LeWiS Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Zanima me če je kakšna trgovina z skuter deli v celju?? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Zanima me če je kakšna trgovina z skuter deli v celju?? lp ← Če se pelješ po glavni cesti (4 pasovnici) iz smeri Maribora, boš na desni strani opazil eno trgovino, ki prodaja skuterje in motorje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeWiS Objavljeno September 20, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 20, 2005 Vem tist je BOŽIČ sam ma kakšne tuning dele? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 Vem tist je BOŽIČ sam ma kakšne tuning dele? ← Huh, žal nikoli nisem bil noter. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno September 20, 2005 Deli Objavljeno September 20, 2005 ja se da pri njemu narocit ja sam bos pol caku tak da nvm pomoje bols da kje drugje kupis v italiji je cenej ne .) drgac ma pa gianelije drugih avspuhov pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ThePunisher90 Objavljeno September 21, 2005 Deli Objavljeno September 21, 2005 Nasprot špara je trgo avto (če že niste povedal). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeWiS Objavljeno September 21, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 21, 2005 Vemo da je :afro1: samo mene zanima če majo tuning dele ,če veš kaj spada pod tuning Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Se ena je Top moto blizu policije tam se da tud narocit, sam drzijo predvsem polini avspuhe pa Arrow .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se