Bmflar Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 pred 8 minutami, RobiRoberto pravi: Bil sem tudi radioamater s klicnm znakom S5NBA (?), zanimala me je predvsem fonija, vendar je bilo ostalega preveč, tako da me moj kicni znak še vedno čaka, "ker sem ga dal zamrzniti". Mislim, da zadeva ni več živa, saj sta znaka S56NBA in S57NBA na voljo ( tudi vsi ostali s to kombinacijo ) .... Če nisi član kakega kluba, je tudi znak šel Zakaj zopet ne poizkusiš v kakšnem lokalnem klubu ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 5, 2016 Deli Objavljeno Julij 5, 2016 "Zaradi 100 stvari" ... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 pred 22 urami, HD-Dyna pravi: Mislim, da zadeva ni več živa, saj sta znaka S56NBA in S57NBA na voljo ( tudi vsi ostali s to kombinacijo ) .... Če nisi član kakega kluba, je tudi znak šel Zakaj zopet ne poizkusiš v kakšnem lokalnem klubu ? Včeraj sem s pomočjo dovoljenja za uporabo radijske postaje (UKV ?) ogotovil, da moj klicni znak ni bil S57NBA ampk S57MBA. Iskal sem tudi neobstoleči dokument o moji odlični uvrstitvi na tekmovanju radiotelegrafistov v Novem Sadu, katerega seveda nisem našel in sem si zato pomagal kar z nekdanjo vojaško knjižico ... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 (popravljeno) Jebenti, zdej smo pa že kot specialnih obučenja. Evo enga mulca specialca Je bil zajeban ko Prle in Tihi skupaj Rušio mostove, minirao prugu, izvodio diverzantske akcije noču i danu. Izvodio skokove sa padobranom, danu i noču i u svim vremenskim uslovima Popravljeno Julij 6, 2016. Popravil DAMI34 TakeALookAround, maus, Andrejcer in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 Ojla Robi, tvoj znak je ponovno na voljo, saj ti je dovoljenje poteklo 2003, ker ga nisi obnovil, je bilo na voljo od leta 2008 za nove amaterje. Spisek zasedenih klicnih znakov RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 6, 2016 Deli Objavljeno Julij 6, 2016 (popravljeno) Ob 5. 7. 2016 at 10:14, HD-Dyna pravi: Eto, RTU 200 v Pinzgauerju ... Popoldan smo mal klofal Japonce, drgač pa tuki že brkače V naši četi veze smo imeli "mojo" RTU 100 v kampanjoli in še RTU 400 v dojcu, tako da mi je RTU 200 v pinzgauerju popolnoma neznana. Tudi zame je moj stari vodnik mislil, da bom "polagalal" drugo klaso, toda ker sem bil desetar in imel svoje "odelenje" ni bilo časa za obiskovanje teleprinterskega tečaja. Naš stari vodnik je bil "zelooo lukaaaav". Enemu fantu, državljanu BIH, oddajanje morzejevih znakov res ni šlo od rok, zato sem na "izpitu" namesto njega jaz to naredil in stari vodnik, ki je bil v drugi učilnici je po kančanem oddajanju rekel, da njegov (fantov) sprejem je še kar dober, oddajanje pa zelooo slabo ... ;-) Fant mi j v zahvalo podaril "pristne bosanske čarape" iz ovčje volne ... Popravljeno Julij 6, 2016. Popravil RobiRoberto Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 Ob 10. 4. 2002 at 18:23, D.J. pravi: upam da bo res ostala real man tema čeprav se moramo pripraviti na najrazličnejše kontranapade in izdaje odznotraj samo hec jst sm služil v Ilirski Bistrici, kraju burje, mraza, žleda, dežja in hribov, pehota 16 generacija 5 let je že tega no pa da vidmo vas "byte" mi dust Popravil/a - suzuki250 on 11/04/2002 19:10:52 Jaz sem bil a Ilirski leta 97 tam okoi začetku junija 2 tedna Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Avgust 11, 2016 Deli Objavljeno Avgust 11, 2016 Tole temo pa sploh prvič vidim, jo bom ob priliki obdelal. Z Mausem sva že ugotovila, da sva bla v Bileči soseda, pol sem šel pa v vojno policijo. Imeli smo tri stare Moto Guzzije za razna spremstva, ampak jaz sem bil do konca pešadinac. maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 12, 2016 Deli Objavljeno Avgust 12, 2016 pred 12 urami, Igi Pop pravi: Tole temo pa sploh prvič vidim, jo bom ob priliki obdelal. Z Mausem sva že ugotovila, da sva bla v Bileči soseda, pol sem šel pa v vojno policijo. Imeli smo tri stare Moto Guzzije za razna spremstva, ampak jaz sem bil do konca pešadinac. napiše se Bileća Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se