RAF Objavljeno September 24, 2005 Objavljeno September 24, 2005 Kdaj: sobota, 1 oktober ob 10.00 uri Kje: dvorana Mc Brežice Strelski klub Brežice najavlja ponovitev lanskoletnega podviga, 24-urnega strelskega martona, ki se bo letos pričel 1. oktobra ob 10. uri v dvorani Mladinskega centra Brežice. Podvig lanskoletnih izzivalcev, Roberta Ferenčaka in Roberta Kranjca, je vzpodbudil tudi ostale strelce, tako da bo število izzivalcev letošnjega leta po napovedih potrojeno. Strelski klub je dogodek že lani prijavil za vpis v Guinessovo knjigo rekordov, tako so letošnji izzivalci dobili rezultat za izziv. Ali jim ga bo uspelo preseči in premagati napor, utrujenost ter izboljšati število zadetkov lanskega leta? Vabljeni na ogled. Na fotografiji Robert Ferenčak (RAF) in Robert Kranjc (z leve) pred začetkom lanskega maratona. Desetka desetk .)
Gallus Objavljeno September 25, 2005 Objavljeno September 25, 2005 (popravljeno) Desetka desetk .) ... ja, od Kranjca :grim :grim :grim Popravljeno September 25, 2005. Popravil Gallus
Frips Objavljeno September 25, 2005 Objavljeno September 25, 2005 Gallus za to ti lahk garantiram da je od RAF-a....treba se ga pazit, če mu boš smetal na cesta lahk kaj v glavo dobiš :grim Sicer pa,če ne bi bilo plesalk,ki so dvignile vzdušje (in še kaj :blush: ),vprašanje kako bi zdržal tistih 24-ur. RAF dej kako sliko pripopi gor:)
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 Desetka desetk .) ... ja, od Kranjca :grim :grim :grim ← Provokator....;)) Sej veš Gallus, tud najbolj zabitem kmetu krompir na asfaltu zrase... :blush: Plesalke... Fripsu se dviguje n njih.... :eek: :eek: Še mal plesalk :kva2: :kva2: :kva2:
HHV Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 He, he, jaz sem pa mislil, kako je strelstvo tak umirjen in samoten šport! :slap: Raf, živjo! Daj povej, kao pa tolikratne ponovitve vplivajo na orožje? Saj veš, primerjam z neprimerljivim streljanjem z ognjenim orožjem, pa mi ne gre v lajšto, oz. me zanima. 24 urno streljanje verjetno pomeni vsakih nekaj minut strel? Menjava orožja, čiščenje??? Pa verjetno te že po nekaj urah vse boli? Vsa čast vama! Navijam!
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) He, he, jaz sem pa mislil, kako je strelstvo tak umirjen in samoten šport! :slap: Raf, živjo! Daj povej, kao pa tolikratne ponovitve vplivajo na orožje? Saj veš, primerjam z neprimerljivim streljanjem z ognjenim orožjem, pa mi ne gre v lajšto, oz. me zanima. 24 urno streljanje verjetno pomeni vsakih nekaj minut strel? Menjava orožja, čiščenje??? Pa verjetno te že po nekaj urah vse boli? Vsa čast vama! Navijam! ← Ja, sej je, čist umirjen, sej si po takem uvodu cel trd... :lol1: :lol1: Torej, pri maratonu gre za streljanje parov...streljaš eno uro, eno uro počivaš in tako 24 ur... povprečje strelov pa je 1 strel na minuto... :rolleyes: :rolleyes: Lani sva dosegla povprečni rezultat 9,28 kroga, kar je povprečje 15 mesta na državnem prvenstvu v Sloveniji... Takšne ponovitve ne vplivajo na orožje, ni posebnega čisščenja, treba je samo redno polniti bombico z zrakom...ta zdrži cca 150 stelov.... Boli, ja res, je pa zadeva najbolj utrujajoča za oči... Drugače pa, če bo lep dan, se lahko pripelješ na izlet do Brežic, pa si zadevo ogledaš v živo.... :yea1: :yea1: Popravljeno September 26, 2005. Popravil RAF
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 Da bo malce bolj razumljivo... Lani sva izstrelila 1450 strelov, Dosegla sva 13454 krogov. Povprečje strela pa je 9,279 kroga
Gallus Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Provokator....;)) ... :blush: ← ... zmeraj ... immer ... allways ... :grim :grim :grim
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Bomo pa letos, v toku 24-urnega maratona, redno informirali kaj se dogaja na sami lokaciji, pa tudi kako fotko bomo prilepli .)
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 Bomo pa letos, v toku 24-urnega maratona, redno informirali kaj se dogaja na sami lokaciji, pa tudi kako fotko bomo prilepli .) ← seveda, vse pod budnim okom komisije...;)
Špilferderber Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 pridemo pokat pred dvorano.. :kva2:
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 pridemo pokat pred dvorano.. :kva2: ← ni panike, verjemi mi, da mi bo to sam še dodatna vzpodbuda!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2:
Špilferderber Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 ni panike, verjemi mi, da mi bo to sam še dodatna vzpodbuda!!!!!!!!!!!!! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: ← hja, potem pa bom 4,5mm iz kombinezona pobiral.. :lol1:
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Špil.....če bo tko kot lani (skoraj), se bojim da bo še kaj hujšega kot samo 4,5mm. Sicer pa RAF uporabla 4,49, če se ne motim hehehe
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 yap, 4.49 :grim :grim špil, mam dost dela da vse tiste patrone pomečem u tarčo, tko da ni straha, lahk pa spijemo drink...pa če kuriš gumo ali pa ne...
Godfather Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 yap, 4.49 :grim :grim špil, mam dost dela da vse tiste patrone pomečem u tarčo, tko da ni straha, lahk pa spijemo drink...pa če kuriš gumo ali pa ne... ← A ti posodim mojo weihrauch HW 77 K kal.6.35mm
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Hmmm..sam iskreno,se ne bi upal v kombinezonu postavit pred 4,50mm. Če ne drugega bi oreng zapeklo,ma tista flinta nekaj hitrosti :xx:
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 A ti posodim mojo weihrauch HW 77 K kal.6.35mm ← Joooj neeeee :kva2: Je bol nerodne sorte,si bo še kaj naredu :slap:
Špilferderber Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Hmmm..sam iskreno,se ne bi upal v kombinezonu postavit pred 4,50mm. Če ne drugega bi oreng zapeklo,ma tista flinta nekaj hitrosti :xx: ← boljše 4,5 kot .45 sreča je relativna. več ni nujno manj. :grim
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 A ti posodim mojo weihrauch HW 77 K kal.6.35mm ← prešvoh...raje caliber 0.38 special, ali pa 357 mag... :kva2: :kva2:
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 (popravljeno) Tko je pa počitek zgledal ob cca pol 8 zvečer :grim Popravljeno September 26, 2005. Popravil Frips
horny twin Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Provokator....;)) Sej veš Gallus, tud najbolj zabitem kmetu krompir na asfaltu zrase... :blush: Plesalke... Fripsu se dviguje n njih.... :eek: :eek: Jah, no... sam tudi nisem ravnodušen :blush: :blush: :devil:
Frips Objavljeno September 26, 2005 Objavljeno September 26, 2005 Ja je blo treba nekaj nardit,da se mal segrejemo....je blo prekleto mrzlo :xx: RAF upam,da bojo letos še boljše :whistle:
RAF Objavljeno September 26, 2005 Avtor Objavljeno September 26, 2005 Tko je pa počitek zgledal ob cca pol 8 zvečer :grim ← Frips, blo je pol 8 zjutraj ...po 21 urah streljanja.... :grim :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se