primozh Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Dobro, da imam do kraja zločina samo 10 peš :blush: jest tut :grim
Miha Z. Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 baje naj bi letos gorenjci, v znamenje večnega miru in ljubezni med motoristi, zastonj talali odojke?! :kva2: :kva2: :kva2: še en razlog da pridem gor :grim :yea1:
Tanjuška Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 :kva2: :kva2: :kva2: še en razlog da pridem gor :grim :yea1: jz tud pridm ti a jz bom tud dost dobar razlog? :? :D
Roky Objavljeno September 6, 2006 Opozori Objavljeno September 6, 2006 Jest tud pridem :yea1: Da spoznam Tanjuško pa upam, da Gebreta,primozha in še kšnga Blejskega motorista :grim Ker sm velik v vaših koncih :P
Dečva Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 (popravljeno) A kdo ve če bo možna prenočitev s šotorom oziroma če bo plac? Si ne predstavljam, da bi lahko v šotoru spal, lani je blo zvečer kar fajn mrzlo. Popravljeno September 7, 2006. Popravil Dečva
Tratnjak Damijan Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Najbrž pridem pogledat, pa kakšno reč :OK:
primozh Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 Si ne predstavljam, da bi lahko v šotoru spal, lani je blo zvečer kar fajn mrzlo. ah Dečva no to pa res ni panike, dva šnopsa pa par ur seksa je pa že dan :lol1: Jest tud pridem :yea1: Da spoznam Tanjuško pa upam, da Gebreta,primozha in še kšnga Blejskega motorista :grim Ker sm velik v vaših koncih :P Ti kr ulet najprej enga spijeva pol pa še eno al pa dve dol udarva pa bo večer tak kot se zagre :grim
Miha Z. Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 jz tud pridm ti a jz bom tud dost dobar razlog? :? :D jep :D
Roky Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 ah Dečva no to pa res ni panike, dva šnopsa pa par ur seksa je pa že dan :lol1: Ti kr ulet najprej enga spijeva pol pa še eno al pa dve dol udarva pa bo večer tak kot se zagre :grim Zmenjen sam bom kolegu naroču da pri njemu na Bledu prespim, da nam na poti domov sebe kam udaru :grim :OK:
RaceBoy_ Objavljeno September 7, 2006 Opozori Objavljeno September 7, 2006 mraz pa res ni problem... :D ma primozh prov. Važn je samo da je plac. :grim
Tanjuška Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 :hmm: ket bom pa jz spala?
peter1 Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 :hmm: ket bom pa jz spala? Tanjuška zate se bo pa ze kaka soba v Parku najdla :OK: miš d ne?
gebre Objavljeno September 8, 2006 Opozori Objavljeno September 8, 2006 :hmm: ket bom pa jz spala? Odzuni, na mrazu :devil:
Roky Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Odzuni, na mrazu :devil: gebre no :slap: A je neb k seb povabu,sej veš priložnost zamujena ne vrne se nobena :whistle: :P :D
gebre Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 Bo cbr-a lubosumna, potlej bo pa še delat nehala :o :D
kađiva Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 a se kdo jav, da letos namest mene gumo kur :P :lol1: :lol1: Tanjuška a ti ne veš da se na zborih ne spi :grrr :grrr ...edin kej druzga loh :whistle: :photo: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 LOL gebre enkrat je kolega reku punci "najprej je motor,pol so frendi,pol je internet....pol nek si pa ti"...Zveza po tem stavku ni več dolg trajala,mogoče kakih 10 minut :huh: :lol1: Punce pridejo pa grejo,motor pa ostane :OK:
Tanjuška Objavljeno September 9, 2006 Opozori Objavljeno September 9, 2006 LOL gebre enkrat je kolega reku punci "najprej je motor,pol so frendi,pol je internet....pol nek si pa ti"...Zveza po tem stavku ni več dolg trajala,mogoče kakih 10 minut :huh: :lol1: Punce pridejo pa grejo,motor pa ostane :OK: jap, al pa fantje pridejo pa grejo, motor pa ostane :P
zmajcek Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 jap, al pa fantje pridejo pa grejo, motor pa ostane :P Se čist strinjam s tabo!!! No jaz pridem mal pogledat pa bova enga skup spili kajne!!! :OK: :OK: :OK: Če bojo sploh kej mel sej veš gorenjci pa to!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Miha Z. Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 :hmm: ket bom pa jz spala? jejejej Tanjuška bomo najdl rešitev boš vidla :naughty:
Tanjuška Objavljeno September 11, 2006 Opozori Objavljeno September 11, 2006 Se čist strinjam s tabo!!! No jaz pridem mal pogledat pa bova enga skup spili kajne!!! :OK: :OK: :OK: Če bojo sploh kej mel sej veš gorenjci pa to!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: a ti bi sam enga? jz bi jih kr mau velik več no če lohk :P jejejej Tanjuška bomo najdl rešitev boš vidla :naughty: aha me prou zanima :P sm že čist firbčna
zmajcek Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 a ti bi sam enga? jz bi jih kr mau velik več no če lohk :P Ah to se sam tko reče da se lep sliš, valda da več ni problema, mene ni treba za dovoljenje vprašat!!!
letečman Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 a ti bi sam enga? jz bi jih kr mau velik več no če lohk :P aha me prou zanima :P sm že čist firbčna Oj vidve naj vaju ne skrbi za pijačo in gostoljubje.Pijačo dobita za šankom posteljo pa lahko pri meni.Zato brez panike.
Miha Z. Objavljeno September 13, 2006 Opozori Objavljeno September 13, 2006 (popravljeno) Oj vidve naj vaju ne skrbi za pijačo in gostoljubje.Pijačo dobita za šankom posteljo pa lahko pri meni.Zato brez panike. Tanjuška vidš da ne bo problem :) klapa se kr ponuja...... boš mela več izbire :devil: Popravljeno September 13, 2006. Popravil Miha Z.
nowfak Objavljeno September 14, 2006 Opozori Objavljeno September 14, 2006 Tanjuška vidš da ne bo problem :) klapa se kr ponuja...... boš mela več izbire :devil: Ja zgleda da bo res gužva :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se