Climber Objavljeno April 14, 2002 Opozori Objavljeno April 14, 2002 Ima kdo tak uplinjac ali dele za njega?? Rad bi spravil k zivljenju ta zgodovinski primerek, pa mi nikakor ne uspe. Strom je prakticno nov tako, da je lahko samo se uplinjac!! Please help!!!!! Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!!
FalcoR Objavljeno April 15, 2002 Opozori Objavljeno April 15, 2002 Jaz mam bing 12 (za probat vžgat bo čisto dober) in Bing 16.5 (od kosilnice - treba narediti še rilček do cilindra) Če ti kaj pomaga povej. LP, FalcoR
HHV Objavljeno April 16, 2002 Opozori Objavljeno April 16, 2002 quote: Ima kdo tak uplinjac ali dele za njega?? Rad bi spravil k zivljenju ta zgodovinski primerek, pa mi nikakor ne uspe. Strom je prakticno nov tako, da je lahko samo se uplinjac!! Please help!!!!! Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!! Mislim da ima naš mulc nekaj takega. Sem ti poslal mail z njegovo telefonsko. LP Horjo
HHV Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 da je lahko samo se uplinjac!! Please help!!!!! Halo, a si že dobil frgazer. Eden čaka pri men doma na polic, manjka samo ena diza, ki pa se dobi pri Knausu. Nisi nič klical, pa sprašujem. LP Horjo.
Climber Objavljeno April 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno April 18, 2002 Horjo se opravicujem, ker nisem nic klical. Po ponovnem temeljitem pregledu uplinjaca, kar malo dvomim da bi bilo z njim kaj narobe in glede na to da je motorino stal cca 10 let, bom najprej preveril se semering na blajerci (onega pri magnetu, za katerega ni treba razdirat masino), ker je velika verjetnost da tam vlece odvecni zrak. Ce mi to danes uspe in se vedno ne bo delal, pa siguno poklicem. Najlepsa hvala in imas eno pijaco v dobrem!!!! Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!!
HHV Objavljeno April 18, 2002 Opozori Objavljeno April 18, 2002 Najlepsa hvala in imas eno pijaco v dobrem!!!! Ni tabuja na celem svetu, ki nebi zrasel le v tvojih oceh!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se