ru/assault/as14-e.htm
GorazdH Objavljeno September 23, 2005 Opozori Objavljeno September 23, 2005 ja h&k je preizkušen model (kdo se ne spomne "kvalitetnega" MG 42, žverca ti bi ga mogla poznat :D )...medtem ko majo FN le belgijci pa še to v omejenem številu...mislim, da je bil nekje članek lih o tej FN in so naši preizkuševalci najdli eno "drobno"-tako članek napako....se jim je po nekaj 100 repetiranjih odlomila repetirna ročica oziroma je bila vidna razpoka...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se