Racing Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 One more OVEN! We are the leaders, tko vsaj v horoskopu pise Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 26, 2002 Deli Objavljeno April 26, 2002 bring it on ARIES "byte" mi dust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 quote: morda! a kolikšna cena je govoric! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 Še ena RIBA "LIFE IS OURS, WE LIVE IT OUR WAY" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Monika Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 jst bi tud dala glas...a lahk kar dva, glede na to da sm dvojčica?? mej-te-se moni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mata Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 Device še vedno tesno spredaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno April 27, 2002 Deli Objavljeno April 27, 2002 A so res dvojčki ta nar ta bul? lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno April 28, 2002 Deli Objavljeno April 28, 2002 Po horoskopu LAŠKO, pijem pa UNION! Popravil/a - SPIDI dne 28/04/2002 ob 02:33:26 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno April 28, 2002 Deli Objavljeno April 28, 2002 Ola, evo, rakcoma se prdružuje še ena rakica, po kitajskem pa psička. Babi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wild thing Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: oven in motor - NIČ GA NE USTAVI "byte" mi dust Aja? Moj bivši je bil oven, pa se ni upu usest na motor, kaj šele pelat... Pa kje sem jst takega našla... Drugač so ovni... jaaaamiiii. Ne vem, po enem čudnem naključju so bli vsi moški, ko so me kdaj zanimali ovni. Live free, ride free, die free! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 OVEN!!!!! Zaprisežen, v vseh pogledih tipičen oven!!! BTW.... ena mala zgodbica: meni je ime Neža, kar je v angleškem jeziku Agnes... agnes pa izhaja iz latinske besede Agnezius.. .kar pomeni jagnje (torej oven)!!!! In tudi sveta Neža drži v roki jagnje: torej.... pravo ime za pravo znamenje, tanartabulš znamenje OVEN po kitajskem pa KONJ!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: po kitajskem pa KONJ!!! heh.....pupa ......a je to bilo treba povedati?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Vodnar. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wild thing Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: heh.....pupa ......a je to bilo treba povedati?! Tut jst raj ne bi povedla kaj sem po kitajskem... Mama me včasih tk pokliče, če zganjam norčije. Live free, ride free, die free! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: quote: heh.....pupa ......a je to bilo treba povedati?! Tut jst raj ne bi povedla kaj sem po kitajskem... Mama me včasih tk pokliče, če zganjam norčije. Live free, ride free, die free! opica...če rada zganjaš norčije imam pravo igrišče zate.... S.F.S.N. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Dvojček - pes Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno April 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2002 DVOJČKI - grebe!!!!!: Pepe, K8, Zoolo, Bobo, BMW, Climberka, Roni, Top Cat, Monika, Bladzo, Chebi, Aja, James Bond (13) KOZOROGI: Ice, Brrrm, Macica???, Klimbra, YZFGeorge, IceLady, SymRu, Spidi (8) DEVICE: Šusi, Furioso, Ran, Rocky, Xena, Zagi, Pero, Mata (8) OVNI: Alena BMW,Suzuki 250, Vrtnica, Horjo Horjulis V, Duhc, A je to, Racing, Pupa (8) RIBE: Uti, Hotschko, Suzuki, Mayci, Gregs, Iggy, Metalbike (7) BIKI: Lindau, Lena, Zarja, Thundercat, Robert, Sabecma1 (6) LEVI: LuCy, Viragica, Alfonso, Pervy, Wild thing (5) STRELCI: Lucky, Premza, Cyc, Alone (4) VODNARJI: Kekec III, Marijan, Mimixtz, Macica?? (4) šKORPIJONI: Lojzi, Desmo, Tina (3) RAKI: Drekavac, Sasl, Babi (3) TEHTNICE: Leteci, Dr.Looney, Leon (3) Dvojčki še vedno v vodstvu! Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Popravil/a - LuCy dne 06/05/2002 ob 10:18:48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Jest tut dvojček!!!! Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Še ena - dvojčica! Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 sami shizofreniki tle ....lucy,kar napisi 24 polovicnih osebnosti ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: sami shizofreniki tle ....lucy,kar napisi 24 polovicnih osebnosti ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Protestiram! Jaz nisem shizo, sem manični depresivec! Po kitajskem pa afna. PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Tehtnica in po kitajskem Petelin. Značilnosti večinoma držijo kot pribito. Lp Leon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 aaaammmm....da obudimo en star,a se vedno zelo prirocen rek: ..............trpi .......... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 Dej k mi je že tako težko. Kar poglej temo Brain trust. Čeprav puncan je pa všeč neodločnost. K je devica prvič hm...: Je tipu rekla: "pa dobr odloč se že enkrat, al ga boš mal not al zun, s'm ne skoz ven pa not, ker me živčno delaš." Lp Leon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
James Bond Objavljeno Maj 2, 2002 Deli Objavljeno Maj 2, 2002 ŠE EN DVOJČEK!!! 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se