MotoRossi Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Tole neki ne valja! Nism še sreču bikice, ki bi hitr dala! :wink: :twisted: Drgač pa kr velja pred zadnji odstavek pri Biku! :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Avgust 22, 2002 Deli Objavljeno Avgust 22, 2002 Poskusijo vse. Nekrofilija, sodomija, bolj ko je bizarno, bolj so za stvar. Ya!!!!!!!!!!!! To!!!!!!!!!!! Pa še skatofilija manjka...Tut zelo dobro!!! :D :D :D Ah, mi Vodnarji.....Tok smo kul.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leon Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Tale horo®skop sploh ni tako mimo. To je verjetno tista naša prava slika, ki jo drugi vidijo v nas, nam je pa tuja. Boli ampak kar drži. :D Joj Alla kje si to pobrala. S pisanjem tem to si naredila, da pol Foruma si iz spanja prebudila. Ti cajtej Gregsu raje nogo debelo, da na Mofi ga še videt bo. Baje, da masaže so zelo in, vse dotlej dokler Gregs jr. ni hin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Joj, kako mi je všeč, da sem vas malo zbudila! :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 hja punca,glede na to,da si sama zadnji kozorog....... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Baje, da masaže so zelo in, vse dotlej dokler Gregs jr. ni hin. Leon, sanjala svinja kukuruz.... o masazi.... :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 hja punca,glede na to,da si sama zadnji kozorog....... :lol: A sem rekla, da zame ne velja?!?! :roll: :D :D :twisted: :twisted: Kaj pa veš..... :wink: :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 Vedno sem trdila, da se v levu ne prepoznam in to trdim še vedno. Upam pa, da mi je kitajski zmaj kaj bolj naklonjen. :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 ... v vsaki stvari je kancek resnice... in to je BLJEK... :twisted: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 vragica ...tebe bo treba poboljšat... ob teb je hudič nedolžen angelček :twisted: :twisted: :twisted: :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 No pa se bom jaz napisal kaj sem po horoskopu: AEROPLAN, v ascedentu pa MOPED!!!! majke mi....... lp dave_tw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 23, 2002 Deli Objavljeno Avgust 23, 2002 vragica ...tebe bo treba poboljšat... ob teb je hudič nedolžen angelček :twisted: :twisted: :twisted: :D 8) ... mahhhhhhhhh... mi ni pomoci vec spljoh... :twisted: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dead_man Objavljeno Avgust 24, 2002 Deli Objavljeno Avgust 24, 2002 He...bom malo dvignu št. tehtnic....drgač pa verjamem v horoskop,sam takrat k kej doberga piše :D :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Danes vzamem z veseljem vse, kar je najslabsega od vseh znamenj in vse to naredim... pa se mi bo fuckalo... Ampak jutri je pa nov dan... Jutri vam vrnem vse, kar sem danes vzel... :evilbat: :0X: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Danes vzamem z veseljem vse, kar je najslabsega od vseh znamenj in vse to naredim... pa se mi bo fuckalo... Ampak jutri je pa nov dan... Jutri vam vrnem vse, kar sem danes vzel... :evilbat: :0X: A PIZZ-o tudi??????????????? :D :D :D :D :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 Heheheh zdaj si mi pa take lušte naredo, da grem tud ja na.....PIZZ-O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Deli Objavljeno Avgust 25, 2002 [ A PIZZ-o tudi??????????????? :D :D :D :D :D :wink: Pico ti bom potisnil v goltanec, da me bo ze roka bolela... eheehehehe.... :evilbat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 [ A PIZZ-o tudi??????????????? :D :D :D :D :D :wink: Pico ti bom potisnil v goltanec, da me bo ze roka bolela... eheehehehe.... :evilbat: Upssssssssssss.....a si mislil ŽE.....al ŠE???????? Madonca,vidim,da je dobrota sirota.....jest pa s tako dobrimi nameni celo popoldne smo PIZZ-o omenjal,da te vsaj malo razvedrim.... :cry: :cry: :cry: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Kaj ma pa pica s horoskopom veze? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Kaj ma pa pica s horoskopom veze? :lol: Nic. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Saj se mi je zdelo. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Lev, valjda. Karaktersko pa mešanca med dvojčkom in levom. Če kdo verjame v ta horoskop?!?! :evil: Lp Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 26, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 O, še en lev! Kaj pa kitajski? Jaz biti kača .... sssssssss :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Če še kdo vodi evidenco se rubrika TEHTNICA poveča za en osebek ! Saj vem da vodimo !!! :D :D OPIS pa je b.p. SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 A je se kej placa pr ovnih al pa pr kitajskih tigrih (za tigra nisem ziher :) ) Se vid kolk se na to razumem, ne? :lol: Trmast FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se