Skoči na vsebino

D(i)rkališče Novi Marof

Priporočene objave

Objavljeno

Najdu temo o Novem Marofu, lahko si malo pogledate še sami:TUKAJ

Ni lih blizu ampak je poceni najem proge->200kn~7000sit za 8 ur med tednom, med vikendom 250kn~8500sit za 8 ur...

Dirkališče je dokaj kratko kar je dobro za 125ke ki ne razvijajo nekih vratolomnih hitrosti in kot nalašč za učenje kolenčkanja(tako so mojstri rekli :whistle: ), lahko se začnemo počasi kej dogovarjat, mogoče še za letos, med počitnicami mogoče, res da ni nevem kako vroče, pa vseeno

Je sploh kdo zainteresiran? Če ne grem sam :ninja:

Objavljeno

jaz bi sal takoj ja...samo malo je problem z mojim motorckom ke rni glih namenjen "dirkanju" .) sam drugace pa takoj ja...

Objavljeno

jst bi tut šou....k se bi pa za datum zmenil bi pa povedu kok zagotov bi šou ;)

drgač pa a nas bojo prenašal sploh gor k nas bojo mogl skoz prehitevat :lol1:

Objavljeno

jst bi šou tudi čeprav moj ni glih naj narjen zato ampak zakaj ne ...probat enkrat na pisti ! :D

btw sam izgleda ali je uno pesek na cesti na njihovi strani?

ampak je tako malo po jajcih narjeno upam da ima dobr asfalt ........sam zdje k je mrzlo splok niti ne priporočam da gremo zato ker če mate trde gume kot jst bo rabu čas da se segrejejo da sploh primejo kaj ..........drugače pista zgleda jadna ampak vseno vredna ogleda al pa celo kake dirikice :P .....

no jst bi šou sigurno pa tudi gor se vozu čeprav moj gre malce počasi mah jebiga :P

Objavljeno

mhm .... jst bi tud sel sam je en problem ... niam izpita :P kaj ce bi se pomesal kje na sredini ? :P

Objavljeno

Evo jst grem prec :yea1:

Samo letos smo se mal prepozno spomnl .)

Objavljeno

Emm, dirkališče je narejeno za karting in supermoto, je kratko in dobro tudi za 125ke, pač nas bodo prehitevali, jest se ne bom dost sekiru, jih bomo pa v ovinkih lovili ker mamo lažje strojčke :D

Objavljeno

Jst tud grem. Pr najemu si edin pozabu da je 200kun na osebo, tko da mobikrog je ubistvu cenejši+bližji.

Dober bi blo mal napoved pogledat, pa kr datum določmo, dok je še sonce :)

Objavljeno

med drugim bo dol ene par mojstrov, ki obvladajo zadeve in znajo tudi kaj konkretno in pametno svetovat ter pokazat kako se stvarem streže.....torej vabljeni :)

Objavljeno

ma kdo kako sliko od tam ?

Objavljeno

ja jaz sem tudi zelo interesiran za to dirkališče samo vedi da če bo 10-20stopinj

se boš bolj malo učil kolenčkanja ker je asfalt mrzu pa gume se ti ne bojo segrele skoraj nič. sej na kolen se lahko tut učiš na navadni cesti samo dodobra segreti pa

segrete gume. tko da letos mislim da smo že zamudili vse skupaj lahko bi se pa zmenli za naslednje leto. (prib. termin pa se ga lahko prestavi glede na vreme)

sami mislim pa da jest pa tudi denji bova sigurno šla dol.

Lp Jan

Objavljeno

Ce ti gume ne primejo na pisti zaradi temperatur, ti na cesti tudi ne bojo. Pamet v roke.

Objavljeno

S tem sem mislil da gume sedaj ne primejo zaradi temp. ker vidim ko je nekje malo bolj spolzek asfalt pa gre 2ga v prazno ker poleti se to redko zgodi (seveda z 125)

glede treninga doma na cesta sem pa mislil poleti ko je najmanj 30stopinj celzija

tko da vem kje in kako :)

Lp Jan

Objavljeno

No pol se bomo kar za datum zmenil (to dans je blo mal zgodej :D)

Mal vremensko napoved spremlat pa da vidmo kdaj bo kej, še bojo topli dnevi :)

Še zmeri pa reklamiram še eno varijanto, mobikrog(sicer 04letnik tema, sam ma več slikic notr kokr 05) :D

Objavljeno
ja jaz sem tudi zelo interesiran za to dirkališče samo vedi da če bo 10-20stopinj

se boš bolj malo učil kolenčkanja ker je asfalt mrzu pa gume se ti ne bojo segrele skoraj nič.

....danes blo pod 20 stopinj pa je šlo zelo lepo na koleno, brez bilo kakega tveganja :)

.....klik

Objavljeno (popravljeno)

sej gre na kolen tut če je mal mrzu asfalt, sam gume je pa dobr ogret :) ampak za kkšn bl gladk asfalt je pa priporočliv daj dobr ugret pa pogoji mal bolši :D

drugač pa če se bo šlo kdaj na Marof sm jest za :OK:

Popravljeno . Popravil pogi
Objavljeno
No pol se bomo kar za datum zmenil (to dans je blo mal zgodej :D)

Mal vremensko napoved spremlat pa da vidmo kdaj bo kej, še bojo topli dnevi :)

Še zmeri pa reklamiram še eno varijanto, mobikrog(sicer 04letnik tema, sam ma več slikic notr kokr 05) :D

Kje pa je točn ta mobikrog k js ga nikjer ne vidm :)

Objavljeno
Kje pa je točn ta mobikrog k js ga nikjer ne vidm  :)

Ne bit nesposoben, prva stran te teme, sicr sm ti že povedu v domu da v Cerkljah, je pa dokaj poceni zadeva :OK:

Objavljeno

To z mobikrogom je bolša varianta, če kdo naprimer pade "močno upam da ne bo noben" maš velik lažje delo da motor spravš domou kokr pa iz hrvaške. Jst sm bl za to da se gre na mobikrog ampak to naslednje leto k bo kšn bl topu vreme pa k bom meu jst nove gume :D

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!