Skoči na vsebino

D(i)rkališče Novi Marof

Priporočene objave

Objavljeno
no ja, lih na pesku nisi šel na koleno :P  :D

fantje, preveč nabijate tuki pa komlicirate kaj komu paše kje in kdaj  :grrr

na motorje pa izkušnje na pisti nabirat  :yea2:

Nikjer nisem šel prav po kolenu, ker ne znam nekako, čeprav ne manjka dosti da podrsam....

Tist pesek je pa prou :SS

Počas pa počes :D

Objavljeno
100 KUN 1 ura, 200 KUN cel dan........med tednom

To pravš za tisto hrvaško dirkališče???

Mene za letos zanima mobikrog...

Objavljeno

Ei dj js sm ZA mobikrog ta viknd!Djmo no se zment za ta viknd, zbiramo prijave!!!Kdo gre se???

Objavljeno

Če bo lep vreme sm jst takoj za :kva2: Jst bi šu u nedelo :OK: Upam na sončen vikend :doze:

Objavljeno

No dejmo pol kar rečt za ta vikend.

Zdej če gre še kdo na Mobikrog naj kr tle napiše, da vem računat. Bom danes še mal vremensko napoved gledu, pa jutr pokličem lastnika da se zmenmo za ceno :)

Opažam da nekatere asvalt skrbi. Sicer mal res tko zgleda asvalt sam prime pa po mojih izkušnjah krasnu.

Sicer pa pridte za vikend pa se sami prepričejte ;)

Objavljeno

Za vikend-to je kdaj? Sobota al Nedelja

Jest nevem če bi letu do Cerkelj kr je deleč...

Verjetno tudi ne bom mel preveč cajta k bomo doma neki delali...

Objavljeno

Za soboto al pa nedelo se mormo pa odločet, kar vam bol paše :)

Dej burek prid, k sezona se izteka, mal je treba še stisent, boš že pol pozim delu :)

Objavljeno

Ja če bo v nedelo pa da bo cena pod 5,6 jurju me štejte zravn :yea1: :OK:

Objavljeno

lepo vam je jst bi tut ful šou sam morm še kr motor upelavat :BUA:

80km/h se mi pa ne da gor vozt :wacko:

Objavljeno

Pol se zmenmo za v nedeljo.

Dejte dans še vreme spremljat. Če bi blo tako kot je blo danes bi blo super. Sobota naj bi bla lepa, upam da tud nedela :)

Objavljeno

Če bo nedelja pol skor 100% pridem zravn ja

Objavljeno

Ja nedelja je super!

Sicer me verjetno ne bo doma tko da pridem bolj zgodej popoldne če se bomo zmenil!

Aja pa še nekej...a zahtevajo za na mobikrog dirkaška oblačila(usnjen kombinezon,rokavice,škornji,čelada z D-D obročki...) :?

Objavljeno (popravljeno)

DD oročki so večinoma v USA dosegljivi B)

Popravljeno . Popravil DimmniBurek
Objavljeno

Ja "nujno" ni da si v zaščitni opremi. Je pa vsekakor priporočlivo. Vzemte pač kar mate, tud jst mam sam čelado, jakno, rokavice.

Za kombinezon pa upam da mi bo uspelo čez zimo nabrat :)

Objavljeno

Jah v Marofu ne spuščajo brez usnja se mi zdi, nism čist sigurn...

jest itak mam, furu bom pa v All Star-kah :OK:

Objavljeno

Jst mam celo opremo sam laži polagam ovinke v kavbojkah kokr pa v motorističnih hlačah k ne morm tok kolen skrčt.

Objavljeno

Jest si pa več upam v usnjenih :D

Objavljeno
Jest si pa več upam v usnjenih :D

itak, pa tut žlajferje je težji prtrdt na jeans, je pa pr men mal problem gibljivost v gležnju zarad škorna, to se morm še mal navadt :D :)

Objavljeno

jah škornov pa še nimam->allstarke rullz

sej se hecam, allstarke niso za na motor ker zebe v njih

Objavljeno

Povsod puščajo pa če sam v tangičih prideš. Ne spustijo te pa na dirko brez bojne opreme ;)

Sam pač zaradi zdrave pameti in lastne varnosti maš gor kar imaš zaščitne opreme.

Objavljeno

Napoved za nedeljo ni preveč optimistična. Baje do 13 stopinj, pa ponekod možne padavine. Upejmo da se vremenarji motjo :)

Objavljeno
Povsod puščajo pa če sam v tangičih prideš. Ne spustijo te pa na dirko brez bojne opreme ;)

Sam pač zaradi zdrave pameti in lastne varnosti maš gor kar imaš zaščitne opreme.

Po tvoje na trening prideš v tangičih (moških al ženskih? :? ) Na dirko pa v bojni opremi, mislm da se mal motš, ponekod te ne spustijo na pisto če nimaš usnja

Objavljeno

Na grobniku lahko peleš ne glede na obleko, ali na pomankanje le te. Isto na mobikrogu. Če se boš hotu pa na dirko prijavit, pa boš rabu mal več kokr sam svoje usnje :)

Za katere tangiče se odločiš je pa stvar okusa ;)

Objavljeno

To je povsod tko kjer je na lastno odgovornost pomojem <_<

Objavljeno

OK...jst pridem v my good old bunda&good OOOOOLD čelada :)

P.S.:

Kaj čmo...ni denarja...

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!