Thundercat Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 Jst sem pa BIK!!! Slava nam!! Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 vzorčna multipla osebnost - dvojčica - po celem telesu! party tiiiiiiimeeee!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lena Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 No torej, da malo ponovim: po horoskopu sem bik v ascendentu dvojčka, po kitajskem horoskopu pa sem kača ssssssssssssssssk Boljše LENA kot nobena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 Jest sem pa devica!!!!!!!!No pa sem priznal!!Aja pa še to device so zakon!!! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno April 16, 2002 Deli Objavljeno April 16, 2002 quote: No, če sem prav štela smo sedaj že trije biki. Ne, nas je že pet. Lucy, daj popravi mal tisto listo glede bikov Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Lucy, daj popravi mal tisto listo glede bikov Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 quote: Aja pa še to device so zakon!!! Ciao,by Pero Ko niso več device. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 17, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2002 Da vidimo, kakšna je najnovejša situacija: (No, zdaj se bom pa še na forumu z birokracijo ukvarjala!!!!) KOZOROGI: Ice, Brrrm, Macica???, Klimbra, YZFGeorge (5) RIBE: Uti, Hotschko, Suzuki, Mayci, Gregs, Iggy (6) DVOJČKI: Pepe, K8, Zoolo, Bobo, BMW, Climberka, Roni (7) DEVICE: Šusi, Furioso, Ran, Rocky, Xena, Zagi, Pero (7) LEVI: LuCy, Viragica, Alfonso, Pervy, Wild thing (5) STRELCI: Lucky, Premza, Cyc, Alone (4) VODNARJI: Kekec III, Marijan, Macica??? (3) šKORPIJONI: Lojzi, Desmo, Tina (3) OVNI: Alena BMW,Suzuki 250, Vrtnica, Horjo Horjulis V, (4) TEHTNICE: Leteci, Dr.Looney (2) RAKI: Drekavac BIKI: Lindau, Lena, Zarja, Thundercat, Robert (5) Trenutno vodstvo: device in dvojčki Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Rak. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Mi pa dvojčki ta glavni. Nisem vedel, če je dobro bit devica, sedaj vem. Virgin rulz. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Očitno nam devicam paše vozt motor - verjetno zato k tok fajn trese!!Motor je zakon....če je devica gor! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 lucy! ice lady tudi z glavo skozi zid,ergo kozoroginja. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 oven in motor - NIČ GA NE USTAVI "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 Sasl, hvala bogu da si se oglasil, sem se že bal, da bom edini rak... Ne vem, a nas je tako malo rakov motoristov? LP, Drekavac drekavac@vavpycom.net www.vavpycom.net www.mkkamnik.com/forum ...da nije možda Drekavac, Drekavac iz tunela... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno April 17, 2002 Deli Objavljeno April 17, 2002 iz onstranstva se oglaša še en oven. nas je začelo malo zmanjkavat sem vidu! sicer pa bolj kukr v horoskop verjamem v neki druzga, in sicer je to mama sprovala. se zlo malo spomnem tko da bom povedu kar pac vem. vglavnem: ti prijazni gospe poveš datum in uro rojstva. potem to ona vpise v racunalnik in dobi ven model... tebe. no pol vse skupi še izriše, sprinta itd. pa ti gor kaže kak si na čustvenem področju, pa kok si odločen, skratka take reči. poleg tega pa obstajajo še 4 skupine v katere se potem razdelijo ljudje, in sicer so: GENERATORJI(74% prebivalstva): izžarevajo energijo oziroma si jo sami regenerirajo, aktivni ljudje PROJEKTORJI(20%): se ravnajo po ljudeh ki so jim v bližini in energijo dobivajo od generatorjev, če je ta dobra je dobro če ne pa.. še dve sta katerih procentaža je pač kar jo še ostane... ena skupina vem da je kot skupina trmoglavih - z glavo skozi zid ipd. - se ne spomnem kako se kličejo! štos je v tem da smo se vsi štirje člani družine strinjali s tem kar je bilo povedano in napisano, vse od tega v katero skupino spadamo do ostalih področij! a kdo slučajno pozna te zadeve oziroma je že slišal in kaj več pove? LP duhc Once a biker, always a biker! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 oven in motor - NIČ GA NE USTAVI "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: No jz sm pa Oven po kitajskem pa zmaj lp, Sanci Sva že 2. Lp, Andrej _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 19, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2002 KOZOROGI: Ice, Brrrm, Macica???, Klimbra, YZFGeorge, IceLady (6) RIBE: Uti, Hotschko, Suzuki, Mayci, Gregs, Iggy (6) DVOJČKI: Pepe, K8, Zoolo, Bobo, BMW, Climberka, Roni (7) DEVICE: Šusi, Furioso, Ran, Rocky, Xena, Zagi, Pero (7) LEVI: LuCy, Viragica, Alfonso, Pervy, Wild thing (5) STRELCI: Lucky, Premza, Cyc, Alone (4) VODNARJI: Kekec III, Marijan, Macica??? (3) šKORPIJONI: Lojzi, Desmo, Tina (3) OVNI: Alena BMW,Suzuki 250, Vrtnica, Horjo Horjulis V, Duhc, A je to (6) TEHTNICE: Leteci, Dr.Looney (2) RAKI: Drekavac, Sasi (2) BIKI: Lindau, Lena, Zarja, Thundercat, Robert (5) Še vedno v vodstvu device in dvojčki, ovni nevarno napadajo! Vodna znamenja (razen rib) so pa še vedno v manjšini! Ja, z motorjem se je tažko po vodi pelat! Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 Še vedno v vodstvu device in dvojčki, ovni nevarno napadajo! LuCy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare1 Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 Sem se moral se jaz prijavit v druzino bikov (kot pravijo da smo vstrajni, trmasti ...morda pa res ) ! Se malo pa bom dal za rundo. Mare Se malo pa bomo v vodstvu ( biki ). CAS IMAS SAMO CE SI GA VZAMES ! mare GSX-F Popravil/a - sabecma1 dne 25/04/2002 ob 00:25:26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 Kozorok. Natančni geniji, trmasti, samozavestni. Malokdo ve, da smo orenk čez les ;-) :D Pozdrav, Sym Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mata Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 Smotrna, premišljena in hladna devica (po horoskopu seve)..Očitno bomo device še dalje vodile lestvico :) Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 Da popravm rezultat - dvojckov (I am)!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mata Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 Mislim, da je neodločeno lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 morda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se