mimi23 Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Pozdravljeni, kupujem avto in sem dobla ponudbo za Peugeot 306 Break letnik 2000. Ima servisno knjigo malo pa me skrbijo prevoženi kilometri. Ali je 145000 km za tak avto preveč? Za odgovore se lepo zahvaljujem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Pozdravljeni, kupujem avto in sem dobla ponudbo za Peugeot 306 Break letnik 2000. Ima servisno knjigo malo pa me skrbijo prevoženi kilometri. Ali je 145000 km za tak avto preveč? Za odgovore se lepo zahvaljujem :? ← veliko. 306 s starostjo potencira probleme (kolega pri 175k prevoženih zamenjal praktično vse, kar se da) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Pozdravljeni, kupujem avto in sem dobla ponudbo za Peugeot 306 Break letnik 2000. ← Cena :? pa lastnika poznaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 Preveč kilometrov za ta letnik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 19, 2005 Deli Objavljeno September 19, 2005 pa na servisne knižice se tudi ne bi zanašal, kaj pa če mu je kdo samo poštemplal in sploh ni delal servisov kot je treba :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Kokr ste tle vsi negativno nastrojeni, a pol vsi nove avtomobile kupujete..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Kokr ste tle vsi negativno nastrojeni, a pol vsi nove avtomobile kupujete..... ← zakaj negativno nastrojeni? povemo izkušnje. hvali ga že prodajalec, mi skrbimo za ravnotežje in trezno presojo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Preveč kilometrov za ta letnik. ← Bravo :OK: , najbrz je prvič da se prodaja avto ki zgleda nima prevrtenih km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ozzie Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Bravo :OK: , najbrz je prvič da se prodaja avto ki zgleda nima prevrtenih km. ← Bravo Grillzz. Ja zgleda da folk pri nas še vedno misli da se naredi 5 - 10000 km letno.... :slap: Tale ma kot kaže vsaj poštene kilometre. Kot lastnik 306 lahko rečem le, da je zadeva za servisiranje (če poznaš kakšnega mehanika) in popravljanje zelo poceni... Ko bom pa svojega prodajal moram pa zavrtet km nazaj... zdaj vidim :D lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Foggy Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Glede kilometrov delam jih max 10.000km. Torej če bi kupil nov avto in ga prodajal 10 let starega bi imel zagotovo prevrtene kilometre :slap: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flero Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 (popravljeno) Pozdravljeni, kupujem avto in sem dobla ponudbo za Peugeot 306 Break letnik 2000. Ima servisno knjigo malo pa me skrbijo prevoženi kilometri. Ali je 145000 km za tak avto preveč? ← ...za kilometre te lahko skrbi, ker je Peugeot...razen, če je :? bilo vse lepo menjano in servisirano...na servisno knjigo se ne zanašaj...tudi, če je potrjena...priloženi morajo biti tudi vsi računi, da imaš vsaj min. vpogled v zadevo...pa še računi vedno ne pomenijo vse :hmm: ... p.s. ...išči dalje...pa veliko sreče... :devil: lp flox Popravljeno September 20, 2005. Popravil flero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Ja treba ti je avto kupit, ki je delal 30kkm na leto pa z enim servisom. :doze: Zakaj ne bi rajši kupil avto z 50-60kkm isti letnik. Ta je bil nadpovprečno vožen. Kupiš pa podpovprečno voženega .) Je avtov ko listja ni hudič da se nebi našel kakšen idealen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimi23 Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 Najlepša hval za mnenja. Tudi jaz mislim, da bom raje še malo okrog pogledala. Drugače pa je bila cena 1.190.000,00. Lastnika ne poznam, sem pa šla avto pogledat in na zunaj je kar vredo zgledal kaj pa se dogaja pod površino pa nimam pojma. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kontraband Objavljeno September 27, 2005 Deli Objavljeno September 27, 2005 Mi mamo na 406 letnik 2000 210k kilometrov pa je do zdej bla menjana sam benz pumpa. Tako da čez Peugeota ne morem nič rečt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alezzi Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Mi mamo na 406 letnik 2000 210k kilometrov pa je do zdej bla menjana sam benz pumpa. Tako da čez Peugeota ne morem nič rečt. ← jest mam pa peugeota 206 3 mesece pa sem dal za popravila ze 200kosov nikoli več peugeota Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unikat Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Precej kiometrov ma... Če ni nujno Peugeot, potem bi jaz kupil Subaruja Legacy, boš imela najmanj problemov pa še 4wd je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se