Stric Burek Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Zanima me če sploh gre kdo iz foruma, prjatlov bo šlo velik, tko da mislm da bo koncert kr dobro obiskan :yea2: Karta je 4490sit v predprodaji, 4990sit na dan koncerta, pršparaš za en burek :OK:
Wobewt Objavljeno September 27, 2005 Opozori Objavljeno September 27, 2005 Ya, a lohk poveš, kje pa nastopajo spljoh Nevermore??? :eek: Škoda, ker so Slaughterhouse razpadl.... Aja, sorissimo, sm šele zdayci opazil, da nabijajo v VPK-ju..... :grim
Stric Burek Objavljeno September 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2005 Mediapark, Cvetličarna, VPK, to je en in isti drek, je pa zraven pop-tv-ja, v bližini enega dijaškega doma Bežigrad... :OK: :yea2: :yea2: :yea2: KArte prodajajo v Master Of Metal v Ledini Centru(zraven DD Tabor)
Einherjar Objavljeno September 28, 2005 Opozori Objavljeno September 28, 2005 sicer so mi nevermore predvsem dolgocasni... Se pa vseeno nagibam k obisku koncerta zaradi Dew Scented... Bomo videli.
Stric Burek Objavljeno Oktober 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 najbolši koncert ever! NEVERMORE FOREVERMORE, če bo še kdaj bilo kje grem pa če grem peške :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se