Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Hm, da bi vedel, ne. Lahko pa povprašam... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 v bistvu me je zanimal če bi slučajno poznal voznika-prodajalca, da bi jaz iz tujih-realnih ust oz. prstov izvedel kaj se je kaj z tem motorjem dogajalo (you know i'm in a buying spree) spree=zanos,polet (ali nekaj takega) "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Lulček, pimpek, Trdonja, Pokončni vojak, penis, kurac, fukime... hmm.... a sam tok mal?? no ja.. sej ste že vi neki povedal... hihihi I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Tale mayci je pa trdosrčna ! Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Ja, Ike, se strinjam. Me je čist v poden zabila... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xena Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Une za une unegat. Xena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 - Woody - Kiklop - Rorček - Cepanca - Zvjerko - Mravljinčar - Čeladar - Kobra komander - Nori besnež - Kosmatin'c - Kumara - Šteker ali Vtikač Bodite pozorni na določeno malenkost - v vseh primerih pisano z veliko, torej gre za "osebno ime". :) Pozdrav, Sym, daleč najbolj kreativni idiot na planetu? Popravil/a - SymRu dne 11/04/2002 ob 03:40:41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 To kar tle pišete, bi lahko bil še vesoljska raketa ali pa špargelj. Ali pa karkoli, kar je daljše kot širše. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Vsem dobro zanano... POKONČNA RAKETA... al po domace PAKONČNA RAKEETAA I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Običajno rečem Kurac (pisano z velikim K)...sem pač obdarjen ! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šusi Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 No pa da še jst dodam neki k tem umetnijam: Curak....Štanga...Fuk pištola...Patron... lp, Šusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 A je res važno, kak se mu reče, važno je, da ja ta prav cajt na pravem mestu, pa da svoje oddela , če na pa . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furija Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Bindži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 zlobec Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 belgijski orjak, ror (Bedanc ma dober ror, Mojca pridi gor...)ipd., otilubibok ( ) cvajštajn.... LP, PEPE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 hmmmm meni je najljubse Joystick, malo samokriticno pa kontrolni center. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Šusi Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Kerlc.. lp, Šusi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: zlobec Ta je pa malo huda , te stvari pač niso zlobne . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wild thing Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Če je velik Mr.Big, če rabiš povečevalno steklo Palček. Johny, mikrofon za karaoke, štanga... Live free, ride free, die free! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xena Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Jst sem pa bolj za sladko "cukerček" Al pa "kačon" --- Ne verjemite vsemu, kar vam trobijo drugi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
IKE Objavljeno April 13, 2002 Deli Objavljeno April 13, 2002 Če smo meli pri plizzzzz I cilinder ... pol spada pod plizzzz II bat . Pa ne okol govort ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zagi Objavljeno April 13, 2002 Deli Objavljeno April 13, 2002 one (ostrivec na "e") Jebi ga....al pa tudi ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 15, 2002 Deli Objavljeno April 15, 2002 Hja, ker iskalnik ni pokazal te teme na zahtevani iskani niz, slovesno objavljam: Zverina. Pa ne okol pravt, ker so menda en davk uvedli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 quote: zlobec Zarja hm,a se midva poznava bolj kot si mislim..... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 quote: belgijski orjak, ror (Bedanc ma dober ror, Mojca pridi gor...)ipd., otilubibok ( ) cvajštajn.... LP, PEPE hm,Pepe-belgijski orjak je pasma zajcev-tok da veš! lp pesem pa je bila v originalu taka Kekc ma dober ror,prid Mojca gor... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se