Gregs Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 quote: Jaz pa sem nežna ribica... Toooo, Uti!!!! Ta bolš znak! Tudi jaz ribak... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 jest sem pa tehnica.... po kitajskem pa tiger.... dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 po osebnem prepričanju nesrečnik in naivec........... po horoskopu pa kar malo nedefinirano.namreč sem prvi dan dvojčka,pa pravijo, da sem cel bik. lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Jest sem pa ena opica pa en mal škorpjona... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Aja..vidiš točno...še kitajski...no, tam sem pa zmaj... lp alena Better blond than bold!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 tretje prijavljeni oven TRIPLE POWER kitajc-kača "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 baje da sem tipicni LEV po vseh definicijah. sicer to naj nebi bilo tako dobro za okolico ampak meni pase!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Ha, kot kaže sem jaz edini rakec (no, do sedaj), tipično sramežljiv, zapečkarski in vse ostalo... LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lindau Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 Khm.... khm ne vem ce sem premalo pozorno bral ali sem zaenkrat, opa zaenkrat, sam - bikeeec! Eintopf schmeckt immer!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iggy Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 No ja, ribic in ribakov nas je kar nekaj... Sicer pa je za moje pojme horoskop totalen bullshit. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Kozorog.......khmmmmmmmmm .... kakšen.......NO COMENT!!!! Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: No ja, ribic in ribakov nas je kar nekaj... Sicer pa je za moje pojme horoskop totalen bullshit. Uzdaj se u se i u svoje kljuse!! A veš kaj pomeni, da je največ ribic in ribakov in vodnarjev in vodnark? Da je maj najlepši mesec za otroke delat ;) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Aja, pa po kitajskem sem (kdo bi si mislu) mačka. no ja ne lih čist, ker sem za tri dni še ujela tigra ampak 666 pravi, da sem tipična mačka. No pa saj je tut tiger mačka. Aja pa po keltskem horoskopu sem pa topol :) jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Kitajski Merjasec-ki je zadnji prišel h Budi... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Matr, še nobenega strelca nisem zasledil. A sem samo jaz avanturist al kaj? Tam po kitajskem zidu bi se pa najbrž preganjal kot podgana. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Po kitajsko sem pa jest pohuljena mačka, no ja, ne vem, ne vem Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote:Matr, še nobenega strelca nisem zasledil. A sem samo jaz avanturist al kaj? Tam po kitajskem zidu bi se pa najbrž preganjal kot podgana. A strelci smo avanturisti? LP premza Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 Trnasti, svojeglavi BIK. Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: Trnasti, svojeglavi BIK. Zarja ja,samo treba ga(jo)je ukrotiti (in to čimvečkrat..) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: Jaz pa oven...v vseh pogledih... kaj pa to pomeni...hmmm lp alena Better blond than bold!! Alena kaj to pomeni bo pa povedal Pervy Kaj drugega kot Devica - prvi dan, tako, da je še nekaj Leva v meni. Ozkooki horoskop pa Tiger. Kaj vse to pomeni pa .....??? Suzuki, dobro si to napisal. Bravo! Maš enga kozoroga iz Laškega v dobrem. Pa vsem Ovnom katerih čas pravkar teče; Vse Naj, Naj!!!!! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: quote: Trnasti, svojeglavi BIK. Zarja ja,samo treba ga(jo)je ukrotiti (in to čimvečkrat..) lp Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 No jz sm pa Oven po kitajskem pa zmaj lp, Sanci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: No jz sm pa Oven po kitajskem pa zmaj Hmmm "zmaj" -> *worry* -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: quote: Jaz pa oven...v vseh pogledih... kaj pa to pomeni...hmmm lp alena Better blond than bold!! Alena kaj to pomeni bo pa povedal Pervy BREZ KOMENTARJA!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 12, 2002 Deli Objavljeno April 12, 2002 quote: Matr, še nobenega strelca nisem zasledil. A sem samo jaz avanturist al kaj? Tam po kitajskem zidu bi se pa najbrž preganjal kot podgana. Strelec sem baje jaz, .... saj ne da bi bil ekspert na tem podrocju - horoskopov. Rad pa streljam -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se