sasl Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Blonde hare, big balonen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: quote: Babe - ružne,prekosmate. Mal TV Pink poglej, pa boš vidu kakšne babe se najdejo pri njih. Še moja je čist navdušena, kako so napedenane pa fejst pa ohinsploh (seveda ne čisto vse). hotschko so seksi pa lepe, ko so stare 20 let ali manj, potem pa naredijo letni "preskok", in kr naenkrat zgledajo ko stare babe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: so seksi pa lepe, ko so stare 20 let ali manj, potem pa naredijo letni "preskok", in kr naenkrat zgledajo ko stare babe Nema loših, ima samo dobrih i boljih. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Hmmm...kakšna jugonostalgija! lp alena Better blond than bold!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: Mal TV Pink poglej, pa boš vidu kakšne babe se najdejo pri njih hotschko Kapo dol! Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 Jugonostalgija : - muzika YES za rock skupine, razen didldu(kao Lepa Brena) odpade! - papica YES mljami odojki, kozlicki, ovcke, cevapcici, vesalice, prebranac,.. - izleti tja dol YES - djevojke i žene YES,YES, Yes,...To mi deli! Najboljse so take crne, pa umetno blond z vranje crno ali pa depilirano m..o, take temperamentne in potrebne, z velkimi joski (glej TV PINK) Tadej Popravil/a - Tadej dne 18/04/2002 ob 18:13:59 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: Jugonostalgija : - djevojke i žene YES,YES, Yes,...To mi deli! Najboljse so take crne, pa umetno blond z vranje crno ali pa depilirano m..o, take temperamentne in potrebne, z velkimi joski (glej TV PINK) Tadej Popravil/a - Tadej dne 18/04/2002 ob 18:13:59 Pa z velikimi črnimi narastki na blond laseh! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krotilec slonov Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: quote: ker se nadejam dolge in bogate penzije) Lojzi ma vas rad Imava da sprazniva ZPIZ do maximuma, de bojo bankrotiral. lp RAN He, he , hiii, kje seeeem že pozabu protezo!? Ah tuki gor na tipkovnico sem jo dal počivat, pa špegle moram odpelat v avtopralnico očist't, pa da ne bom pozabu k avtomehaniku slušni aparat uglasit.....! Count me in, count me in!!! Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi ..... To mi delite !!! ..... .... pa počas, pa z občutkom, prosim .... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krotilec slonov Objavljeno April 18, 2002 Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: Jaz sem za jugo nostalgijo, toda s čistimi računi nič več po "bratsko" kjer se nadmudriva kdo bo koga. Jugonostalgija : - muzika YES - papica YES - izleti tja dol YES - djevojke i žene YES,YES, Yes,... pa kulturnivečeri, pa izmenjava mnenj, pa karsižebodi ampak kot enak k enakemu. lp RAN Ran, pa ti si drugi jaz! Kje živiš?! Da ni imel najin poštar istega rajona!? Đole kaže: neki novi klinci, neki novi klinci, neki novi klinci, .... a ja, ja se kockam s prevarantom životom,...., on uzme iz rukava uvijek nekog keca, ..... Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi ..... To mi delite !!! ..... .... pa počas, pa z občutkom, prosim .... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno April 18, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2002 quote: Ran, pa ti si drugi jaz! Kje živiš?! Da ni imel najin poštar istega rajona!? Vaš krotki Krotilec slonov <-> Dei-chi Zna bit. Ampak DNK preiskave pa ne grem delat. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno April 19, 2002 Deli Objavljeno April 19, 2002 quote:Zna bit. Ampak DNK preiskave pa ne grem delat. lp RAN A se bojiš, da bi še kaj druzga odkril... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno April 29, 2002 Deli Objavljeno April 29, 2002 quote: - djevojke i žene YES,YES, Yes,...To mi deli! Najboljse so take crne, pa umetno blond z vranje crno ali pa depilirano m..o, take temperamentne in potrebne, z velkimi joski (glej TV PINK) Heheheh, nadgradnja tega -> peroxid blond z vranje crnim narastkom (fatastilpress) -- Andraz, cyc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno April 30, 2002 Deli Objavljeno April 30, 2002 Men so pa od juge najbolj sedle tanc terase na morju, pa one man band k je evergrine spilu, pol so se pa ati pa mame cist raznezl in so se mal zavrtel... Sej tanc terase so se, sam ni isto Še tole navintlamo, mal popokamo pa gremo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 No v jugi mi je bilo všeč, da ni bilo takih razlik (socialnih), da si lahko dobil delo, če si hotel delat, da smo bili na Yugo verjetno v dobrih cajtih mnogo bolj ponosni kot sedaj na našo Kuro in da se je mnogo lažje šlo na dopust. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 sedaj pa,rok,nagradno vprasanje: zakaj je bilo to mogoce? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 Ice, hudobec PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 ice.....pliiizzzzz.....nežno....... lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alena_bmw Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 Malo sem brala temo in videla, da ste TAAKOO jugonostalgični...predvsem mi ni jasno..če zdaj pogrešate ali ne pogrešate žensk iz yuge... bi morala bolj natančno prebrat... Ampak to niti ni pomembno.. rada bi dodala nekaj.. jaz pa yuge nič ne pogrešam.. v tem pogledu.. ker so najboljši moški tak al tak slovenci!!! lp alena Better blond than bold!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 pa kaj ste zdaj name navalili,ko mutavi na telefon?! eno nedolzno vprsanje pa menda lahko postavim,ali ne? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 13, 2002 Deli Objavljeno Junij 13, 2002 quote: pa kaj ste zdaj name navalili,ko mutavi na telefon?! eno nedolzno vprsanje pa menda lahko postavim,ali ne? [: Ne lahko, MORAŠ ga postaviti. I love this game PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Junij 14, 2002 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2002 ICE postavlja neka nagradna vprašanja, pa ne vem če samo Roku ali tudi drugim. Ampak glede da v fondu za nagrade ima ponavadi samo kakšne role sekret papirja ali kaj podobnega, me stvar sploh ne zanima. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 14, 2002 Deli Objavljeno Junij 14, 2002 ran,glavna nagrada tokrat je WC-jezek (vulgo drekpirstna). ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 14, 2002 Deli Objavljeno Junij 14, 2002 Pričakovati kaj manj od Icemana bi bil utopični socializem PEPE Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 18, 2002 Deli Objavljeno Junij 18, 2002 sedaj pa,rok,nagradno vprasanje: zakaj je bilo to mogoce? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Saj, socialnih razlik skoraj ni bilo, ker s(m)o bili vsi v istem dreku, skoraj, na dopust (=morje :?: ) pa se je sicer lahko slo, ker je bila ista drzava, so pa scasoma ratali razni prstaci kar nekoliko predragi za yugo standard, so bili tam bolj za turiste. Glede ponosa pa raje ne bi ... ker ga definitivno ni bilo, sploh ce se je slo nakupovat v Celovec reci, ki jih tu nekako ni bilo .. cemu neki torej ponos :?: :!: :? @Alena_bmw: tak se govori :!: :wink: :wink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SF Objavljeno Junij 20, 2002 Deli Objavljeno Junij 20, 2002 Eh, še papico so jih turki naučil delat, drugač bi še zdej koruzo žulil, kot kure... Ko jih jebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se