Skoči na vsebino

Jugonostalgija

RAN

Priporočene objave

Eh, še papico so jih turki naučil delat, drugač bi še zdej koruzo žulil, kot kure... Ko jih jebe.

Ej, Faker, midva k'nimava nič jugonostalgije se morva pa po naše naučit govort, da veš!

Predlagam, da "Ko jih jebe" zamenjava s "Klinc jih gleda". OK, to drži vodo, sam s čim boš pa zamenjal tisti tvoj "Jebeš mir bez rata"???

:wink: :wink: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:x Samo ne s to YUGO.....

Jest sem jo že totalno sit...............

Muzika ........totalno OUT ....sovražim balkan sceno

Hrana..........nezdrava.........sicer včasih paše......

Bejbe..........dobre do 30 let..kasneje debela rit........

Narava.........ni ga čez Jadran......vendar vseeno grem raje v Grčijo ali v hribe

V bistvu stvar ki me pri yugosceni najbolj moti je glasba.........pravzaprav

vsesplošno navdušenje nad balkan melosom........sam da mal zavija že so vsi blesavi..........vse po istem kopitu.

Mene je sram ko vidim *slovenčka* prepevat I tebe sam sit kafano.

:twisted: It is a time for death penalty !! :twisted:

.........................zakon je SLO muzika ( pa četudi je brezvezna...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem že zamenjal...

pet jih pade, pet pogine, ko porine sin,...

Neče ova zemlja da propadne, dok nas ima ovakih slovenaca.

Mujo Gorenjac :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:x Samo ne s to YUGO.....

Jest sem jo že totalno sit...............

[snip]

Mene je sram ko vidim *slovenčka* prepevat I tebe sam sit kafano.

Poslusaj maxSI ... sorodna dusa :) Ko se vidimo v kakem OLP, dobis pivo 8)

.........................zakon je SLO muzika ( pa četudi je brezvezna...)

No ja, o tem bi se dalo sicer razpravljati, kar je meni vsec (od tega kar sploh poznam) sta Siddharta in Tabu. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Fantje je treba nacionalist bit!

Hjah .. saj sem, dodobra ... mnogi mi celo rasizem ocitajo itd., ampak klinc ... brez zdrave mere nacionalnega ponosa ni drzave, to pa (za zdaj) se imamo ... Kako bo to ob vsej tej umetni popularizaciji balkan melosa in gonje proti evropski zvezi (EU) cez cas pa ... vprasanje :evil: :x

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hej sam mal jest tud nimam Jugonostalgije, me čist nič ne vleče nazaj k južnakom, napisal sem le tisto kar se spomnim, da mi je bilo takrat všeč.

Če so nekateri iskoristili nove možnosti (legalno ali nelegalno) in postali bogati zavaljeni privatniki si seveda lahko sedaj privoščijo več dopusta in ostalega, normalni uslužbenci pa morajo kar ornk šparat, če želijo familijo pelat na dopust in gledajo kje je kila kruha cenejša.

Ne spadam glih k revežam vendar si tisti z 80K sit plače ki jih poznam ne morejo privoščiti mnogo več kot Yugo in eno pivo za lahko noč, če obenem še plačujejo najemnino, elektriko, davke, otroke,...

Moje mnenje:

NE SPADAMO NE NA BALKAN NE V EVROPO, SAMI ZASE PA TUDI NE ZNAMO SKRBETI, SAJ SMO KLJUB MAJHNOSTI ŠE MED SABO SKREGAN :agrue:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 tedne pozneje...

Moje mnenje:

NE SPADAMO NE NA BALKAN NE V EVROPO, SAMI ZASE PA TUDI NE ZNAMO SKRBETI, SAJ SMO KLJUB MAJHNOSTI ŠE MED SABO SKREGAN  :agrue:

Pa ne okol govort

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Ma, Balkan gor al dol ... dejstvo je, da nas bo ta kao europa cist sesula! V "prejsnjem sistemu" sem mel kr neki tezav zarad politke zato sem bil ves hepi, ko smo se locil od juge. Naivnez sem mislu, da bo Slovenia postala nadsvica. Pol pa vidm, da je res kar pravjo .. pri poplavi najprej drek naplavi ... gledam nase politike, kvazi managerje in ostalo svojad, ki si je na racun drugih prikradla sanjska premozenja. Folk pa po dvanajst ur al pa raj se vec u fabrke zapret pa jim dat minimalca (al pa se to ne) - kar dobijo pa naj zapravjo v nedeljo v intersparu ... bljak ... pa tak zivljenje!

Kva pa je zdej bols ?... od place ti glih tok trgajo kot prej (al pa se vec) - pa so zdravstvo in njihove storitve se slabse, sole drage, na vsakem koraku te cuzajo ipd... OK, res se vozimo v boljsih avtomobilih in ne hodimo po banane v Avstrijo ampak za to si po cele dneve v sluzbi, nekateri tud med vikendi. Ma ne vem, ce se ne bi raj vozu v Yugotu, hodu po banane v Avstrijo in koncal sluzbo ob dveh?!?

Pol ti dajo pa tistih nekaj dni (kolektivnega) dopusta, da si odpocijes (ce si lahko privoscis???!) - da jim bos potem lahko spet celo leto zvesto vecal bogastvo (tistim 15%)! Ce med letom zivis k kurac, ti tud tistih nekaj dni dopusta (morja) ne pomaga ...

Jaz sem se vedno za (Dolfijevih) 3x8 - 8 ur dela, 8 ur prostega casa in 8 ur spanja!

Zato jaz in kolegi na zurih sam se partizanske pesmi sponamo! Da se prpravmo, ko bo spet usekal .. k tole pa res nikamor ne pele!

Uffff, sm se razpisu ... me ta tema cist znervira!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Jugonostalgija :

- muzika YES

- papica YES

- izleti tja dol YES

- djevojke i žene YES,YES, Yes,...

pa kulturnivečeri, pa izmenjava mnenj, pa karsižebodi ampak kot enak k enakemu.

EXPORT može

INPORT nemože

Mogoče zgleda pretirano, ampak jaz jugonostalgije nimam, je ne morm met, ker sem od stanovalcev v našem bloku jaz edina avtohtona vrsta!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ker sem od stanovalcev v našem bloku jaz edina avtohtona vrsta!!!!

razmnožuj se, razmnožuj .... :lol:

Poznam deželo kjer so vsi enaki...

Pokopališče !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poznam deželo kjer so vsi enaki...

Pokopališče !

Četudi so dušice odplavale ?

:?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pazi na izjave, ker si ti tud AVTOHTON, zato pazi svojo avtonomnost!!! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne more, je z j...... zvil kesl na motorju :twisted: :!: :idea: :twisted:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne more, je z j...... zvil kesl na motorju :twisted: :!: :idea: :twisted:

Jaz ga imam s čim zvit....... :shocked!:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če jst kej pogrešam od juge :? , hm NIČ :P hrana njihova je tu,i braća su ovdje :evil: , i cura ima puno ovdje :twisted: , ima svašta :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pazi na izjave, ker si ti tud AVTOHTON, zato pazi svojo avtonomnost!!!

hehe.... Sem ja, avtohton kot cviček na dolenjskem, za avtonomnost se bo pa treba skoz trudit... :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!