kat Objavljeno Avgust 26, 2002 Deli Objavljeno Avgust 26, 2002 Če še kdo vodi evidenco se rubrika TEHTNICA poveča za en osebek ! Saj vem da vodimo !!! :D :D OPIS pa je b.p. SKA BIKE Tehtnce sploh vodmo in to zahvaljajoč mrzlim romantičnim zimam ... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Jaz biti kača .... sssssssss Jaz pa pes, ki te pojem, preden ti mene pičiš. :lol: WUF!!!MLJASK!! Lp Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
otog Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Jaz pa ribak . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Hmmmm... po tisti realni definiciji naj bi jest smetil po forumu (lev). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 A jest da smetim??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 To pa nikoli! Nikjer in nikoli! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Zdej grem pa južnat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Če vas zanima. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 ...smet, smet, smet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 No, ja .... pa je res mimo tisto o smetenju po forumu. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Zdej grem pa južnat. A tako zgodaj? To je idealni čas za zajtrk! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 hmmmm.......a ti vzamemo ene 100 postov?! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Neeeeee... glih zato smetim, da bom ratu Uporabnik. Čeprav mi Član full bolj sede v uho. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 a vzamemo 150? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Neeeeeeee... (glas zamira v daljavi) Oblubm, da bom od zdej naprej čist priden!!! AAAAAAAJSSSS, ne bit huuuuud!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 eheheheheheheh......se deluje. :twisted: :lol: 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eelah Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Jst se tut pridruzujem ribakom in ribicam! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Avgust 27, 2002 Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 eheheheheheheh......se deluje. :twisted: :lol: 8) :lol: Men jih probi 100 vzet... :lol: Kaj pa sele 150...hehe...no go! FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Avgust 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno Avgust 27, 2002 Ja, bo treba malo seznam popravit. Samo zdaj moram delat ... :? :? :? potem pa še študirat :shock: pa še vsi družabni dogodki tega dne me čakajo, jst pa tle cajt zabijam. :roll: LuCy, marš delat! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Ja, bo treba malo seznam popravit. Samo zdaj moram delat ... :? :? :? LuCy, marš delat! :lol: Pa ne pretiravaj prosim ! Saj so še spomladanski roki ! 8) :idea: SKA BIKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Uhh, pa ob delu se nesreče dogajajo..... :twisted: :wink: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Uhh, pa ob delu se nesreče dogajajo..... :twisted: :wink: :twisted: Nesreče se dogajajo ljudem ki z levo nogo vstajajo ! :twisted: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 :? Hm če dobro premislim sm predučerejšnjim ustal z desno kot vedno, pa sm se vseen zakantou s službenim avtom - torej med delom.... :( :? Sicer je pa že čas, da tud sam začnem za boga dns že kej delat... Sm šou na net sam pošto dol potegnt no pa sta šle dve :shock: uri mim. Sicer pa kaj jest morem če mi pa folk pošila tok dolge maile po par kb :twisted: .... Krokar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poldy Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 :P :P Kaj je nas dvojčkov ha!!!!!!!!! Sam tistle opis od Alle je pa hud-pa brez zamire NI TOČN haha :twisted: :twisted: :agrue: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Avgust 29, 2002 Deli Objavljeno Avgust 29, 2002 Si prepričan, da ni točen? Jaz priznam, da se v svojem znamenju še kar najdem..... :D :D :D :D :D Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se