Thundercat Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Po zgledu kolegice me zanima cim vec izrazov za moski spolni organ! Pa ne zaradi sluzbe, ma kar tako za zabavo!Zenske imajo prednost.... navalite!!!! Me prav zanima kaako GA imenujejo!!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 one mu rečejo ... "pridženot" ... hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 nisem ona vem pa kako gre: LULO "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Batina! Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 OTEPAC, KOKI, PA SE KEJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Pa razmislimo....krc krc... Smile, Popay, Slonček, Rilček, Mačo, Gizmo, Glav'ca, Cigara.... A bo zaenkrat dost? Saj se še kakšnega imena spomnim.... How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Bravo thundercat... ja moja sefinja se je ze zacela ogrevat (glede na vas odziv) za to kar si ze sam vprasal... mument da razmislm I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 ... poleno (ohka tudi vejica ali deblo), saksofon, moski ponos, ... no ce se pa se kaj spomnim... pridem back I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 preden gre... kljukec, fajfa, pipca,... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 OKRUTNIK Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Stojko Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Kaj pa : hektor, garač, delavec, zabijač ... lahko pa bolj nežna imena : črvek, polžek, makaronček, mišek, lizek . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 .....zanimivo............ noben še ni omenil LENIVEC,lenuhec............ lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Ne vem zakaj mojemu vse ženske pravijo ZOBOTREBEC ??????? LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Vidim da ste fantje samokritični. Kaj pa Big Ben, macola, itd? Khmmm....na nic ne namigujem Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Drekavac... Kaj pa cura? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Mayci, sej bi se šele takrat sekiral, če bi mu rekle ZOBOTREBČEK, zobotrebec se pa že kar velik sliš, a ne? LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote: Mayci, sej bi se šele takrat sekiral, če bi mu rekle ZOBOTREBČEK, zobotrebec se pa že kar velik sliš, a ne? LP, Drekavac niti ne no... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote:niti ne no... Ja hvala, zdej mi je pa fulla zrasla samozavest... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote: Ja hvala, zdej mi je pa fulla zrasla samozavest... ne vem zakaj se mi ne para srce ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote:ne vem zakaj se mi ne para srce ... Nimam pojma Si pa res brezsrčna, čist brez usmiljenja. Ne rezumem... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mayci Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 ne razumeš, ker si drekavac. Bejba ti ponud možnost, ti pa rep med noge in ffffffffrrrrrrrrr domov k svoji ženki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote: ne razumeš, ker si drekavac. Bejba ti ponud možnost, ti pa rep med noge in ffffffffrrrrrrrrr domov k svoji ženki. si ti mogoce kje pozabila kaksno vrstico pristaviti? ali me ze optika tako daje,da ne morem precitati drobne pisave? ali se je ta "moznost" dogajala samo na tvojem ekranu?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 quote:ne razumeš, ker si drekavac. Bejba ti ponud možnost, ti pa rep med noge in ffffffffrrrrrrrrr domov k svoji ženki. Ups, a si ti to ziher? Pol sem pa res en drekavac, sam še sam ne vem, zakaj...kaj sem že naredu? Mah, bo že boljš, enkrat... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Popravil/a - drekavac dne 10/04/2002 ob 22:20:50 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 vsi ste zašli mimo teme... bom pa še jst drekavac a poznaš koga ki trenutno v kamniku xr hondo 650 l 00 prodaja da se vrnem k temi da mi ne bo kdo težil PIMPL "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se