Froš Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Mnja, tomos se mi je malce zameril. Malo se spet oprezam za bolj poceni skuterji, ker enostavno 80 čukov v enem letu za vzdrževanje je prehuda (pa tudi potemtakem bi mogel letet najmenj 100... ) pač prehud tuning, pa boga mašina = :BUA: Torej, ali se 4T skuter splača ali ne? Kolikor vem naj bi 4t imel: + majhna poraba + bolj tih + veliko navora na nizkih obratih - bogo na visokih obratih - zajeban za kej predelat - grd zvok No ja, nekaj lastnosti, ampak me kljub usemu zanima kolko se kej da natunat ksn 4t skutr, da ti gre usaj 80-85 in da spodobno premaguje klance? Gledal sem tole , ampak kolikor sem bral nemški forum ne gre več kot 65 kar je pa :angry2: Kul je pa k nio treba kupvat olja, pa naj bi resno mela zadeva minimalno porabo. Pa še dokaj pocen je pa nekoliko manjši. al je že bolš da syma kupm, sam to je pa tok razpasen skutr da je prov :rolleyes:. Kaj kej svetujete? 4t preveč beden napravm 2t? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
djeZo Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 nikoli 50cc 4T :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Hmm.. kaj pa Gilera Runner VXR 200? Sam se ti splaca rablenga kupt..k novi so dragi..rableni pa niso tok zjebani se ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Froš Objavljeno September 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2005 noup. H kat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ja pol ti lah sam recm da 4t 50ccm se ne splaca kupvt..k to je lih tko kokr da bi dnar vrgu cez okn ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Froš Objavljeno September 28, 2005 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2005 mnja. Če bi bil un sesalček k sm dal ling gor 2t, bi ga su tajok od bliži počekirat. No ja, sej sm ga že, sm ga vidu v RL in sploh ni mim :) sam tista 2 takta k jih ma preveč :doze: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 vse kakor kupi 2 taknega. ker 4 takn je k.... z 4 neboš nikoli videl več kot 65. če že niam kaj veliko keša si omisli kakiga peugeot ludix al pa kaj v tem smislu. vsekakor glej da boš kupil skuter ki je vsaj neka znamka ker se ga boš po določenem času navolil in ga neboš mogel nikakor prodat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se