kekec III Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 KUFER danes sem prvič doživel bombo. bilo je zabavno. vsi učenci iz vseh razredov smo bili uro in pol pred stavbo (natančneje, po kafičih okoli stavbe), kamor nas je nagnal resni miličnik. počutil sem se varno, saj je bila verjetnost, da nas poškoduje bomba na drugi strani stavbe še kar majhna. nač učitelj pa je še kar delal, ker je ateist in ne verjame niti v bombe in bo edini dobil uspešnost ta mesec. drugi resni miličnik, oblečen v potapljaško obleko, se je tiho priplazil do bombe in po njej močno udaril z velikim kladivom. nato je nekdo ostal brez pižame in dveh parov nogavic. komaj čakam naslednjo bombo. upam, da bo tej uspelo.... Atila,3.b razred OŠ Sedam sekretara SKOJ-a...
klimbra Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
stuhec Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 KUFER danes sem prvič doživel bombo. bilo je zabavno. vsi učenci iz vseh razredov smo bili uro in pol pred stavbo (natančneje, po kafičih okoli stavbe), kamor nas je nagnal resni miličnik. počutil sem se varno, saj je bila verjetnost, da nas poškoduje bomba na drugi strani stavbe še kar majhna. nač učitelj pa je še kar delal, ker je ateist in ne verjame niti v bombe in bo edini dobil uspešnost ta mesec. drugi resni miličnik, oblečen v potapljaško obleko, se je tiho priplazil do bombe in po njej močno udaril z velikim kladivom. nato je nekdo ostal brez pižame in dveh parov nogavic. komaj čakam naslednjo bombo. upam, da bo tej uspelo.... Atila,3.b razred OŠ Sedam sekretara SKOJ-a... ← eeh, pa daj, udaril je s kladivom po bombi ? :hmm: pa kako ja pa izgledala ta bomba ?
Manu Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ej WTF je to? ← Sploh ni važno, sam da je kul. B) :slap: :slap: :slap:
Pimpi limpi Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 KUFER danes sem prvič doživel bombo. bilo je zabavno. vsi učenci iz vseh razredov smo bili uro in pol pred stavbo (natančneje, po kafičih okoli stavbe), kamor nas je nagnal resni miličnik. počutil sem se varno, saj je bila verjetnost, da nas poškoduje bomba na drugi strani stavbe še kar majhna. nač učitelj pa je še kar delal, ker je ateist in ne verjame niti v bombe in bo edini dobil uspešnost ta mesec. drugi resni miličnik, oblečen v potapljaško obleko, se je tiho priplazil do bombe in po njej močno udaril z velikim kladivom. nato je nekdo ostal brez pižame in dveh parov nogavic. komaj čakam naslednjo bombo. upam, da bo tej uspelo.... Atila,3.b razred OŠ Sedam sekretara SKOJ-a... ← :lol1: :lol1: :lol1: Good one!
SiR Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 eeh, pa daj, udaril je s kladivom po bombi ? :hmm: pa kako ja pa izgledala ta bomba ? ← na njej je pisalo: KRESNI ME Z MACOLO ALI PA ME SPLOH NE KRESNIT. Še dobr, da je meu kladivo zraven.
Lobo Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 eeh, pa daj, udaril je s kladivom po bombi ? :hmm: pa kako ja pa izgledala ta bomba ? ← Ali te niso v vojski učili: Odviješ kapico in udariš po udarni igli. Navadno se za to uporabi kopito puške. Macola pa tudi ni švoh.
SiR Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 bomba, na kteri piše KRESNI ME NEŽNO sploh ni bomba :D
Lobo Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 In kdaj bo počilo? Ma nekam dolgo cindžnoro.
JAZBEC Objavljeno September 15, 2005 Opozori Objavljeno September 15, 2005 ...to je iz šolskega spisa.....Moje sanje .)
Funakoshi Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 (popravljeno) :OK: SAMO ENA JE MAMA ... prišel sem iz šole približno ob enih, ker nam je odpadla mladinska ura. Stopil sem na hodnik ter odvrgel šolsko torbo. Iz spalnice mojih staršev se je slišalo sopihanje. Odprl sem vrata, da bi pogledal, kaj se dogaja. Na postelji sta bila preznojena naš poštar in mama. Od obilne telesne aktivnosti sta bila očitno zelo žejna, saj mi je mama v trenutku, ko me je zagledal rekla, naj jima prinesem dve steklenici piva iz hladilnika. Odhitel sem v kuhinjo. Odprl sem vrata hladilnika. V hladilniku je bila samo ena steklenica piva. Zadrl sem se:"Sa,o ena je mama!" Popravljeno September 16, 2005. Popravil Funakoshi
HHV Objavljeno September 16, 2005 Opozori Objavljeno September 16, 2005 eeh, pa daj, udaril je s kladivom po bombi ? :hmm: pa kako ja pa izgledala ta bomba ? ← :slap: Namig: pižama, štumfi :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se